Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Tehtnica za štetje s prikazom cene - kalibrirana - 6 kg / 2 g - 15 kg / 5 g

279,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10200030

|

Model: TEM015D-B1

Majhna zaloga

Pohitite! Ostalo je le še nekaj izdelkov!

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
279,00 €
3+
5%
265,05 €
5+
10%
251,10 €
10+
15%
237,15 €
Glavne značilnosti
  • Tovarniško umerjena in certificirana tehtnica z visoko natančnostjo: 2 g (6 kg) - 5 g (15 kg)
  • Napajanje na baterije - do 100 ur
  • Zaslon LCD z velikimi, lahko berljivimi številkami, tudi v slabih svetlobnih pogojih in pod čudnimi koti
  • 250 predmetov, ki jih je mogoče shraniti, 8 pomnilniških mest za hiter dostop za izbrane predmete
  • Povezava serijskega vmesnika za povezavo z osebnim računalnikom ali blagajno
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Frekvenca [Hz]
50
Material
Plastika ABS
Iz nerjavečega jekla
barva
Bela
Zaslon
LCD
Napetost [V]
110-230
Oskrba z električno energijo
AC adapter + baterija
Razpon teže [kg]
0 - 15
Divizija [g]
3000
Protokol
Dialog 06, Tem, Tisa, Delta
Tehtalna površina [mm]
230 x 300
Natančnost/natančnost [kg]
0,005
Območje tehtanja W2
100 g - 15 kg
Podrobnosti o oskrbi z električno energijo
7,8 V 1,2 A AC
Shrani
Da
Nič
Da
Štetje
Da
Praznovanje
Da
Vgrajen nivo
Da
Baterijski pogon
Da
Opozorilo o preobremenitvi
Da
Osvetlitev ozadja
Da
Čas delovanja
100 h
Dimenzije (DxŠxV)
33 x 32.5 x 16.5 cm
Weight
4 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
37.5 x 34 x 23 cm
Teža pošiljke
4.8 kg

Paket za dostavo

  • Tehtnica za izračun cene TEM015D-B1
  • Napajalni kabel
  • Navodila za uporabo

Opis izdelka

Tehtnica za izračun cene - umerjena - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

Tehtnica za izračun cene TEM015D-B1 zagotavlja izjemno natančne rezultate merjenja z največjo zmogljivostjo tehtanja 15 kg in natančnostjo 5 g. Rezultati so prikazani na LCD zaslonu. Tehtnica je idealna za trgovine, lekarne, čajnice, prehrambeno industrijo, tedenske tržnice ali druga področja uporabe, kjer je treba izdelke tehtati. Tehtnica ima certifikat CE, certifikat OIML, uradno umerjen in zato odobren za komercialno uporabo. Uradna kalibracija je veljavna dve leti po prvi uporabi. Paleta izdelkov TEM vsebuje visokokakovostne industrijske zaloge in natančne tehtnice za vsa področja uporabe.
Cenovna lestvica ustreza zahtevam za komercialno uporabo, kar potrjuje znak kakovosti M. Dobava se že umerjena in atestirana. Ta prvi certifikat velja prvi dve leti uporabe; vendar mora kalibracijo potrditi pooblaščena oseba v skladu z nacionalnimi predpisi. Šele takrat bo tehtnica prejela nalepko uradne kalibracije. Po dveh letih lahko tehtnico ponovno certificirajo certifikacijski organi. Prejeli boste tudi izjavo o skladnosti, ki jo shranite skupaj s tehtnico. Tehtnica ima tudi nalepko z letnico certifikacije. To zagotavlja, da lahko tehtnico zakonito uporabljate za blago, ki bo ponujeno v prodajo.
Želite hitre in natančne rezultate tehtanja? Elektronska tehtnica ne prikaže le rezultatov v nekaj sekundah, ampak se tudi njen 3-barvni LCD zaslon takoj odzove, ko jo ponastavite na nič. Rezultate tehtanja, ceno na enoto in skupne stroške je mogoče prikazati hkrati.
Osvetlitev ozadja vam omogoča branje vseh vrednosti tudi pri šibki svetlobi. 28 mm visoke modre številke so zlahka berljive tudi pod nenavadnimi koti. Delovanje podpirajo tudi zvočni signali.
Elektronska tehtnica ima vrsto praktičnih funkcij, kot je izračun cene. Izbirate lahko tudi med dvema načinoma tehtanja. W1 je treba uporabiti za tehtanje predmetov od najmanj 40 g do največ 6 kg z natančnostjo 2 g. W2 te parametre podvoji. Največje število shranjenih izdelkov je 250 in na voljo je 8 enostavno dostopnih pomnilniških mest za izbrane artikle.
Membranska tipkovnica je odporna na vodo in maščobo. Tehtnica ima na robu vgrajeno varnostno palico za zaščito zaslona stranke. Zahvaljujoč robustnim gumijastim nogam ima tehtnica vedno varno in proti drsenju varno podlago. Višino nog lahko prilagodite tudi za izravnavo neravnih površin, gumirane nogice pa vašo delovno površino ščitijo pred praskami.
Tehtnica za izračun cene je opremljena z vgrajeno baterijo 6 V / 4,5 Ah, ki zagotavlja dolgotrajno delovanje. To omogoča do 100 ur mobilne uporabe. Tehtnico lahko brez težav uporabljate tudi med polnjenjem. Trenutna raven baterije je prikazana kot črtice na indikatorju baterije. Tehtnica ima način varčevanja z energijo, ki prihrani baterijo in elektriko.
Tehtalna površina tehtnice iz nerjavečega jekla meri 23 x 30 cm. Tehtnica za izračun cen je zasnovana z mislijo na kompaktnost. Majhna skupna masa in majhna teža omogočata preprosto shranjevanje in transport tehtnice. Tudi ohišje je izdelano iz trpežne plastike.
Prednastavljena elektronska tehtnica je opremljena z univerzalnim priključkom RS232. Ta povezava s serijskim vmesnikom omogoča enostavno povezavo tehtnice z registrsko blagajno ali osebnim računalnikom. TEM pomeni visoko kakovostno merilno tehnologijo in zanesljivost. Cenovna tehtnica TEM015D-B1 ima 3-letno garancijo.

Ocene in ocene


Razvrsti po :

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj pomeni imeti natančnost 2 g za 6 kg?

Največje odstopanje pri tehtanju izdelkov do 6 kg znaša 2 g. To pomeni, da tehtnica tehta natančno do dveh gramov.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke