(1) Pregled

Postavka: EX10010546

|

Model: RCPS-16.3

Popcorn Maker Red – ameriški dizajn

€289.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • Ameriško oblikovanje
  • Grelni element - moč 1600 W
  • 230 voltov
  • Proizvodnja 16 litrov na uro (približno 5 kg / h) / Ločeno osvetljena notranjost
  • Lonec s teflonsko prevleko / ogrevana osnovna plošča
  • Enostavno upravljanje in čiščenje / Vklj. Žlica za pokovko in merilna skodelica

OPIS IZDELKA

Popcorn Maker Red – ameriški dizajn

Aparat za pokovko RCPS-16.3 podjetja Royal Catering je bil zasnovan posebej za profesionalno uporabo in bo zagotovo pritegnil pozornost ob vsaki priložnosti ali dogodku. Ne samo, da ima ogrevano osnovno ploščo in močan grelni element, ampak tudi edinstven dizajn v ZDA. Zaradi vpadljive sijoče rdeče pobarvane barve in ameriškega retro dizajna boste vedno izstopali iz množice in navdušili ne le ljubitelje pokovke.

Ohišje aparata za pokovko je izdelano iz visokokakovostnega, prevlečenega železa, zato ga je enostavno čistiti. Zahvaljujoč integriranemu močnemu grelnemu elementu, 1600 W, se stroj hitro segreje na delovno temperaturo in je tako hitro pripravljen za uporabo. Aparat lahko pripravi 16 litrov pokovke na uro (enakovredno 5 kg pokovke na uro). Odstranljiv aluminijast lonec ima premer 18,5 cm, kakovostna teflonska prevleka pa preprečuje, da bi se pokovka zažgala. Poleg tega je lonec mogoče enostavno očistiti, tako da ga lahko hitro ponovno uporabite.

Veliko okno iz trdega stekla, ki ga osvetljuje notranja razsvetljava, odlično prikaže okusno pokovko na popoln način.

Privlačen, ikonični ameriški retro dizajn podpirajo posebne retro nalepke, ki so odporne na vročino. Tako je naprava posebna znamenitost in bo pritegnila ljubitelje pokovke na vsakem dogodku. Z vpadljivim rdečim dizajnom in kontrastnimi okraski vedno izstopate iz množice. Vaš aparat za pokovko bo ustvaril občutek ameriškega retro kina, kar je popolno vzdušje za uživanje pokovke.

Zahvaljujoč 1,6 m dolgemu kablu z EU priključkom lahko aparat za pokovko zlahka fleksibilno postavite v kateri koli prostor, kjerkoli. Čiščenje stroja je tudi otrokom prijazno (varno) zahvaljujoč čistilni loputi iz nerjavečega jekla. To storite tako, da preprosto izvlečete pladenj, sperite odvečno olje s toplo vodo in pripravite stroj za naslednjo uporabo.

Ob nakupu aparata za pokovko RCPS-16.3 prejmete vso potrebno opremo za pripravo pokovke brezplačno. Komplet pribora, sestavljen iz zajemalke in merilne skodelice, je idealen dodatek aparatu za pokovko, saj vam omogoča, da se s pripravo pokovke začnete takoj. Merilica je idealna za polnjenje merilne skodelice ali pripravo vrečk pokovke. Merilna posoda ima prostornino 0,5 litra in služi točno potrebnemu odmerku olja, sladkorja in koruznih zrn. Ti dodatki so izdelani iz trpežne plastike in jih je mogoče hitro in enostavno očistiti.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 1 pregleda

01.06.2023

Haben das Gerät getestet waren sehr erstaunt über die Leistung.Super