Postavka: EX10040054

|

Model: LIVORNO WHITE

Salonski stol LIVORNO BEL

€429.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • Stabilna jeklena konstrukcija
  • Kromirano, okroglo podnožje, opremljeno z nedrsečo gumijasto podlago
  • Udobna in trpežna penasta podloga / Ergonomski sedež
  • Preprosto čiščenje, prevleka iz eko usnja / Priročna nastavitev višine s hidravlično črpalko
  • Višina glave od 98 cm do 108 cm / Višina sedeža od 45 do 55 cm
  • 360° vrtljiv sedež / Nastavljiv hrbet in vzglavnik

OPIS IZDELKA

Dovolite našemu frizerskemu stolu Livorno, da poveča glamur in čar vašega salona. Ne glede na to, ali iščete dizajn, ki pritegne pozornost, ali nekaj, kar se lahko okusno zlije z ozadjem, njegova bela barva omogoča našemu stolu Livorno, da uspešno igra obe vlogi. Poleg tega bo njegova sodobna in neverjetno udobna oblika vlila občutek udobja tako vam kot vašim strankam. Če potrebujete večnamenski stol, ki bi ga lahko uporabili tudi kot kozmetični ali tattoo stol, ne iščite več: naš izdelek Livorno je popolnoma primeren tudi za te namene!

Zahvaljujoč stabilni jekleni konstrukciji in gumijastemu podstavku naš frizerski stol Physa ni le izjemno stabilen, ampak tudi odporen proti zdrsu. Poleg tega prevleka iz imitacije usnja zagotavlja, da je površina sedeža enostavna za čiščenje in udobno sedenje. To je dodatno zagotovljeno z visokokakovostnim penastim materialom, ki se uporablja kot oblazinjenje.

Glede na vaše potrebe lahko enostavno nastavite višino sedeža med 45 in 55 cm, s pomočjo hidravlične črpalke, ki je pritrjena na podstavek. Še več, svojim strankam privoščite popolno udobje razvajanja s postavitvijo stola v ležeč položaj (dosegljivo z ločeno ročico). Za še večjo sprostitev preprosto nastavite vzglavnik na višino med 98 in 108 cm.

Poskrbljeno je tudi za vaše udobje: za zahtevnejša opravila je stol enostavno vrtljiv za 360°. Za tiste z ostrim očesom za podrobnosti so tudi najmanjše podrobnosti zasnovane tako, da navdušijo; diskretni poudarki iz kromirane kovine na podstavku in oporniku za noge vdahnejo pridih elegance. Vendar je ta oblika tudi praktična in zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost stola.

TEHNIČNE PODROBNOSTI