Trustpilot
(6) Ocene

Varilec aluminija - TIG AC/DC - 220 A - 8 metrov kabel - impulz

699,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10021056

|

Model: S-ALU 220 PRO

Cena vključuje 22 % DDV.

Dostava pribl. petek, 3. maj
5% popusta z vsaj 3 enakimi izdelki 10% popusta z vsaj 5 izdelki!
Določite ceno
Na kos
Popust
699,00 €
699,00 €
0%
2.097,00 €
664,05 €
5%
3.495,00 €
629,10 €
10%
Glavne značilnosti
  • Obratovalni cikel 60 % pri 220 A
  • Največja svoboda gibanja z 8-metrskim kablom, sklopom kablov in nožnim pedalom
  • TIG varilec z AC in DC, primeren tudi za aluminij
  • Natančno varjenje z natančnim nadzorom nad vsemi varilnimi parametri
  • Nastavljive vrednosti za čas po pretoku plina, hitrost pulza, pulz, delovni cikel in čisto širino
  • Zmogljiva MOSFET tehnologija z 2/4-taktnim preklopom in HF vžigom
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 6 ocen

Razvrsti po :

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon France

ŽAN

Zelo dober izdelek, uporabljal se je 6 let, torej 4 kot profesionalni (izdelovalec kotlov).

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon France

Zelo enostaven za uporabo

Če se želite naučiti pravilno variti s TIG, priporočam zelo podroben ločen priročnik za nastavitev. S svojo zelo dolgo svetilko je primeren tudi za profesionalce

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Amazon Italy

Super

Kratek uvod, nisem profesionalec in imam malo izkušenj s TIG varjenjem, prej sem uporabljal varilec z dvigalnim sprožilcem. Stroj je prišel prej kot je bilo pričakovano z odlično embalažo, v paketu sem našel sponke in ozemljitvene kable velikega preseka in zelo dolge, tig gorilnik je odlične izdelave s kablom dolgim več kot šest metrov, pedal je v celoti kovinski z dolgim kabli, kot je kabel gorilnika, največji tok lahko nastavite na pedalu s stranskim potenciometrom, poleg tega lahko pedal krmili sprožilec s priklopom dvopolnega konektorja namesto gorilnika, povečanje toka s pedalom zahteva omogočite s stikalom spodaj desno. Stroj se zdi zelo dobro izdelan, ne vem, ali so notranje komponente na nivoju, vendar upam, da je tako, edina pomanjkljivost so navodila, zelo podrobna za varnost, zelo slaba za ostalo, vendar so v italijanščini, plinska cev je v prozorni plastiki, precej dolga, vendar zelo toga, bi rekel, da ta kakovost ni usklajena z ostalimi. Prebral sem druge ocene, kjer je rečeno, da stroj poroča o prenapihnjenih specifikacijah v primerjavi z največjim tokom, morda je, vendar je 220 amperov veliko in za njihovo izkoriščanje bi še vedno potrebovali Enelov napajalnik z vsaj 4500 W, izhodni priključki so tisti majhni, verjetno z 220 A bi lahko imeli težave, še posebej, če niso dobro zategnjeni, vendar velja prej povedano (mogoče ne dosega 220 A in v vsakem primeru jih ne bom nikoli uporabljal) osebno sem zelo zadovoljen, stroj je nad mojimi pričakovanji, glede na to da sem skupaj s pedalom plačal 729 eur, v priloženem sem našel še set nastavkov za gorilnik, tri klešče različnih premerov za tugsten elektrode in univerzalno elektrodo, stroji italijanske izdelave stanejo trikrat toliko, ne vem, če bom našel pomoč v primeru okvare, ampak preden porabim znesek, ki je enak ceni italijanskega avta, moram zakuriti tri take. Sploh ne vem, če se da napajati z agregatom, v priročniku ni navedeno, bom izvedel kmalu, kar se mene tiče bi ga brez dvoma priporočal, seveda tistim, ki ga ne Če imate izkušnje s TIG strojem, se morate malo poigrati z njim, da se seznanite s številnimi ukazi. Veselo varjenje vsem.

Prikaži izvirni pregled

pred 5 meseci Objavljeno na Expondo Switzerland

Popoln

Popolnoma ustreza opisu!! Deluje zelo dobro!!!

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon Germany

Stamos!

Američani živijo v Evropi in razlika v kakovosti strojev je velika. Moj zadnji stroj je bil Lincoln 225 TIG, ki je večji in težji transformatorski stroj. Zgrajen je kot tank in tehta tono. Zdaj v tujini sem potreboval nadomestni stroj in vedno sem bil skeptičen do inverterskih strojev, saj se zdi, da niso zdržali. Poskusil sem s Stahlworkom, stroj se je zdel v redu, vendar je bil pedal popolnoma grozljive kakovosti. Izkoristil sem še eno priložnost s Stamosom, saj je imel stroj vse kriterije, ki so se mi zdeli dobri: analogne kontrole, veliko nastavitev in ustrezen nožni pedal. Vse od škatle, v kateri je izdelek prispel, do komponent je vrhunske kakovosti, vključno s pedalom! Ta stroj ima zelo konkurenčno ceno in ima vse funkcije, ki bi jih potrebovali brez vsega nabora digitalnih krmilnikov. Napravo bom podrobneje preizkusil in poročal, vendar je zaenkrat ta naprava SOLIDNA. Pritožbe: - Kot je omenil prejšnji ocenjevalec, je priključek za plin samo cev s togo prozorno cevjo. Raje bi imel ustrezno cev za visokotemperaturni plin, vendar to deluje.- Priložen gorilnik TIG je zajeten. Raje imam lažje, bolj prilagodljive gorilnike CK (brez ročnega krmiljenja). - Raje bi imel, če bi stroj uporabljal običajnejšo povezavo gorilnika z zasukom. - Pri uporabi nožnega pedala je glavni nadzor amperaže nameščen na pedalu v nasprotju z stroj. Čudno, ampak s tem lahko živim.

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon Germany

Supe

Vse popolno

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke