Trustpilot
(10) Ocene

Slush Machine - 2 x 6 litrov - minimalna temperatura -20 °C - funkcija sladoleda

1.479,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 3. maj
5% popusta z vsaj 3 enakimi izdelki 10% popusta z vsaj 5 izdelki!
Določite ceno
Na kos
Popust
1.479,00 €
1.479,00 €
0%
4.437,00 €
1.405,05 €
5%
7.395,00 €
1.331,10 €
10%
Glavne značilnosti
  • Velika zmogljivost 2 x 6 litrov za prodajalne sladoleda, tovornjake s hrano ali bare
  • Intuitivno in enostavno upravljanje z digitalnim krmilnim sistemom
  • Servis po vsej EU in triletna garancija
  • Šest različnih funkcij za pripravo koktajlov, sladoleda in še več
  • 8-12 ur delovanja zaradi težke konstrukcije
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


4.8

Na podlagi 10 ocen

Razvrsti po :

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Stroj smo že večkrat preizkusili in vse deluje odlično. Programi so dobro prednastavljeni in jih je mogoče natančno nastaviti. Pri rezervoarjih je možen tudi drugačen izbor. Oba rezervoarja se krmilita ločeno.

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrov

Zelo dober stroj za granito in lep. Trenutno sem delal le limonine granite in rezultat je bil brezhiben s programom granita s 5 litri izdelka in v 50 minutah je bil pripravljen. Hrup stroja je zelo pravilen in program čiščenja sem opravil brez težav. Priložena so dvojna tesnila in 1 tuba masti. Kmalu bom poskusil sladoledne lučke in kasneje bom dal še kakšen komentar. Zaenkrat ne obžalujem svojega nakupa, bomo videli čez čas, vendar zaupam opremi ROYAL CATERING, ki sem jo že nabavil pred leti in še vedno zelo dobro deluje, panini žar, peč za pico.

Prikaži izvirni pregled

pred 10 meseci Objavljeno na Expondo Italy

Granitore

Odličen izdelek. svetujem

pred 10 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Po prvem testu smo popolnoma navdušeni! Mega del!

Prikaži izvirni pregled

pred 17 dnevi Objavljeno na Expondo Poland

Razodetje

Konec marca sem kupila pri Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - od -20°C - za sladoled sem se kljub malo višji ceni odločila za nakup pri njih, ker so me izkušnje naučile, da v primeru težav je možno napravo vrniti ali zamenjati z drugo. Po sreči se je zgodilo točno to. Takoj po plačilu pošiljke mi je Expondo poslal opremo, ki je prispela takoj, zelo dobro zapakirana, a se je po priklopu žal pokvarila. Zgodi se, kot pri vsaki opremi. Podjetje je tukaj opravilo odlično delo, strokovna telefonska linija in prijazno osebje sta sprejela izziv in ponudila zamenjavo naprave za nov Granator po vrnitvi, in to se je tudi zgodilo, čakam samo na pošiljko, lahko V teh vročih dneh ne čakam na šejke in zamrznjene pijače, ki jih bom lahko postregel svojim strankam. Še enkrat priporočam podjetje zaradi strokovnosti in politike, ki daje mir strankam, kot smo mi, da se ne obremenjujejo v podobnih primerih, saj se obravnava takoj, zanesljivo in kvalitetno. Zagotovo se bom vrnil z več nakupi. Ko bom preizkusil opremo, ki mi bo kmalu dostavljena, se bom vrnil, da bom delil svoje mnenje.

Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Stroj za brozgo - 2 x 6 litrov

Dostava je bila brez težav. Tudi prvi zagon. Vse po želji. Stroj lahko samo priporočam.

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Expondo France

Stroj à granitas 2x6 litrov

Kot sem obljubil, se vračam na mojo drugo oceno stroja za granito, kupljenega pred nekaj meseci. Ta vikend sem istočasno naredil 4-litrsko posodo z granito in drugo 4-litrsko posodo z mehkim italijanskim sladoledom (sunčami) in rezultat je bil zelo dober, trajalo je približno 1 uro in 15 minut, da sem dobil rezultat 2. cisterne. Naredil sem program granit in sladoled in rezultat je bil brezhiben. Zaključek, priporočam ta stroj za granite, sladoled, sadne sokove. . . zelo vsestranski in deluje zelo dobro ter vse njegove možnosti nastavitev so programirane, vendar jih je mogoče prilagoditi po želji do najbližje stopnje in hitrosti vrtenja, 1 rezervoar sam ali 2 rezervoarja hkrati. Vse sem razstavil po avtomatskem čiščenju stroja z malo detergenta za pomivanje posode in ga posušil, nato pa sestavil nazaj, namazal spoje in odtočno cev. Zelo zadovoljna z nakupom.

Odgovor od

Hvala za vaše pozitivne in koristne povratne informacije. Veselimo se ponovnega srečanja. Se vidimo kmalu in lep dan!
Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Stroj za brozgo

Stroj je preprosto odličen. Enega sem že imel za preizkusiti. A te, enostavne za uporabo, hitro pripravijo brozgo in jo popijejo. Prav tako bi si predstavljali, da bi bilo čiščenje slabše. Nočemo več ostati brez snežnega stroja. Ne le za zabavo, v vročini jih želimo uporabljati le v pisarni čez dan.

Prikaži izvirni pregled

pred 7 meseci Objavljeno na Expondo Denmark

Hiter in odličen stroj za žganje

Otroci so čisto ponoreli, ko smo ta stroj prinesli domov. Dobre stvari: naredi odlično brozgo in to hitreje, kot smo mislili. Malce slaba stran: po nalivanju se rad malo razlije in ne konča toliko na pladnju kot na mizi. Zato smo morali kupiti nekaj pladnjev, ki smo jih postavili pod stroj, da bi odstranili te razlitja. Stroj je tudi precej hrupen, vendar ne vidim, kako bi se temu lahko izognili.

Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo Norway

Zelo srečna

Živjo, obožujem ta stroj. Enostaven za uporabo, veliko odličnih funkcij, ni pretirano zapleten za čiščenje. Super nakup

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke