Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Razvlaževalec zraka - 50 l / 24 h - 40 - 65 m² - 628 m³/h - 7 L - z ročajem

459,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10062140

|

Model: MSW-DEH4050H

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
459,00 €
3+
5%
436,05 €
5+
10%
413,10 €
10+
15%
390,15 €
Glavne značilnosti
  • Učinkovito – iz prostorov odvede 50 l tekočine na dan in jo zbere v posodo 7-L.
  • Zmogljiv – kroži 628 m³ zraka na uro za dehidracijo
  • Velika površina – primerna za prostore 40 - 65 m².
  • Mobile – kolesa in udoben ročaj za lažji transport
  • Okolju prijazen – uporablja hladilno tekočino R290
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Vlažni prostori so z razvlaževalnikom preteklost

Ne glede na to, ali gre za novogradnje ali med prenovitvenimi deli: z razvlaževalnikom zraka iz MSW boste dobili suhe zidove. Z razvlaževalcem preprečite nastanek plesni na vlažnih stenah, kar bi povzročilo draga predelava. Poleg tega lahko zaradi suhih zidov veliko prej začnete z nadaljnjimi deli, kot je ometanje ali pleskanje.

Enostavno, okolju prijazno in zmogljivo! Razvlaževalec zraka iz komunalnih odpadkov

Pri neprekinjenem delovanju razvlaževalec dnevno odstrani do 50 litrov vlage, ki bi se sicer nabrala v stenah. Enota kroži do 628 m³/h zraka in ga hladi s pomočjo močnega 860 W kompresorja. V ta namen enota uporablja hladilno tekočino R290, ki je izredno okolju prijazna. Kondenzirana tekočina se zbira v 7 L posodi. Razvlaževalec prostora je popolnoma primeren za površine 40 - 65 m².

Industrijski razvlaževalec je opremljen z LED zaslonom, na katerem lahko nastavite in preverite vse zahtevane vrednosti. Uporabite s 24-urnim časovnikom. Poleg tega ima gradbeni sušilnik funkcijo samodejnega izklopa. Vgrajena funkcija odmrzovanja vam omogoča razvlaževanje do 5 °C. Poleg tega se enota samodejno zažene, če je vlažnost v prostoru previsoka. Senzorski zaslon vas obvešča o napakah, da se lahko ustrezno odzovete. Vgrajeni zračni filter lahko enostavno odstranite in ga operete za večkratno uporabo.

Želite premakniti enoto? To lahko storite preprosto in udobno s kolesi in praktičnim ročajem. Zaradi tega je komercialni razvlaževalec primeren za večja gradbišča ali sušenje več prostorov.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


Razvrsti po :

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke