Izdelek: EX10010840
|Model: RCPR-1325
Pripravljen za odpremo!
Dostava pribl. četrtek, 2. majNa podlagi 17 ocen
O aparatu za pokovko moram reči: prijetno sem presenečen, oziroma moram reči, da pripravi pokovko tako dobro, kot sem pričakoval! Vendar pa je tukaj nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati, in tudi nekatere okoliščine, ki jih moram kritizirati: 1. Navodila za uporabo, vključena v dobavo: Priročnik za uporabo je vključen v dobavljeni paket, vendar to ni pravi priročnik za uporabo, temveč varnostni list. Opozarja sicer, da je za branje podrobnih navodil za uporabo in varnost treba skenirati kodo QR, a če nekdo nima interneta, ostane tako rekoč brez navodil. Vsekakor pa jih morate prebrati pred uporabo stroja! Priložen je tudi list, ki vam svetuje, da pred uporabo odstranite transportni trak z mešalne roke - vendar je veliko bolj pomembno poudariti, da mora stroj delovati 30 minut brez prvega polnjenja, tako da začetni hlapi iz teflonske prevleke lahko pobegne ob prvi uporabi! Dobro prezračite! Šele potem lahko stroj uporabite za pripravo pokovke! 2. Priprava pokovke: Priprava po navodilih je skoraj popolna, vendar je treba upoštevati naslednje: V navodilih piše: »Gumb HEAT naj bo v položaju ON, nato lahko dolijete olje in počakate cca. -6 minut, dokler se ne segreje." Priporočam, da počakate, da se olje začne pariti in skoraj kaditi, kar se mi je zgodilo že po 4 minutah. "Nato preklopite gumb VKLOP na VKLOP in dodajte koruzna zrna (če je potrebno tudi malo sladkorja) in zaprite pokrov." Da, zmoreš, počakal sem 2-3 sekunde po dodajanju zrn, preden sem dodal sladkor, razdeljen na 2 dela za levo in desno stran lonca! To pomeni, da celoten kup ne leži na enem mestu in da lahko mešalna palica bolje porazdeli sladkor. "Ko se frekvenca (cca. 2-3 sekunde) pokanja zrn zmanjša, je treba posodo izprazniti in gretje izklopiti." To pomeni, da če čakate tako dolgo, da zrna še vedno počijo vsake 2-3 sekunde, potem je prepozno. To se mi je zgodilo. Rezultat je bil, da je sladkor prvič zagorel v loncu. Torej, ko se nevihta umiri (opazen konec veliko pokanja, premalo), takoj ugasnite ogrevanje (pustite, da obrat teče naprej), počakajte trenutek in nato izpraznite lonec. To je bila zame popolna pokovka in nič se ni zažgalo. Glede zažganega lonca moram povedati, da je bila služba za stranke zelo vljudna in razumevajoča, tako da sem takoj po reklamaciji prejel nov notranji lonec (zamenjava samo z znanjem elektrotehnike!) Če to upoštevate, stroj deluje brezhibno. in veselite se lahko zelo okusne pokovke. Še nekaj: pravzaprav priporočam uporabo pokovčnega olja – moje je bilo olje oljne ogrščice in grozdnih pečk z naravnimi okusi masla...preprosto okusno! Vso srečo, če izberete ta stroj!
O aparatu za pokovko moram reči: prijetno sem presenečen, oziroma moram reči, da pripravi pokovko tako dobro, kot sem pričakoval! Vendar pa je tukaj nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati, in tudi nekatere okoliščine, ki jih moram kritizirati: 1. Navodila za uporabo, vključena v dobavo: Priročnik za uporabo je vključen v dobavljeni paket, vendar to ni pravi priročnik za uporabo, temveč varnostni list. Opozarja sicer, da je za branje podrobnih navodil za uporabo in varnost treba skenirati kodo QR, a če nekdo nima interneta, ostane tako rekoč brez navodil. Vsekakor pa jih morate prebrati pred uporabo stroja! Priložen je tudi list, ki vam svetuje, da pred uporabo odstranite transportni trak z mešalne roke - vendar je veliko bolj pomembno poudariti, da mora stroj delovati 30 minut brez prvega polnjenja, tako da začetni hlapi iz teflonske prevleke lahko pobegne ob prvi uporabi! Dobro prezračite! Šele potem lahko stroj uporabite za pripravo pokovke! 2. Priprava pokovke: Priprava po navodilih je skoraj popolna, vendar je treba upoštevati naslednje: V navodilih piše: »Gumb HEAT naj bo v položaju ON, nato lahko dolijete olje in počakate cca. -6 minut, dokler se ne segreje." Priporočam, da počakate, da se olje začne pariti in skoraj kaditi, kar se mi je zgodilo že po 4 minutah. "Nato preklopite gumb VKLOP na VKLOP in dodajte koruzna zrna (če je potrebno tudi malo sladkorja) in zaprite pokrov." Da, zmoreš, počakal sem 2-3 sekunde po dodajanju zrn, preden sem dodal sladkor, razdeljen na 2 dela za levo in desno stran lonca! To pomeni, da celoten kup ne leži na enem mestu in da lahko mešalna palica bolje porazdeli sladkor. "Ko se frekvenca (cca. 2-3 sekunde) pokanja zrn zmanjša, je treba posodo izprazniti in gretje izklopiti." To pomeni, da če čakate tako dolgo, da zrna še vedno počijo vsake 2-3 sekunde, potem je prepozno. To se mi je zgodilo. Rezultat je bil, da je sladkor prvič zagorel v loncu. Torej, ko se nevihta umiri (opazen konec veliko pokanja, premalo), takoj ugasnite ogrevanje (pustite, da obrat teče naprej), počakajte trenutek in nato izpraznite lonec. To je bila zame popolna pokovka in nič se ni zažgalo. Glede zažganega lonca moram povedati, da je bila služba za stranke zelo vljudna in razumevajoča, tako da sem takoj po reklamaciji prejel nov notranji lonec (zamenjava samo z znanjem elektrotehnike!) Če to upoštevate, stroj deluje brezhibno. in veselite se lahko zelo okusne pokovke. Še nekaj: pravzaprav priporočam uporabo pokovčnega olja – moje je bilo olje oljne ogrščice in grozdnih pečk z naravnimi okusi masla...preprosto okusno! Vso srečo, če izberete ta stroj!
Vau, razmerje med ceno in zmogljivostjo je točno tukaj. Robusten aparat, ki resnično v hipu pričara pokovko. Funkcija ohranjanja toplote. Enostavno, samoumevno delovanje. Nič se ne prime, ker je lonec premazan. Enostaven za čiščenje. Pokovka ima okus kot v kinu. Vendar je stroj težak, zato bi moral imeti stalno lokacijo.
S šolskim PTA smo se odločili vložiti v velik Pop Corn stroj, da bi zbrali denar za našo šolo na našem poletnem sejmu in na drugih dogodkih med letom, in to je bila tako ODLIČNA IDEJA!! Stojalo za pop koruzo je bilo najbolj priljubljeno, stroja nismo ustavili skoraj 3 ure, saj imamo stalne stranke, ki povprašujejo po naši pop koruzi, zmogljivost stroja je bila primerna za našo uporabo, saj se nismo nikoli postavili v vrsto, bilo je enostavno za uporabo in z dvema mamama nam je uspelo postreči več kot 400 veder pokovke.
Odlično priporočilo! Odličen dizajn. Enostavno čiščenje in boljše pokovke kot v kinu.
Popoln za predvideno delo, pripravlja množice okusnih kokic
Po 14 dneh nepravilnega delovanja, zdaj naš pregled. Stroj naredi zelo dragocen vtis. Vse stranske površine so iz stekla. Lepo privit skupaj s kovinskimi kotnimi elementi. Tudi pokrov je iz kovine. Skratka, prvi vtis ni nič slabega. Lonček je z notranje strani prevlečen in ga je, kot vse ostalo v notranjosti, zelo enostavno vzdrževati. Nič dolgo čakanje na slastne kino pokovke. Priložena navodila za uporabo so razumljiva in vse opisano je enostavno implementirati. Moj zaključek: zelo priporočljivo!
S tem aparatom lahko v 3 minutah pripravite pokovko kot v kinu. 150g je dovolj za 2 osebi, samo sladkorja smo uporabili več, ni bilo dovolj sladko. Prvi stroj se je pokvaril. Menjava je bila hitra. Dobra storitev za stranke.
Po mnenju podpore naprava ni primerna za pripravo pokovke s sladkorjem kot v kinu. Sladkor se pokadi in zgori. Kdo potrebuje kaj takega?
Odgovor od
Obožujem ta aparat za pokovko. Prvič, dostavljeno je bilo pravočasno in je dobra pokovka, ne da bi se lonec zažgal. Stroj, ki je enostaven za čiščenje in stroj vrhunske kakovosti. To bom vseeno priporočil kadar koli
Odgovor od
Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.