Trustpilot
(7) Ocene

Postaja za spajkanje s odvajanjem dima - 2 zaslona - 720 W - osnovna

139,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10021026

|

Model: S-LS-16 BASIC

Cena vključuje 22 % DDV.

Dostava pribl. petek, 3. maj
5% popusta z vsaj 3 enakimi izdelki 10% popusta z vsaj 5 izdelki!
Določite ceno
Na kos
Popust
139,00 €
139,00 €
0%
417,00 €
132,05 €
5%
695,00 €
125,10 €
10%
Glavne značilnosti
  • idealen za popravilo, nadzor ali vzdrževanje električnih delov
  • kompaktno, robustno, varnostno izolirano ohišje
  • močan 75 W spajkalnik
  • natančna regulacija temperature
  • 2 LED-zaslona
  • prenosna uporaba zahvaljujoč transportnemu ročaju / zaščiten pred elektrostatično razelektritvijo (ESD)
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


4.4

Na podlagi 7 ocen

Razvrsti po :

pred 6 leti Objavljeno na Amazon Italy

Profesionalen in dolgotrajen izdelek

Sem tehnik v asistenčnem centru za računalnike in pametne telefone. Dnevno imamo od 10 do 20 elektronskih naprav, ki jih je treba vzdrževati preko te postaje, ki je do sedaj znala biti veljaven zaveznik.Materiali so visokokakovostni in z branjem celotnega priročnika se naučite veliko uporabnih pojmov, ki bi jih sicer prezri. Do zdaj Od nakupa ta stroj ni pokazal nobenih znakov okvare ali obrabe, temperatura konice pa je bila konstantna. Odličen izdelek, kupljen po ceni, ki se mi zdi ugodna.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon Italy

Odličen izdelek

Odličen izdelek, zelo funkcionalen, udoben in zavzame malo prostora, le malo hrupen. Kupi

Prikaži izvirni pregled

pred 7 leti Objavljeno na Amazon Italy

Optimalno.

Začel bom s tem, da med naročilom in dostavo ni vrednotenja... medtem ko vse dokončaš in klikneš na pošlji je izdelek že doma... če je zadeva delovala 1/4 kot deluje na Amazonu... svet bi bil zagotovo boljši, ker obstaja odnos, ki je včasih fiktiven včasih resničen, vendar še vedno obstaja in to je pomembno, med tistimi, ki kupujejo, tistimi, ki prodajajo, in tistimi, ki dostavljajo izjemno ... vsi združeni za to uro.. .dan...ali teden, dokler se vse ne reši...Glede postaje je resno, dobre izdelave je nemška, tudi če so elementi kitajske proizvodnje, verjetno so narejeni. z drugačnim kalibrom (glej Apple), in je predvsem funkcionalen. Bral sem o hrupu ali vibracijah... samo za trenutek se poigrajte s pločevinastimi pregradami ohišja... morda za četrt obrata privijte nekaj vijakov, če želite biti izbirčni. Sedaj moramo le še počakati na trajanje in upati, da bo tudi odlično..

Prikaži izvirni pregled

pred 6 leti Objavljeno na Amazon Germany

kar dobro z omejitvami...

Spajkalno postajo sem kupil nekje drugje, ne na Amazonu. Ker pa sem sam iskal recenzije in našel samo "recenzijo" od 28.12.2016, ki ne piše nič, jo tudi ocenjujem tukaj. Osnovna verzija je Res je bilo tako. Priložene niso nobene druge spajkalne konice (originalni set 30 €, vendar so primerne tudi druge poceni stopnice) itd., ampak šobe za vroč zrak. Majhna, žal poceni, modra gobica, ki je precej tanka in držalo za spajkalnik (z možnostjo shranjevanja 10 spajkalnih konic in podajalnika za spajkanje. Raje kupim komplet. Za 30€ več (današnja cena) so spajkalne konice in po sliki sodeč lupa... važno mi je, da spajkalnik in kabel sta precej lahka in kabel je zelo upogljiv.Sedaj sem odstranil sesanje,po eni strani se včasih zatakneš na komponentah in Brnenje motorja (ki zagotavlja tudi vroč zrak) je precej glasno tudi na najnižji stopnji in spajkalna postaja zelo močno vibrira. To ni zdravo za komponente in hrup je moteč in monotomen. Ločitev bi moral proizvajalec razmisliti že v cenovnem razredu. S 75 vati spajkalnik doseže temp (pri meni 310°C) ocenjeno v cca 30 sekundah po prikazu, konica seveda rabi malo dlje, podobno kot pri likalniku na vroč zrak.Skratka z nakupom sem zadovoljna in sem že imela dober čas s spajkalno postajo je delal bolje kot kitajski seti, seveda pa ne more dohajati postaj za 300 €+. Navodila so res odlična... ampak kakšen hobi jih potrebuje ;)

Prikaži izvirni pregled

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo Slovakia

Spajkalna postaja z odvodom dima

Zadovoljen sem s spajkalno sposobnostjo te postaje, temperaturo je možno prilagajati korak za korakom v območju, ki ga določi proizvajalec, enako velja za vpihovanje toplega zraka. Kar se tiče sesalne funkcije, sem rahlo razočaran, sicer deluje, vendar je vidna le, če je nastavljena na najvišje stopnje in če se ne motim, se za to verjetno uporablja majhen kompresor, v mojem primeru pa oz. slabo pritrjen ali mogoče slabo namazan, samo hrupno je in vibrira s celotno postajo. Celotna obdelava in kakovost približno ustrezata ceni. Sem zadovoljen, škoda je le kompresorja. Mogoče bom to popravil z menjavo kakšnega ventilatorja ali kaj podobnega.

Prikaži izvirni pregled

pred 7 leti Objavljeno na Amazon Germany

opomba

Naprava navzven naredi dober vtis, vendar je ni mogoče oceniti s 100 %, ker so tehnične risbe ocenjene z 0. Dodatke morate uganiti.Varnostna navodila so zelo izčrpno opisana za majhne otroke in tudi navodila za odstranjevanje... ....mfg . A.Juche

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon Germany

Precej dobra toplozračna postaja, vendar s povprečnim spajkalnikom

Zaenkrat mi je všeč delovanje in koncept spajkalne postaje. V mnogih situacijah je veliko lažje delati z vročim zrakom kot z batom, toplotna moč vročega zraka je zadostna in nadzor temperature je v redu. 5 zvezdic za vroč zrak. Zdi se, da se ista črpalka uporablja za spajkalno sesanje spajkalnika. To je precej praktično, saj se dim odsesa tik ob spajkalni točki in ne pride neposredno v vaš obraz. Samo vgrajeni "filter" je videti slab in bo imel skoraj nič zaščitnega učinka. Dim pride v prostor skoraj 1:1, samo ne direktno v obraz. A to je nekaj, pri tem hobiju bi vseeno morali redno zračiti. Na debelejšo cev na spajkalniku se je treba navaditi, se da.Nezadovoljen sem s toplotno močjo spajkalnika. Moj 16 W spajkalnik Ersa iz devetdesetih zmore več kot ta domnevni 75 W spajkalnik. Ni mogoče spajkati HF bakrenih trakov, zato še vedno uporabljam svoj 36W Wellerjev bat. Da, prav ste prebrali, ima le polovično moč. Res mora biti nekaj narobe s spajkalnikom. Dvomim tudi, da ima prikazana temperatura spajkalnika kaj skupnega s temperaturo spajkalnika. Že nekaj časa piše 350°C in običajna spajka se ne topi. Ne more biti. Obstajajo dela, kjer morate vzdrževati nižjo najvišjo temperaturo in nižji najdaljši čas za spajkanje. To je mogoče le z dobrim nadzorom in veliko zmogljivostjo. Zato to napravo redkeje videvam, četudi se tako reklamira.Demontaža spajkalne konice pokaže, da se spajkalna konica ne prilega pozitivno na grelno palico. Moj ima vmes 1mm režo. Mislim, pričakujemo manjše vrzeli pri avtomobilih. Toda zrak izolira toploto, kajne? Kos bakra sem vključil v zelo zapleteno obliko črke C, da se lahko vse raztegne. Zdaj je malo bolje.Vsaka rabljena 20 let stara analogna Ersa spajkalna postaja bolje spajka. No, vendar le, če najdete spajkalne konice, ki podpirajo SMD, za fina dela, kot so SMD ali klasične komponente, zadostuje že spajkalnik. Kdor pa je v HF območju ali ima debelejše kable za spajkanje bo hitro nezadovoljen.Toplozračni del postaje je čisto spodoben in je vse skupaj kljub odbitkom vredno svoje cene.Rad bi videl nadzor temperature za topel zrak do najnižje stopnje do 50 °C, potem bi lahko z njim delali tudi s plastiko. Najnižja temperatura 100 °C je očitno prevroča za to. Spajkalna glava sodi v prenovo. To pomeni, da ne spada v razred vrhunskih naprav.Dober vstopni aparat, ki ga lahko kupite, tudi če poznate pomanjkljivosti.

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke