Trustpilot
(13) Ocene

Indukcijski štedilnik - 2 x 22 cm - 60 do 240 °C - časovnik

229,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 3. maj
5% popusta z vsaj 3 enakimi izdelki 10% popusta z vsaj 5 izdelki!
Določite ceno
Na kos
Popust
229,00 €
229,00 €
0%
687,00 €
217,55 €
5%
1.145,00 €
206,10 €
10%
Glavne značilnosti
  • Vsestransko - za različne načine kuhanja zaradi temperaturnega razpona od 60 do 240 °C, časovnika in stopenj zmogljivosti od 500 do 3500 W.
  • Združljivo - z indukcijsko posodo s premerom dna do 26 cm
  • Intuitivno - zahvaljujoč gumbom za temperaturo, časovnik in zmogljivost ter zaslonu LED
  • Nezahtevno vzdrževanje - nerjaveče jeklo in steklokeramika sta enostavna za čiščenje in zelo trpežna
  • Varno - zaradi indukcije in vgrajene zaščite pred pregrevanjem
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


4.8

Na podlagi 13 ocen

Razvrsti po :

pred 6 meseci Objavljeno na Expondo France

pekač

odličen izdelek, nad katerim se sčasoma ne moremo pritoževati

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Amazon Germany

Notranji nasvet med običajnimi ponudniki

Najprej moram povedati, da sem veliko raziskoval in primerjal veliko znamk, na koncu pa sem se odločil med izdelki Royal Catering in Hendi. Oba sta odlična, vendar moram reči, da je po nekaj testiranjih postalo jasno, da tako rekoč nihče drug kot domači pivovarji in kuharji v voku ne potrebujejo nepotrebne moči Hendija.Po drugi strani pa je RC izjemno kompakten in dobro premišljen. oblika, ki se prilega tudi najmanjšim Kuhinjske enote se prilegajo, ne da bi bile glomazne Velike prednosti, ki so bile prej podcenjene, so: 1. Popolnoma prijetno in tiho delovanje ton/visokotonec, kar je med indukcijskimi kuhalniki redkost.2. Hitro in učinkovito prezračevanje. To ni preprost časovnik po izklopu naprave, temveč meri dejansko temperaturo v napravi in zato v 99% primerov skoraj takoj izklopi ventilator (kar je praviloma tišje od konkurence).3. Temperature se vzdržujejo natančno (razen pri 100°C, kjer naprava ponavadi doseže 105-110 in čeprav ne preklopi stalno, lahko nekatere jedi prepeče). Aparat v bistvu preklopi veliko redkeje kot Hendi in bolj previdno pristopa k temperaturam.4. Pri cvrtju ni slabosti – če uporabljate dobro ponev, dosežete temperature cvrtja za tipične gospodinjske količine enako hitro kot pri močnejših modelih. Naj vas 1800W ne zavede - tukaj so uporabljene veliko boljše tuljave kot v poceni modelih, kjer komaj kaj pride skozi. Lahko potrdim velikost koluta 22 cm.5. Tuljava sploh ne piska (pojavlja se pri velikem deležu modelov).6. Ima premišljene odmike za ventilatorje na dnu, ki napajajo ventilatorje, tudi če niso vse zunanje noge na mestu.Aparat sem dobil malo ceneje direktno od istega uvoznika, vendar sem ga hotel pohvaliti tudi tukaj, ker je zelo podcenjen glede na kakovost, ki jo prejmete.

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Expondo Germany

Notranji nasvet

Najprej moram reči, da sem veliko raziskoval in primerjal veliko znamk. Končal sem med izdelki Royal Catering in Hendi. Oba sta odlična, vendar moram reči, da je po nekaj testiranjih postalo jasno, da tako rekoč nihče drug kot domači pivovarji in kuharji v voku ne potrebuje presežne moči Hendija. Nasprotno pa je RC v izjemno kompaktni in dobro premišljeni obliki, ki se prilega tudi najmanjšim kuhinjskim elementom, ne da bi bil okoren. Velike prednosti, ki so bile prej podcenjene, so: 1. Popolnoma prijeten in tih ton delovanja/visokotonec, kar je med indukcijskimi kuhalniki redkost. 2. Hitro in učinkovito prezračevanje. To ni preprost časovnik po izklopu naprave, temveč meri dejansko temperaturo v napravi in zato v 99% primerov skoraj takoj izklopi ventilator (ki je praviloma tišji od konkurence). 3. Temperature se vzdržujejo natančno (razen pri 100°C, kjer naprava ponavadi doseže 105-110 in čeprav ne preklopi stalno, lahko nekatere jedi prepeče). Naprava v bistvu preklopi precej redkeje kot Hendi in bolj previdno pristopa k temperaturam. 4. Pri cvrtju ni slabosti – če uporabljate dobro ponev, dosežete temperature cvrtja za tipične gospodinjske količine enako hitro kot pri močnejših modelih. Naj vas 1800W ne zavede - tukaj so uporabljene veliko boljše tuljave kot v poceni modelih, kjer komaj kaj pride skozi. Lahko potrdim velikost koluta 22 cm. 5. Tuljava sploh ne piska (pojavlja se pri velikem številu modelov). 6. Ima dobro premišljen razmik med ventilatorji na dnu, ki oskrbuje ventilatorje, tudi če niso vse zunanje noge na mestu.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Amazon Germany

Kompakten z natančnim vzdrževanjem temperature

Stabilen kovinski okvir, površina odporna na praske in veliko bolj kompakten kot vsi drugi modeli. Nastavljene temperature v posodi sem preveril s termovizijsko kamero, temperaturno odstopanje je le 1°C. Nastavitev 60 °C je popolna. Naprava zagotavlja neposredne informacije o tem, ali sta lonec ali ponev združljiva. Raven hrupa je sprejemljiva, ne glede na to, zakaj ventilator v vsaki napravi vedno deluje pri polni obremenitvi, namesto da bi ga po potrebi dinamično reguliral. Izdelek je res super!

Prikaži izvirni pregled

pred 6 meseci Objavljeno na Expondo France

Dober izdelek

To povratno informacijo vam posredujem po 1 mesecu uporabe. Zadovoljen sem s to dvojno indukcijsko kuhalno ploščo, ki jo uporabljam v zajtrkovalnici za ohranjanje temperature umešanih jajc in slanine. Njegova velikost je precej majhna (v primerjavi z drugimi), kar je prednost. Ne povzroča preveč hrupa in je zelo enostaven za uporabo.

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Amazon France

Super plaketa

Nisem verjel v njegove prednosti v primerjavi s plinom....no ja!! Natančno ohranja prikazano T°.

Prikaži izvirni pregled

pred 5 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Nič za očitati

Visokokakovostna kuhalna plošča, ki je zaradi ohišja iz nerjavečega jekla zelo robustna. Ne razmajana posoda za kampiranje, ampak popoln dodaten krožnik. Lahko. Oh, o dolgotrajni uporabi nič ne govorim, za začetek pa TOP.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Germany

Trden kos

Naprava popolnoma ustreza opisu. Dostavljeno je bilo hitro in dobro zapakirano. Takoj vse dobro deluje. Naprava je sedaj v uporabi vsak dan. Zelo smo zadovoljni z njim.

Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo France

Pregled indukcijske kuhalne plošče Royal Catering RCIC-1800P6

Ta indukcijska kuhalna plošča je estetska in robustna. Z lahkoto se čisti. Zaradi varnosti so lahko indikatorji preostale toplote. Po navodilih prosim Royal Catering za dopolnitev. Res, kako pripraviti hrano z načinom Power (moč v vatih) ali načinom Temp (temperatura v °C)? Ta dva načina kuhanja sta neodvisna. Za segrevanje mleka bi ga nastavil na 80°C. Največja moč zadnje plošče je 1700 vatov, kar predvidevam, da ustreza temperaturi hitrega segrevanja 240 °C. Priporočam nakup te plošče.

Prikaži izvirni pregled

pred 8 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke