Plačilo

Plačilo

V naši trgovini nudimo možnost plačila z nakazilom na TRR (UPN nalog) ali kreditno kartico ter plačilo preko PayPal-a.

 

PayPal

Za plačilo s PayPal-om morate imeti veljaven PayPal uporabniški račun. Bančni podatki se shranijo in jih ni potrebno vnašati pri vsakem nakupu. Pri plačilu preko PayPal-a prejme prejemnik plačilo takoj ob potrditvi plačila, s čimer se občutno skrajša čakalna doba transakcije preko banke in čas dostave.

Pri izbiri načina plačila PayPal boste preusmerjeni na spletno stran PayPal, kjer se prijavite z vašim e-mail naslovom in geslom ter opravite plačilo določenega zneska. Po opravljenem plačilu ste avtomatično preusmerjeni nazaj v našo spletno trgovino.  

 

Kreditna kartica (Visa/MasterCard)

V naši spletni trgovini lahko udobno plačujete s kreditno kartico Visa ali MasterCard. Pri plačilu boste preusmerjeni na obrazec, kjer vnesete vaše bančne podatke – ime imetnika kartice, št. kreditne kartice, datum veljavnosti in kontrolno št. kartice (CVC).

 

Dodatne varnostne informacije:

Pri spletnih plačilih s kreditno kartico nikoli ne izdajajte vaše PIN-kode, ampak zgolj kontrolno št. kreditne kartice (CVC). Številka PIN je namenjena samo za dvige gotovine na bančnih avtomatih in se ne sme posredovati drugim osebam. Kontrolna št. kreditne kartice CVC je razvidna na hrbtni strani kartice in jo je potrebno navesti za potrditev plačnik kot imetnika kreditne kartice. Kontrolna št. CVC se na spletnih straneh ne shranjuje in jo je potrebno vnesti pri vsakem novem plačilu, kar zagotavlja vašo varnost pri spletnem plačevanju in preprečuje zlorabo osebnih podatkov. Pri izvajanju plačila se prepričajte, da je povezava s spletno trgovino varna. To je razvidno iz naslova povezave: "https://" s ključavnico namesto "http://".

 

Nakazilo na TRR (UPN nalog)

Pri izbiri načina plačila z UPN obrazcem boste ob oddaji naročila na vaš e-mail naslov prejeli informacije o plačilu, kjer so navedeni vsi podatki, potrebni za plačilo. Naročeno blago bo odpremljeno pu prejmemu nakazila v višini zneska računa.

 

Amazon Pay

Amazon Pay vam omogoča hitro in enostavno plačilo. V primeru, da že imate Amazon.si-konto ni potrebno ponovno navediti plačilnih podatkov in naslova. Konto se avtomatsko aktivira ob registraciji. Amazon Pay-konto je povezan z vašim Amazon.si-kontom. Izberete samo plačilo metodo. Dodatna prednost uporabe plačilne metode Amazon Pay so številne garancije, ki jh nudi Amazon.

 

Nazadnje ogledani