(1) Pregled

Postavka: EX10250460

|

Model: UNI_PBM_58

Izdelovalec gumbov - 58 mm - 1.000 gumbov

€269.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • Produktivni—dve osnovni formi in tiskovna forma premera 58 mm
  • Enostavno—ročno upravljanje z močno ročico
  • Profesionalno – ustvarite privlačne gumbe v trenutku
  • Vzdržljiva - robustna jeklena konstrukcija
  • Posameznik – naj bodo značke z imeni, logotipi ali mačke – vse je mogoče!

OPIS IZDELKA

Posamezni gumbi z gumbarjem Uniprodo

Bodite ustvarjalni in izdelajte svoje oglaševalske materiale v realnem času. Ne glede na to, ali želite, da vaš logotip izstopa ali da udeležencem na vašem dogodku zagotovite značko z imenom - stroj za gumbe UNI_PBM_58 podjetja Uniprodo vam to omogoča. Ali pa spodbudite svoje goste, da vam pomagajo in postanejo vidni z gumbom, ki ste ga sami oblikovali. Izdelovalec gumbov deluje popolnoma ročno in se lahko uporablja kjer koli.

Vaš dizajn bo postal velik - z zmogljivim strojem za stiskanje gumbov

Stroj za gumbe je izdelan iz robustnega jekla, tako da lahko gumbe pritisnete kadar koli. Gumbarski stroj ponuja dve osnovni formi in tiskovno formo premera 58 mm za pečatenje gumbov. To vam omogoča ustvarjanje zelo velikih gumbov. Vaš gumb bo zagotovo paša za oči!

Stroj za izdelavo značk se upravlja ročno z ročico in dosega najboljše rezultate. Deluje brez zunanjega vira napajanja ali baterij in zahvaljujoč kompaktni zasnovi najde dovolj prostora tudi v majhnih prostorih.

Tako preprosto je: vstavite kovinsko ploščo gumba v ustrezno obliko stroja za izdelavo značk. Nato nanesite izrezano fotografijo, logotip podjetja ali značko z imenom in film točno enega na drugega in vse skupaj pritisnite s strojem. Kot drugi in zadnji korak vstavite samooblikovan prazen gumb z motivom navzdol v stroj, hrbtno ploščo z zatičem na vrhu in znova pritisnite ročico za pritiskanje gumbov.

1.000 gumbov velikosti 58 mm je že vključenih v dobavo, tako da lahko takoj začnete s proizvodnjo gumbov ali začnete s prvo testno serijo.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 1 pregleda

01.06.2023

1 op 3 buttons mislukt (scheve persing). Opstaande metalen voet was al gebarsten na amper 500 stuks. De 2000 meegestemd buttons... het was wat optimistisch en de meeste liggen nu stof te vergaren. Dit is een toestel om occasioneel eens een button te maken maar niet geschikt voor enkele honderden laat staan meer.