Trustpilot
V akciji
(4) Ocene

Komplet spajkalne postaje s ploščo za predgretje in 2 sponkama + dodatki

219,00 € 249,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10021003

|

Model: S-LS-10

Zagotovljena najnižja cena
Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 26. april
Glavne značilnosti
  • idealno za popravila električne opreme, spajkanje tiskanih plošč, kositranje, mehansko obdelavo kovine in še veliko več
  • kompaktno, stabilno, zaščitno izolirano ohišje
  • močan 75 W spajkalnik
  • hiter čas ogrevanja in natančen nadzor temperature
  • velik LED zaslon
  • hitra in enostavna menjava konic in šob / zaščitena pred elektrostatično razelektritvijo (ESD)
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


4.5

Na podlagi 4 ocen

Razvrsti po :

pred 10 meseci Objavljeno na Expondo Poland

Odličen izdelek

Zelo dobra izbira za amaterskega ljubitelja elektronike.Ugodna cena za 3 naprave v enem kompaktnem ohišju. Vsaka funkcija ima nastavljivo delovno temperaturo. Spajkalnik se hitro segreje in ohranja stabilno temperaturo. Poleg tega sta število in raznolikost zatičev za spajkalno konico primerna za različne vrste spajkanja in odspjkanja elektronskih komponent. Toplozračna posoda z zelo širokim temperaturnim razponom, različnimi brizgalnimi šobami in nastavljivo močjo pihanja omogoča enostavno spajkanje na plošče s SMD elementi. Grelna miza olajša številna dela pri odspajkanju. Uporablja se lahko za sušenje, testiranje, lepljenje itd. Pri vseh delih je v pomoč LED svetilka s povečevalno lečo. Skratka uspešen nakup.

Prikaži izvirni pregled

pred 4 leti Objavljeno na Amazon Germany

dobro blago

Vse je dobro. hvala

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Germany

Na splošno zadovoljen, vendar z majhnimi pripombami.

Pozitivno: Spajkalna postaja deluje dobro in brezhibno. Je zelo dobro zgrajena in kvalitetna. Vse je nadzorljivo in enostavno za uporabo. Je hitro pripravljen za obratovanje in omogoča dobro in hitro delo. Tudi dodatki so kvalitetni in omogočajo vsestransko uporabo naprave, povečevalno steklo ima trdno in težko podlago, tako da povečevalno steklo varno stoji v vsakem položaju. Negativno: Vendar regulacija pretoka zraka ni natančna, zaslon je na maksimumu, čeprav stopnja vrtenja še ni popolnoma dvignjena. Poleg tega držalo za likalnik na vroč zrak ni zelo dobro.Likalnik na vroč zrak je soliden in deluje brezhibno, način pritrjevanja pa ni dobro narejen. Zato zame 4,5 od 5 zvezdic

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Germany

Trdna in dobra podpora

Spajkalna postaja je zasnovana kot skala. Žal se mi je na prvem IR grelec z velikim pokom pokvaril, ko sem ga hotel spraviti nad 200°C. Toda podpora je vse skupaj uredila super hitro in zelo ustrežljivo in v nekaj dneh sem imel novega, ki je brez težav prestal stresni test. Pomanjkljivosti so zame nekoliko nizka povečava povečevalnega stekla in razmeroma močno popačenje, ki je verjetno neizogibno zaradi dizajna. Želel bi si tudi veliko bolj fino konico v sicer zelo obsežni ponudbi spajkalnih konic, saj običajno veliko delam z 0201 SMD. Za hobiste je postaja prav gotovo zelo dobra in predvsem cenovno ugodna možnost.

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke