Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek
MSW

Stiskalnik za lončke - dvojni - do 250 °C - LCD zaslon - časovnik

259,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10062696

|

Model: MSW-C&A HP MX2

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
259,00 €
3+
5%
246,05 €
5+
10%
233,10 €
10+
15%
220,15 €
Glavne značilnosti
  • Velikodušen - toplotni tiskalnik je idealen za prenos vaših modelov ali želja vaših strank na 2 standardna vrča (11 oz / 300 ml) ali druge velike predmete.
  • Vsestranski - s temperaturnim razponom od 0 do 250 °C stiskalnica za vrče omogoča izdelavo personaliziranih skodelic, vrčev in kozarcev iz različnih materialov.
  • Profesionalno - toplotna stiskalnica ima zelo natančen temperaturni senzor in se odlikuje z enakomerno porazdelitvijo toplote.
  • Intuitivno - z digitalnim zaslonom in časovnikom z alarmom upravljanje stiskalnice za vrče ne zahteva predhodnih izkušenj.
  • Varno - opremljena z zanesljivo zaščito pred pregrevanjem, stiskalnica za pokrovčke varuje material in stroj.
  • Učinkovito - dvojna zasnova omogoča hkratno tiskanje dveh skodelic ali enega večjega predmeta.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Prašno lakirano jeklo
barva
Kovinsko srebrna
Napetost [V]
230
Vrsta zaslona
LCD
Razred zaščite IP
IP21
Časovni razpon [min]
0-17
Moč [W]
600
maks. temperatura [°C]
250
Napajalni kabel
1.5 m
Zaščita pred pregrevanjem
Da
Dimenzije (DxŠxV)
37.5 x 28 x 38.5 cm
Weight
6.81 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
41.5 x 34 x 37 cm
Teža pošiljke
7.83 kg

Paket za dostavo

  • MSW-C&A HP MX2 stiskalnica za vrče
  • Napajalni kabel

Opis izdelka

Tiskarna z dvojnim vrčem za ustvarjalne projekte in želje strank po meri

Z dvema neodvisno krmiljenima, vendar medsebojno povezanima tlačnima komorama je stiskalnica za prenos odpadkov MSW idealna izbira za projekte in izdelke po meri. Od hkratne personalizacije dveh vrčev (11 oz / 300 ml) do izdelave večjih promocijskih izdelkov - ponuja veliko možnosti za ljubitelje in profesionalne uporabnike. Toplotna stiskalnica zagotavlja natančen prenos motivov na različne predmete, kot so skodelice, vrči, kozarci, steklenice in še veliko več. Vložite v to nepogrešljivo orodje in uresničite svoje ustvarjalne zamisli ali popolnoma izpolnite želje svojih strank!

Dosegite profesionalne rezultate z našim natančnim toplotnim stiskalnikom za vrče in druge predmete

Z zelo natančnimi senzorji, enakomerno porazdelitvijo toplote in digitalnim zaslonom LCD toplotna stiskalnica omogoča največji nadzor nad postopkom tiskanja. Z natančnim nadzorom temperature v območju od 0 do 250 °C ste lahko prepričani, da so želeni vzorci na materiale preneseni z najvišjo kakovostjo. Z digitalnim zaslonom LCD lahko preprosto izberete in hkrati spremljate vrednosti.

Da bi povečali udobje in varnost, je v stroj za tiskanje vrčev vgrajen časovnik, ki ga lahko nastavite v razponu od 0 do 17 minut. Alarm vas obvesti, ko se postopek tiskanja konča, tako da se lahko medtem posvetite drugim projektom. Vgrajena zaščita pred pregrevanjem zagotavlja dodatno varnost naprave in materialov. Preprečuje, da bi grelni elementi dosegli previsoke temperature, in zagotavlja varno uporabo.

Za razliko od drugih modelov ta stiskalnica potrebuje minimalno površino. Zato je ta tiskarski stroj idealna izbira za uporabo v majhnih kopirnicah ali hobi sobah. Sprostite vsestranske možnosti naše toplotne stiskalnice in uresničite svoje ustvarjalne vizije! Pridobite svoj tiskarski stroj za vrče in začnite svoje projekte tiskanja po meri še danes!

Ocene in ocene


Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke