Trustpilot
V akciji
(10) Ocene
Royal Catering

Indukcijska friteza - 2 x 10 litrov - od 60 do 190 °C

649,00 € 718,17 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10010343

|

Model: RCIF-10DB

Zagotovljena najnižja cena
Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
649,00 €
3+
5%
616,55 €
5+
10%
584,10 €
10+
15%
551,65 €
Glavne značilnosti
  • friteza z veliko prostornino 2 x 10 litrov
  • časovnik med 0 in 15 minutami za natančno cvrtje
  • zmogljiva indukcijska tehnologija z 2 x 3500 W, ki varčuje z električno energijo
  • enostavno in udobno upravljanje - nadzorna plošča na dotik z zaslonom LED
  • priročen sistem odvajanja za enostavno čiščenje
Dodatki
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Iz nerjavečega jekla
barva
Srebrna
Napetost [V]
230
Moč [W]
2 x 3500
Košara za cvrtje [mm]
220 x 182 x 140
Največja moč [W]
7000
Odtočna pipa
Da
Vhodna prostornina
14 l
Skupna prostornina
10 l
Dimenzije (DxŠxV)
39 x 57.5 x 41 cm
Weight
22.9 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
66 x 58 x 51 cm
Teža pošiljke
27.15 kg

Paket za dostavo

  • indukcijski cvrtnik RCIF-10DB
  • 2 košari za cvrtje (22 x 18,2 x 14 cm)
  • 2 pokrova iz nerjavečega jekla
  • delovanje navodila

Opis izdelka

Indukcijski cvrtnik - 2 x 10 litrov - 60 do 190°C

Indukcijski cvrtnik RCIF-10DB proizvajalca Royal Catering je profesionalni kuhinjski aparat za cvrtje hrane v vročem olju ali maščobi. Primerna je za čips, spomladanske zavitke ali pecivo – ta naprava s svojo novo indukcijsko tehnologijo vas bo zadovoljila v kateri koli disciplini.
Pripravite klasične jedi z najsodobnejšo tehnologijo. Ne dovolite, da vaše stranke čakajo dlje, kot je potrebno, hkrati pa prihranite denar. To omogoča uporaba sodobne indukcijske tehnologije. S kratkimi časi segrevanja, učinkovito porabo energije in natančnim nadzorom temperature lahko dosežete najboljše rezultate, ki bodo vašim strankam zagotovo všeč.
Te posode za cvrtnike se segrejejo neposredno z magnetnim poljem, s čimer se doseže hitrejši dvig temperature kot običajne metode. Tako lahko hitro in učinkovito nadomestite zelo mrzla globoko zamrznjena živila.
Indukcijska tehnologija ni samo hitra, ampak tudi zelo učinkovita. Ta naprava uporablja energijo s faktorjem učinkovitosti 90 %. To je 35 % bolj učinkovito od običajnih električnih naprav. 2 x 3.500 W grelni elementi zagotavljajo odlično zmogljivost in nizko porabo energije. Za doseganje najboljših rezultatov je indukcijski cvrtnik opremljen z natančnim nadzorom temperature v območju od 60 do 190 °C.
Vse nastavitve za indukcijski cvrtnik RCIF-10DB je mogoče prilagoditi z integriranim LED zaslonom z intuitivnim upravljanjem na dotik. Trenutno stanje naprave (ogrevanje/ohranjanje toplote) lahko ugotovite s pomočjo indikatorske lučke. Vgrajeni termostat samodejno vzdržuje temperaturo olja, ki ste jo izbrali. Termična varovalka lahko zaradi varnosti predčasno izklopi napravo, če se olje preveč segreje. Poleg temperature lahko nastavite tudi časovnik med 0 in 15 minutami. Po preteku časa bo cvrtnik oddal zvok.
Z uporabo oznak v posodi lahko odčitate najmanjšo in največjo količino potrebnega olja. Največja prostornina je 2 x 10 litrov. Poleg tega je indukcijski cvrtnik RCIF-10DB opremljen s priročnim odtočnim sistemom, s katerim lahko enostavno izpustite olje. Nato material umivalnika iz nerjavečega jekla omogoča enostavno in higienično čiščenje.
Košara ima veliko prostora za ocvrto hrano, tako da lahko v kratkem času pripravite velike količine hrane. Ta fino pletena košara ima ročaj, odporen na vročino, in je idealna za pripravo manjših živil. Nedrseče gumijaste noge zagotavljajo indukcijski cvrtniku varen položaj na vseh površinah.

Ocene in ocene


4.5

Na podlagi 10 ocen

Razvrsti po :

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo Hungary

Najprej sem bila malo v dvomih, ali bo moje naročilo prispelo sem/ali bom prejela naročeno, a sem popolnoma zadovoljna tako s kvaliteto izdelka kot hitrostjo dostave in komunikacijo podjetja, skratka vsekakor priporočam vsem

Prikaži izvirni pregled

pred 4 meseci Objavljeno na Expondo Czech Republic

Indukcijski cvrtnik - 2x10 litrov - 60 do 190 °C 14.990,00 CZK

Popolna naprava

Prikaži izvirni pregled

pred 5 meseci Objavljeno na Expondo Poland

Vse je v redu

Pošiljka ustreza opisu in je bila pravočasno dostavljena. Priporočamo

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Expondo France

Super hitro

Večkrat sem naročil na tej strani. Hitra dostava, popoln material

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Expondo Germany

Zelo zadovoljen

V obeh poslovalnicah imamo dobre izkušnje in uporabljamo isto napravo.

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Expondo Switzerland

Najboljša cena in zmogljivost

Razmerje med ceno in zmogljivostjo te naprave je odlično! Hitro se segreje, lahko ocvre večje količine in je enostaven za čiščenje. Škoda, da naprava za ogrevanje potrebuje veliko električne energije. Smo popolnoma zadovoljni in smo ponovno naročili isto napravo za našo vaško kavarno.

Odgovor od

Hvala za vaše pozitivne in koristne povratne informacije. Veselimo se ponovnega srečanja. Se vidimo kmalu in lep dan!
Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Austria

Drugič pokvarjen

Decembra sem kupila cvrtnik v Expondu. Ravno med božičnimi prazniki, ko rabim stvar, ki se pokvari. Edina rešitev Expondo, pošljite v popravilo. Moral sem lokalno kupiti cvrtnik, da sem lahko delal v omejenem obsegu. Vrnil se je cvrtnik. (Brez pojasnila o tem, kaj je bila napaka.) Mesec dni pozneje med semestralnimi počitnicami se je cvrtnik spet pokvaril. Na e-pošto niti ne odgovarjajo. Na dežurni liniji piše "vrni cvrtnik" in dve različni gospe zaključita pogovor z "Halo, ste še tam?" To je slabo za posel. Če zdaj kupim še cvrtnik, kdo bo kril stroške. In sprva sem dal zadevo poslati na domači/službeni naslov. V podjetju (lokalno) ga ni bilo mogoče prevzeti. GLS tudi ni mogel pozvoniti pri vračilu artikla. Namesto tega je bil dostavljen na postajo za pakiranje. Upam na odgovor.

Odgovor od

Hvala za vaše mnenje. Nenehno si prizadevamo izboljšati svoje izdelke in storitve.
Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Indukcijski cvrtnik 2x10l

Vse v redu

Prikaži izvirni pregled

pred 11 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Obdelava je bila odlična in hitra - naprava je bila dobra

Nakup je potekal gladko. Naprava je prispela, kot je navedeno, v 3 delovnih dneh! Prvi test je bil zadovoljiv! Vendar naprava dejansko potrebuje veliko električne energije za ogrevanje! Napravo smo morali dati na posebno varovalko, ker je varovalka pregorela pri ostalih porabnikih! Sicer pa naprava naredi dober prvi vtis! Enostaven je tudi za čiščenje, kar nas je odločilo pri nakupu!

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Spain

Razočaranje

Grozen nakup: dolgo doseže temperaturo, nima hladne cone, tako da ostanki, ki zdrsnejo skozi košaro, takoj požgejo, košare so zelo slabe in krompir se pri vsakem cvrtju zatakne... Ogromna naprava za samo 8x2L in da je stvar še hujša, se mi je po samo 2 mesecih uporabe pokvaril eden od gumbov za vklop in se mi smeji v skladišču. Upam, da garancija deluje bolje kot cvrtnik.

Odgovor od

Hvala za vaše mnenje. Želimo pomagati in izboljšati, a da preprečimo, da bi se to ponovilo, potrebujemo vašo podporo. Skupaj ga bomo dosegli.
Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako očistim indukcijski cvrtnik?

Čiščenje te naprave je varno: preprosto izpustite olje z odtočnim sistemom, odstranite košaro za cvrtje, očistite napravo in pripravljena je za ponovno uporabo.

Kakšno je temperaturno območje indukcijskega cvrtnika?

Termostat ima temperaturno območje od 60 do 190 °C

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke