Trustpilot
V akciji
(25) Ocene

Električni aparat za klobase - 15 litrov

529,00 € 639,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10010348

|

Model: RCWF-15LE-H

Zagotovljena najnižja cena
Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Čas dostave približno 2-5 delovne dni
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


4.9

Na podlagi 25 ocen

Razvrsti po :

pred 7 dnevi Objavljeno na Expondo France

esej

Preizkusila sem ga za polnjenje kalupov za sir (na izhodu sem dodala koleno). Popoln. To je stroj, ki sem ga potreboval.

Prikaži izvirni pregled

pred 4 leti Objavljeno na Expondo Finland

stiskalnica za klobase

dobra igra, naj ostane še ukrivljena polnilna cev za konzerviranje

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Germany

preprosto priporočljivo

Služi hobiju izdelave lastne klobase/polnila za klobase RCWF-15LE-H Relativno nizka teža 29 kg v primerjavi z drugimi Še vedno stabilen brez vijačne sponke Naenkrat lahko napolnite vsaj 10 kg podlage, kar veliko prihrani pri rokavicah Motor je izjemno tiho Opazno je le rahlo brnenje motorja Zelo dobra izbira možne hitrosti tiskanja Ponoven nakup pečatov tukaj ni problem, tudi če ta stroj ni bil kupljen tukaj zelo dobra podpora strankam možna tudi po e-pošti super, to je bil razlog za moja osebna odločitev in za ceno v redu ima vse, vendar moram reči, da je kakovost vrhunska in da si res privoščite. Ne morete ga investirati niti enkrat v življenju. Kupil bi ga znova takoj

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Amazon Germany

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Zelo priporočljivo 👍

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo United Kingdom

15l električni aparat za klobase

Čeprav še niste uporabljali aparata za izdelovanje klobas, se vsekakor zdi dobro narejen. Prispel je v 2 tednih in prek sledenja sem bil obveščen o poteku dostave. Veselim se priprave svojih prvih klobas!

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Spain

Izjemen

To je daleč preseglo naša pričakovanja. Preprosto izjemno.

Prikaži izvirni pregled

pred 8 meseci Objavljeno na Expondo United Kingdom

Črpalka za klobase

Zaenkrat gre dobro! Že prej sva kupila ročne črpalke za Sausage in sva imela samo težave, zato sva se odločila za električno. Videti je dobro izdelano in bolje izdelano od tistih, ki smo jih kupili prej. Držimo pesti, da bo konec naših težav s tem novim strojem. Tudi enostavna transakcija in hitra dostava. Brez kakršnih koli težav!.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Germany

Vrh skoraj ne bi mogel biti boljši

Kakovostno zelo stabilen, traja celo življenje, tehta samo 29 kg v primerjavi z drugimi, stabilen brez vijačne sponke zaradi lastne teže, 15 litrov prostornine pomeni, da zagotovo dobite vsaj 10 kg na polnjenje hacka, veliko prihrani rokavice , lahko ga tudi preprosto postavite na mizo, da ga ponovno napolnite tri noge Tukaj na Expondo.de je enostavno kupiti silikonska tesnila zelo dobre storitve za stranke tudi po e-pošti, tudi če ga niste kupili tukaj, je bil to odločilni dejavnik Motor je zelo dobro nastavljiv in najboljše od vsega, da lahko slišite samo tiho brenčanje in ga je mogoče nastaviti od počasnega do hitrega Nadomestno tesnilo je nekoliko nizko, ker stroj zdrži vse življenje. Ta stroj uporabljam kot hobi in cena je že visoka , ampak ta stroj kupiš samo enkrat in imaš nekaj od njega za vedno. Ne privoščiš si ničesar drugega. Končno ga preprosto priporoča služba za pomoč uporabnikom. Top, kar tako

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo France

Potiskalo +++

15-litrski polnilec za klobase, zelo enostaven za uporabo, dobre kakovosti, idealen za izdelavo klobas s 15-litrskim rezervoarjem. Priporočam ta izdelek

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Germany

Zelo dober stroj, zdaj pa potrebujem rezervni del

Pozdravljeni, stroj deluje zelo zanesljivo, vendar je na žalost pokrov pokvarjen. Zdaj iščem ta rezervni del. Kje lahko to dobim?

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke