Trustpilot
(4) Ocene

Električna friteza - 13 L - 3000 W - odtočna pipa - hladno območje

189,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10012013

|

Model: RCPSF 13ETH

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 26. julij
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
189,00 €
3+
5%
179,55 €
5+
10%
170,10 €
10+
15%
160,65 €
Glavne značilnosti
  • Učinkovit – velika prostornina 13 l in moč 3000 W sta idealna za velike količine ocvrte hrane
  • Vsestranski – temperaturno območje med 60 in 200 °C je enostavno regulirati s termostatom in je idealno za različne vrste živil, kot so ribe in krompirček
  • Praktično – hladna cona preprečuje, da bi se toneči koščki hrane zažgali, ohranja naraven okus olja in tako zmanjša stroške
  • Vzdržljiv – zahvaljujoč uporabi nerjavečega jekla in prožni konstrukciji
  • Higiensko – odtočna pipa vam omogoča čisto in enostavno izčrpavanje olja
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Zelo funkcionalen električni cvrtnik iz nerjavečega jekla

Električni cvrtnik RCPSF 13ETH iz 10057 je popolna oprema. Zaradi prostornine rezervoarja 13 L in moči 3000 W je naprava idealna za profesionalno uporabo v restavracijah, okrepčevalnicah in tovornjakih s hrano. Royal Catering, vaš spletni prodajalec opreme za strežbo hrane in kuhalnih aparatov, stoji ob strani tega cvrtnika zaradi njegove prefinjene funkcionalnosti, preprostega upravljanja in vzdrževanja ter praktične oblike.

Več čipsa v krajšem času s cvrtnikom Royal Catering

Električni cvrtnik je opremljen s 13 L rezervoarjem. To vam omogoča, da hitro in brez truda naenkrat ocvrete velike količine čipsa, piščančjih perutnic, čebulnih obročkov ali kozic. Zahvaljujoč nastavljivemu temperaturnemu razponu od 60 do 200 °C lahko pripravite skoraj vsako želeno hrano – svežo ali zamrznjeno – do popolne hrustljavosti. Jasno vidne indikatorske lučke vam sporočajo, kdaj se naprava segreva ali je olje na optimalni temperaturi.
Z močjo 3000 W olje v cvrtniku hitro doseže zahtevano temperaturo in lahko tudi odlično in enakomerno pripravi velike količine hrane v kratkem času. Vgrajena hladna cona zagotavlja tudi hitrejše segrevanje in preprečuje, da bi se delci hrane, ki potonejo na dno, zažgali. S tem ohranja olje dlje sveže in ščiti hrano pred nastajanjem akrilamida. Obešalnik za košaro za cvrtje 250 x 250 x 120 mm je standardna oprema, ki zagotavlja tudi enostavno odtekanje hrane in hlajenje po potrebi. Košara je opremljena tudi s hladnim ročajem, ki ščiti pred opeklinami med cvrtjem. Gumirane nogice zagotavljajo stabilnost in preprečujejo, da bi cvrtnik opraskal površine v vaši kuhinji.
Električni cvrtnik je izdelan iz nerjavečega jekla. Ta visokokakovosten material je zelo odporen proti rji in zelo vzdržljiv. Zaradi svojih higienskih in okusno nevtralnih lastnosti je primeren tudi za pripravo hrane. Gladke površine so tudi zelo enostavne za čiščenje. Dodaten plus je odtočna pipa, s katero lahko hitro in ekonomično iztočite staro olje. Poleg tega priloženi pokrov ščiti pred umazanijo in kontaminacijo, ko ni v uporabi.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


4.0

Na podlagi 4 ocen

Razvrsti po :

pred 4 meseci Objavljeno na Expondo Switzerland

Dobra hitra storitev

Komaj naročen in že tam, to sem pričakoval in dobil. Tako dobro

Prikaži izvirni pregled

pred 4 meseci Objavljeno na Expondo Spain

Super cvrtnik

Je čudovit cvrtnik, priporočam, lahko veliko cvreš brez ustavljanja

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Expondo Austria

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo Belgium

Ne po pričakovanjih

Lep cvrtnik, dostavljen takoj. Na žalost proizvodna napaka na košari za sekance: ročaj se ne more zaskočiti. Večkrat poskusil. Izlivanje krompirčka ni možno brez polivanja, ker se zapre. Razočara tudi počasen čas ogrevanja (3000 W). Izberite večji cvrtnik, da hitreje spečete velike količine krompirčka, vendar veliko hitreje z gospodinjskim aparatom! Vrne se po 1 uporabi.

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko ta cvrtnik dosledno vzdržuje temperaturo 200 °C?

Običajno je, da temperatura pade, ko v cvrtnik dodate hrano. Čeprav analogni termostat vzdržuje temperaturo, kolikor je le mogoče, je ta podvržena nihanjem. Zato ni mogoče zagotoviti konstantne temperature 200 °C.

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke