Trustpilot
(10) Ocene

Sistem za mehčanje vode - 1-6 oseb - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

449,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10250398

|

Model: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. četrtek, 2. maj
5% popusta z vsaj 3 enakimi izdelki 10% popusta z vsaj 5 izdelki!
Določite ceno
Na kos
Popust
449,00 €
449,00 €
0%
1.347,00 €
426,55 €
5%
2.245,00 €
404,10 €
10%
Glavne značilnosti
  • Enostavno—brez zapletenih konfiguracij zahvaljujoč avtomatskemu ventilu za mehčanje ASD2
  • Dolgotrajen—samodejni način regeneracije zagotavlja dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja
  • Po meri – s prostornino smole 12 L je ta sistem za mehčanje vode idealen za gospodinjstva in podjetja z 1 do 6 osebami
  • Učinkovit—pretok vode do 2,6 m³/h
  • Zmogljiv—enota za mehčanje vode ima delovni tlak od 0,15 do 0,5 MPa ali od 1,5 do 5,0 barov
  • Varna—neuporabna voda se preko ustreznega priključka odvaja v kanalizacijo
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


4.5

Na podlagi 10 ocen

Razvrsti po :

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Netherlands

dober in poceni

dobra naprava, vendar je treba navodila za uporabo prilagoditi priloženi napravi, za cevi je treba nabaviti adapterje od 1 inča do 15 mm, vendar jih dobite pri boljših veletrgovcih, stali vas bodo cca 10 eur, poleg trdote vode ni mogoče prilagoditi, kot se uporablja na Nizozemskem za trdoto v Nemčiji, Dh, vendar v mmol, pretvorba je preprosta 1 mmol, je 5,6 Dh Oglejte si to tabelo in vedeli boste, kako pretvoriti trdoto vode. °dH °e °fH ppm mmol/l Nemška trdota 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Angleška trdota 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Francoska trdota 1 °fH 0,560 0,702 1 10 0,1 CaCO3 (ZDA) 1 ppm 0,0 56 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Tabela za pretvorbo trdote vode

Prikaži izvirni pregled

pred 6 meseci Objavljeno na Expondo Slovakia

Preprosta izpolnitev

Blago je prispelo v dobrem stanju in varno zapakirano. Filter je pameten in pameten. Čeprav je sol skozi odstranljiv magnetni pokrov v sprednjem delu. Posledično se servisni prostor ne poveča.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Switzerland

Sistem za odstranjevanje vodnega kamna

Najboljša cena naprave je prava. Lahko samo priporočam.

Prikaži izvirni pregled

pred 8 meseci Objavljeno na Expondo France

Hitro in učinkovito

Prvič sem naročila mehčalec pri expondu in veliko presenečenje je bil spoštovan čas in je bil paket super dobro zapakiran. Priporočam tega trgovca, vse kar moram storiti je, da ga dam v uporabo.

Prikaži izvirni pregled

pred 10 meseci Objavljeno na Expondo Italy

Mehčalec vode - 1-6 oseb - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

Postopek naročanja je bil zelo preprost in naprava je prispela v hipu. S celotnim postopkom in rezultati nakupa smo bili zelo zadovoljni. Zagotovo se bomo v prihodnosti spet obrnili na expando.it.

Prikaži izvirni pregled

pred 9 dnevi Objavljeno na Expondo Belgium

Odličen izdelek. Opomba: Za priključne cevi 4/4: potrebna je spojka od 3/4M do 4/4F. Cena: 1,70 €/kos

Prikaži izvirni pregled

pred 4 leti Objavljeno na Expondo Netherlands

Prve izkušnje

Odlična naprava, priročnik zelo zmeden. Dostavljeno pravočasno v dobri embalaži. Spletna stran navaja, da povezovanje ni težko; In to ne drži, dokler je jasno navedeno, kaj potrebujete! Na primer, velikost povezave ni standardna velikost, ki jo uporabljamo na Nizozemskem. Zato morate kupiti dodaten material, da bo ustrezal. Fleksibilne cevi so ogromne velikosti, ki jih je po namestitvi težko namestiti, prožnost se izgubi zaradi pritiska vode. Priročnik ni v nizozemščini in to včasih povzroča zmedo, saj uporabljenih izrazov ni enostavno razumeti brez prevoda, pa še takrat jih laik težko prevede v dejanja. Besede, uporabljene v navodilih za uporabo, se ne ujemajo z besedami, uporabljenimi v meniju na zaslonu naprave. To je zelo zmedeno! Jaz sem na primer porabila pol dopoldneva, da sem iz nje naredila sir, v resnici pa je super preprosta. Treba je le uporabiti prave besede, ki ustrezajo besedam naprave. Končno delovanje naprave je v redu in glede tega ni nobenih pritožb. Ko ste povezani, vam v bistvu ni več treba skrbeti. Priporočljivo je, da namestite dodaten obvod, tako da lahko še naprej uporabljate oskrbo z vodo med regeneracijo in/ali delom.

Prikaži izvirni pregled

predvčerajšnjim Objavljeno na Expondo Hungary

Močilni stroj za 1-6 oseb

Podjetje žal nima servisa na Madžarskem, zato mora stranka montažo opraviti sama. Načeloma to ne bi bilo težko, vendar je opis priloženih navodil za uporabo zapleten in včasih težko razumljiv - za stranke, ki niso preveč tehnično naravnane. Na primer, nisem našel načina za nastavitev želene stopnje nk... itd. Vodič po korakih bi stranki precej olajšal stvari.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Hungary

Prvovrstni mehčalec vode

Uporabljam ga že skoraj en mesec in sem 100% zadovoljna, malo sem bila skeptična glede štiridnevnega dobavnega roka, a sem bila prijetno presenečena, ko je četrti dan premeteno zapakirano, domiselno z napihnjeno gumico izrinil notranjost, je poštar pozvonil in izročil mehčalec vode.Na prvi pogled in sedaj tudi po enem mesecu uporabe lahko rečem, da kvaliteta v tem primeru presega ceno. je preprost, namestil sem ga v približno pol ure z dvema cevkama 1'' po uri. Meni ni enak kot v knjigi, izrazi so čudni in ko sem videl mmol/, sem mislil, da sprašuje o moji ravni sladkorja v krvi. Zato je padla ena zvezdica. Če nam uspe to premagati, kar bo zagotovo trajalo pol dneva kupil in vrtal po strani dan ali dva, bomo zagotovo zadovoljni. In potem, po enkrat dobra prilagoditev, ni nam treba občasno polniti soli. Lahko samo priporočam.

Prikaži izvirni pregled

pred 5 meseci Objavljeno na Expondo Belgium

Dober mehčalec vode

Dober in nizkocenovni mehčalec vode, enostavna montaža, nizozemski priročnik na voljo na spletni strani, vendar bi lahko bilo laiku malo bolj jasno, to je nemogoče. Nekdo z izkušnjami bo to ugotovil, vendar ne zategnite gibljivih cevi premočno, sicer bodo tesnila okvarjena. Sam mehčalec vode je zelo dober izdelek za malo denarja, vsekakor ga priporočam. Samo v informacijo, priključki gibljivih cevi so 4/4.

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke