Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek
Wiesenfield

Hamaka za mačke s stopnicami za mačke - 2 palici - les / sisal / tkanina

55,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10280521

|

Model: WIE_CH_01

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
55,00 €
3+
5%
52,25 €
5+
10%
49,50 €
10+
15%
46,75 €
Glavne značilnosti
  • Prostorno - vsaka stopnica na mačjih stopnicah meri 29,5 x 8 x 11,5 cm, medtem ko je v viseči mreži za mačke veliko prostora - 50 x 31,5 x 11,5 cm.
  • Nosilnost - vsak od obeh nosilcev in viseča mreža, ki jo pritrdite ločeno z več vijaki, lahko preneseta težo do 18 kg.
  • Zdravo - stopnice in stenska postelja za mačke vašim hišnim ljubljenčkom omogočajo neomejeno možnost plezanja in skakanja, kar spodbuja zdravje vaših hišnih ljubljenčkov.
  • Spodbujanje - s stensko visečo mrežo obogatite mačji teritorij ali razširite majhne prostore z izkoriščanjem navpičnega prostora.
  • Varno - nosilci mačjega stenskega parka so izdelani iz trdne plastike s plastjo sisala, kar zagotavlja varne skoke in mehke pristanke.
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Velikost
Hamaka: 50 x 31,5 x 11,5 cm
Stopnica: 29,5 x 8 x 11,5 cm
Material
Plastika ABS
Jeklo
Pine
sisal
Tkanina
barva
Bež
Največja obremenitev
18 kg
Dimenzije (DxŠxV)
50 x 31.5 x 6 cm
Weight
1.4 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
16 x 30 x 14 cm
Teža pošiljke
1.65 kg

Paket za dostavo

  • Hamaka za mačke WIE_CH_01
  • 2 sisalova nosilca

Opis izdelka

Ustvarjalno pohištvo za mačke: viseča mreža za mačke z dvema stopnicama iz sisalovih tramov

S policami za mačke iz podjetja Wiesenfield ustvarite raj za mačke! Vaši štirinožni prijatelji se lahko na sisalovih tramovih povzpnejo v višave, da bi imeli pregled nad svojim ozemljem. Namestitev lestve za mačke je preprosta, saj sta na steno enostavno pritrjeni dve ločeni stopnici. Na mačji steni lahko vaša mačja spremljevalka v miru zadremlje ali pa spremlja dogajanje v spodnjem nadstropju.

Mačja viseča mreža in mačje stopnice Wiesenfield za zdrave mačke

Mačke obožujejo gibanje. S stensko visečo mrežo in lestvijo za mačke spodbudite naravne instinkte svojih ljubljenčkov za plezanje in jim popestrite življenje. Stopnice, ki so osrednja točka vaših skupnih iger ali ovira, po kateri lahko vaša žival samostojno pleza, spodbujajo ravnotežje in dobro zdravje vaše mačke. Sprostite svojo ustvarjalnost in namestite dva nosilca za mačke na razdalji, ki jo sami izberete, ter tako ustvarite stopnice do omare ali priročno visečo mrežo nad njo. Imate balkon za mačke? Nato pritrdite mačje stopnice na ograjo ali steno, da se bo vaš kosmatinec lahko varno povzpel in opazoval ptice, poslušal naravo in se naužil svežega zraka.

Majhen prostor, velik učinek: mačja lestev za večjo svobodo gibanja

Je vaš dom manjši? Potem dobro izkoristite navpični prostor s stenskim igriščem za mačke, ki vašim ljubljenim štirinožnim prijateljem omogoča več svobode gibanja. Stopnice za mačke so narejene iz plastičnih nosilcev, ovitih v sisal. Čvrst sisal preprečuje drsenje tačk, zato lahko mačke varno skačejo med stopnicami. Stenska viseča mreža meri 50 x 31,5 x 11,5 cm in vabi mačke, da se sprostijo in zadremajo na njeni mehki površini.

Ocene in ocene


Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke