Trustpilot
(1) Pregled

Tekmovalni igralni stol - jekleni okvir - nastavljiv

249,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10062591

|

Model: MSW-SIM-01

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
249,00 €
3+
10%
224,10 €
5+
15%
211,65 €
10+
20%
199,20 €
Glavne značilnosti
  • Natančno - povečajte udobje z uporabo vzvoda za premikanje sedeža za dirkalne simulacije naprej in nazaj ter z ročico določite naklon naslonjala, kot bi ga v avtomobilu.
  • Prilagodljivo - nagibna podpora za pedala se premika naprej in nazaj, medtem ko lahko ploščo volana nastavite v več smereh glede na igralni dirkalni sedež.
  • Prilagodljiv - namestite montažno ploščo za prestavno ročico na obeh straneh okvirja igralnega stola
  • Univerzalen - zaradi predvrtanih montažnih točk je okvir igralnega dirkalnega sedeža združljiv z večino volanov, pedal in prestavnih ročic priljubljenih podjetij, kot so Logitech, Fanatec, Thrustmaster in druga.
  • Robusten - oblazinjen igralni sedež s prevleko iz umetnega usnja in prašno prevlečenim jeklenim okvirjem lahko zdrži dolge ure igranja, ne da bi se poškodoval.
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 1 pregleda

Razvrsti po :

pred 6 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Kako odličen sedež!

Ta sedež sem kupil, da bi izboljšal svojo izkušnjo s simulatorji, in res sem zadovoljen. Je udoben, popolnoma nastavljiv in združljiv z mojim volanom. Sladek plus: ima oporo za prestavno ročico!! Zdaj se s svojimi sim dirkami počutim kot pravi Pro!

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke