Trustpilot
(3) Ocene

Ločevalnik zaslonov z UV svetilko - popravilo 8-palčnega zaslona - 370 W - USB priključek

169,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10020145

|

Model: S-LS-23

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
169,00 €
3+
5%
160,55 €
5+
10%
152,10 €
10+
15%
143,65 €
Glavne značilnosti
  • Visoka vsestranskost – delovna površina do 8 palcev
  • Varen in trden oprijem zahvaljujoč vakuumskemu prijemalu
  • Izbirni nadzor temperature
  • UV žarnica za utrjevanje popravljenih zaslonov
  • Intuitivno upravljanje prek pregledne nadzorne plošče z LED zaslonom
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

LCD separator z UV žarnico

Kadarkoli morate učinkovito popraviti zaslon, pa naj gre za mobilne telefone, pametne telefone ali tablične računalnike, je LCD separator podjetja Stamos Soldering idealna naprava. Naš model S-LS-23 je še posebej primeren za elektronske delavnice in telefonske storitve, pa tudi za ljubitelje "naredi sam" in hobi delavnice. Ta naprava je opremljena z grelcem, prijemalom in tremi temperaturnimi načini. Poleg tega je opremljen z digitalnim zaslonom za večje udobje pri delu.
Hitro segrevanje zagotavlja 370 W. Vakuumska sesalna plošča (vakuumsko prijemalo) vam omogoča, da obdržite orodje za popravilo na delovni površini zahvaljujoč 14 W in sesalni moči 0,05 Mpa. Pametni telefon postavite na posebno gumijasto podlogo, ki je prav tako vključena v komplet za spajkanje Stamos. Za zategovanje ni potrebno nobeno orodje.
Nadzor temperature temelji na treh načinih: 50, 80 (priporočeno) ali 120 °C, kar uporabniku omogoča prilagajanje glede na specifičnost zaslona. Izbrano vrednost LCD separatorja prikazuje LED na sprednji strani naprave, temperaturo pa digitalni zaslon.
5 V USB priključek, ki je prav tako nameščen na sprednjem delu LCD grelnika, omogoča priklop združljivih naprav. Zahvaljujoč veliki delovni površini iz kakovostnega aluminija lahko delate na napravah z največjo diagonalo 8 palcev.
Predal s 16 W UV žarnico, ki je nameščen ob strani pregradnega zaslona, se uporablja za utrjevanje nameščenega LCD zaslona. Funkcija časovnika zagotavlja, da je čas sušenja nastavljen na 15 ali 30 minut. Vrednost je priročno prikazana na LED zaslonu nadzorne plošče.
Stamos Soldering ponuja LCD-Separator, ki se lahko uporablja za popravilo naprav z zaslonom na dotik, kot so pametni telefoni, tablice itd. Model S-LS-23 je nepogrešljiva pomoč ponudnikom elektronskih storitev, servisom in DIY delavnicam.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 3 ocen

Razvrsti po :

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo Romania

Zelo dobre kakovosti

Naprava je zelo robustna, izdelana iz vzdržljivih materialov. Priporočam!

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon Germany

Integrirana rešitev

Hitro pošiljanje, lepo in varno zapakirano, zelo enostavno za postavitev, deluje odlično.

Prikaži izvirni pregled

pred 5 leti Objavljeno na Amazon Germany

Visoka kvaliteta

Odličen izdelek

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke