Z mesoreznico učinkovito narežite sestavine na trakove
Ne glede na to, ali gre za solate, testenine ali züriško narezano meso – meso, narezano na trakove, je del številnih jedi. Najučinkovitejši način za enakomerno rezanje je mesoreznica Royal Catering, strokovnjaka za gostinske pripomočke. V nekaj sekundah se pripravijo velike količine želenih lističev, ki jih lahko uporabite za svoje obroke. Stroj reže tudi enotne trakove govedine, piščanca ali svinjine za pripravo za nadaljnjo obdelavo v mlinčku za meso.
Mesoreznica za enakomerne mesne trakove
Zasnova rezalnika je tako preprosta kot učinkovita. Ohišje je izdelano iz trpežnega in živilsko varnega Iz nerjavečega jekla ustreza vsem higienskim standardom gostinstva in ima potrebno stabilnost za predelavo večjih količin mesa. Velik prostor za shranjevanje rezin hrane poenostavi obdelavo kosov mesa. Te vodimo preko odprtine z zaščitnim pokrovom proti vrtljivim rezilom, ki s hitrostjo 96 vrt./min potegnejo meso v aparat in ga režejo na enakomerne trakove. Pod rezili padejo trakovi mesa v posodo, ki jo morate imeti pripravljeno.
Jedro mesoreznice je rezalni mehanizem znotraj stroja. Zagotavlja enakomerno obdelavo mesa s fiksno rezalno širino rezil. Uporabite lahko rezila širine 3 (vključeno v dobavi), 4 ali 5 mm, ki so za napravo na voljo pri Royal Cateringu. Znotraj stabilnega jeklenega okvirja so valji za rezanje z enakomerno razporejenimi rezili, ki so v celoti potisnjeni v rezalnik za meso. Rezalni mehanizem poganja stroj in neprekinjeno reže trakove mesnih rezin, ki se podajajo v stroj.
Zamenjava rezalnih valjev je popolnoma varna. Takoj ko dvignete pokrov s polnilno odprtino, se motor samodejno ustavi. S tem se izognete poškodbam med zamenjavo rezil in med delovanjem. Mesoreznica ima štiri gumirane noge, ki zmanjšujejo tresljaje in zagotavljajo prijetno delo, kot je trdna podlaga.
Ali želite rezati svinjino, piščanca ali govedino, je odvisno od vas, vendar naj bo meso brez koščkov kosti, da lahko naprava deluje gladko in z najboljšimi rezultati.