Trustpilot
(18) Ocene
Royal Catering

Aparat za mlečne napitke - 1 L - 15.000 vrt / min - Nerjaveče jeklo

119,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10012000

|

Model: RCPMS-80S

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
119,00 €
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Glavne značilnosti
  • Zmogljiv — do 15 000 vrtljajev na minuto pri 80 W za natančno in hitro mešanje
  • Natančen — 2 hitrosti omogočata boljši nadzor nad postopkom
  • Učinkovit — 1 L posoda za pripravo velikih količin pijač
  • Profesionalen — ohišje, mešalnik in skodelica so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, varnega za živila, in so kot nalašč za gostinske storitve
  • Vsestranski — za kremaste smutije, sadne ali kremne koktajle in hranljive beljakovinske napitke
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

barva
Srebrna
Napetost [V]
230
Moč [W]
80
Hitrost kavlja za testo [obr./min]
15,000
Prostornina posode [l]
1
Število stopenj hitrosti vrtenja mešala
2
Ventilator
4 m³/h
Dimenzije (DxŠxV)
17 x 17 x 52 cm
Weight
3.56 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
21 x 20 x 56 cm
Teža pošiljke
4.04 kg

Paket za dostavo

  • Aparat za mlečne napitke RCPMS-80S
  • Navodila za uporabo

Opis izdelka

Eleganten aparat za milkshake – prostorsko varčen in zelo učinkovit

Milk shaker RCPMS-80S iz kolekcije gostinske opreme Royal Catering je posebej zasnovan za profesionalno uporabo v restavracijah, kavarnah, barih, klubih, sladoledarnicah in telovadnicah. S svojo močjo 80 W pri vrtilni hitrosti do 15.000 vrt./min brez truda zmeša kremaste napitke, sadne ali kremaste koktajle in celo hranljive beljakovinske napitke. S svojo prilagodljivostjo, visoko kakovostjo izdelave in praktičnim dizajnom je shaker za mleko absolutno obvezen pripomoček za vaše gostinsko podjetje.

Dosezite popolno teksturo do 15.000 vrt./min

Visokozmogljiv aparat za milkshake je opremljen z 80 W motorjem in lahko doseže do 15.000 vrt./min z 2 nastavitvama hitrosti. To vam omogoča boljši nadzor nad postopkom in vedno omogoča hitro in tudi učinkovito mešanje. S prostornino 1 L skodelica mešalnika pijač omogoča pripravo več porcij med enim delovanjem. Naprava je popolnoma primerna tudi za domačo uporabo – le izberite svoje najljubše sestavine!
Milk shaker ima sistem zaklepanja skodelic, ki uporabniku omogoča udobno in intuitivno pritrditev in odstranitev skodelice s stojala. To vzmetenje zagotavlja tudi tesno prileganje med postopkom mešanja in ščiti stroj pred nenamernim vklopom.
Klasična in praktična zasnova milk shakerja bo zagotovo navdušila množice. Zaradi navpične orientacije ga je mogoče integrirati v skoraj vsako delovno mesto in s tem prihraniti prostor. Štiri gumirane nogice zagotavljajo stabilnost in ščitijo pred nenamernim zdrsom ter učinkovito preprečujejo praske na delovni površini.
Ohišje, skodelica in mešalnik so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je visoko higiensko. Odporen je na onesnaženje, kot so rja, vodni madeži, korozija ali ostanki pijače, kar pomeni, da napitki in pijače ostanejo nevtralnega okusa in vonja. Poleg tega visokokakovostna konstrukcija omogoča enostavno vzdrževanje in čiščenje strojev.

Ocene in ocene


4.9

Na podlagi 18 ocen

Razvrsti po :

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo Netherlands

Pretresi!

Shake Mixer je vrhunski dodatek za vsako kuhinjo. Njegov eleganten, sodoben dizajn in kompaktna zgradba omogočata enostavno shranjevanje. Zmogljiv motor gladko in tiho meša sestavine, kar zagotavlja dosledne rezultate. Uporabniku prijazne kontrole in jasen priročnik z navodili omogočajo preprosto upravljanje. Čiščenje je vetrič z deli, ki jih je mogoče prati v pomivalnem stroju, in snemljivim sklopom rezil. Shake Mixer zaradi svoje zmogljivosti, dizajna in enostavne uporabe ponuja odlično vrednost za denar. ta mešalnik je na splošno odlična izbira za pripravo visokokakovostnih šejkov doma. **Prednosti:** - Elegantna oblika - Zmogljiv in tih motor - Enostaven za uporabo in čiščenje - Dobra vrednost za denar

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Sweden

fantastično!

Mislil sem, da bom dobil "domači izdelek", kjer so bili rezultati dobri, vendar je ta artikel presegel vsa moja pričakovanja, cena je nepremagljiva v primerjavi s številnimi veliko dražjimi konkurenti, ta stroj opravi delo nad pričakovanji in samo vklopite ga in uživajte Rezultati . Poln strelec! Obožujem to. Zelo priporočljivo.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Poland

PRIPOROČAM!!!

Odlična oprema po nizki ceni! zelo estetsko izdelana iz nerjavečega jekla, logotip podjetja na dnu naprave pa lepo poudari močno podlago :) skodelica je lahka, enostavno se sname in natika, uporabljamo jo za mešanje ledenih šejkov. Dve hitrosti naprave pomenita, da lahko hitro pripravimo šejke!

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Italy

Odličen izdelek

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo Poland

Hitra dostava, popoln izdelek, točno tako, kot je opisano. srečen sem

Prikaži izvirni pregled

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo United Kingdom

Shake, Rattle, and Roll: The Milkshake Machine Marvel!

Oh, kje naj začnem s svojim zadnjim osvajanjem kuhinje? Stroj za mlečne napitke. To ni samo aparat za milkshake; to je čarovnik v oklepu iz nerjavečega jekla, maestro miksologije, elektrarna ... no, moči! S svojim robustnim motorjem z močjo 80 W, ki se vrti do vrtinčastih 15.000 vrtljajev na minuto, ta kulinarični prvak spremeni vsakdanje opravilo mešanja v obliko umetnosti. Pogovorimo se o natančnosti. Z dvema hitrostma na dosegu roke sem dirigent te simfonije in vsakič orkestriram popolno mešanico. Ne glede na to, ali gre za mešanje ali hitro vrtinčenje, imam nadzor. In učinkovitost? Pfft, smeje se v obraz neučinkovitosti. 1-litrska posoda pomeni, da stepem velike količine, ne da bi se pri tem spotil. Zdaj pa k izdelavi - je kot Rolls-Royce strojev za milkshake. Ohišje, mešalnik, skodelica – vse je oblečeno v najboljše nerjaveče jeklo, varno za hrano. Ni samo za predstavo; je dokaz vzdržljivosti in kakovosti, pripravljen na soočenje z zahtevnostjo strežbe hrane ali zahtevami mojstra domače kuhinje (kot je moi). Toda tukaj resnično sije - vsestranskost. Kremni napitki, sadni koktajli, beljakovinski napitki; obravnava vse. Pa vendar, moj osebni pièce de résistance? Penasto mleko za moj Freddo Cappuccino in beljakovinske napitke. Ta stroj vzame nemastno mleko in ga stepe v kremasto, sanjsko, žametno slast. To je kot čarovnija – spremeniti navadno v nenavadno in narediti mleko okusno kot smetana, zlita naravnost iz nebes. Dobro za boke in dobro za dnevni vnos kalorij. Povzdigne mojo jutranjo kavo in vredno je tudi vsakega penija, da hrani ne dodam mikroplastike. Torej, tu je Milkshake Machine – neopevani junak kuhinje! 🎉🥛✨

Prikaži izvirni pregled

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo Poland

Profesionalni mešalnik za koktajle

Napravo uporabljam predvsem za penjenje beljakovin za športnike. Odlično je. Tako kremastih beljakovin še nisem jedel. Aparat za pripravo koktajlov je veliko tišji od prejšnjega. 15.000 vrtljajev opravi delo. Priporočam s čisto vestjo.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 meseci Objavljeno na Expondo Germany

preprosto super

Zelo hitra dostava, proteinski napitek je res kremast, lahko ga samo priporočam.

Prikaži izvirni pregled

pred 5 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Super

Preden kupite poceni in zapravljate denar, kot sem jaz, se odločite za takšno napravo. Top ! Dobro izdelan, čvrst, enostaven za uporabo, vreden vsakega penija.

Prikaži izvirni pregled

pred 6 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Top!

Odličen shaker! Kakovosten in primeren za gostinske lokale in zasebno uporabo! Priporočamo!

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali se aparat za milkshake samodejno vklopi, ko vstavite skodelico?

Da, samodejno se vklopi.

Kakšna je največja zmogljivost mešalnika za milkshake?

Posode držijo največ 1 L.

Kateri material se uporablja za vzdržljivost aparata za milkshake?

Ohišje, skodelica in mešalnik so izdelani iz prožnega nerjavečega jekla.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke