Trustpilot
(3) Ocene

Laboratorijski napajalnik - 0-30 V - 0-50 A DC - 1500 W

429,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10021167

|

Model: S-LS-76

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. ponedeljek, 29. julij
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
429,00 €
3+
5%
407,55 €
5+
10%
386,10 €
10+
15%
364,65 €
Glavne značilnosti
  • Spremenljiva - enosmerna napetost od 0 do 30 V in tok od 0 do 50 A
  • Velik LED zaslon—hitro nadzirajte vrednosti aktivnega izhodnega toka in izhodne napetosti
  • Varno—pametna zaščita pred pregrevanjem, prenapetostjo in velikimi obremenitvami
  • Gumijaste noge—preprečujejo zdrs in praske na delovni površini
  • Preprosta—pregledno urejena nadzorna plošča s štirimi vrtljivimi gumbi
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Zmogljiv laboratorijski napajalnik do 1500 W

Namizni napajalnik S-LS-76 je posebej zasnovan za zagotavljanje enosmernega toka zunanjim napravam z individualno nastavljivim tokom in napetostjo. Napajalna enota iz zbirke merilne opreme je namenjena profesionalni in industrijski uporabi v laboratorijih, telekomunikacijskem sektorju, delavnicah z elektronskimi napravami, pa tudi v proizvodnih obratih in preizkuševalnih inštitutih. Uporabljena linearna tehnologija pomeni, da naprava proizvaja nizko valovanje in nizek hrup.

Individualno in natančno enosmerno napajanje

Zahvaljujoč velikim LED zaslonom lahko kadar koli enostavno odčitate nastavljene vrednosti izhodne napetosti in toka. Številke so lahko berljive tudi v slabih svetlobnih pogojih. Poleg tega so posamezni prikazi označeni z ustrezno okrajšavo enote, ki jasno razlikuje med trenutno napetostjo in amperažo.
Dvojni napajalnik, ki je enostaven za uporabo, lahko preprosto in priročno upravljate z gumbi. Gumbi vam omogočajo tako grobo kot fino nastavitev želenih vrednosti toka od 0 do 30 V DC in 0 do 50 A. Med prilagajanjem lahko zadevne vrednosti spremljate na velikem LED zaslonu in jih enostavno spremenite, da ustrezajo vašim potrebe. Če napajalnik deluje kot vir konstantne napetosti (CV), enota samodejno preklopi v način konstantnega toka (CA), takoj ko je dosežena nastavljena meja obremenitve. S tem preprečite poškodbe povezanih naprav.
Ta namizni napajalnik izpolnjuje najvišje standarde varnosti: Naprava je opremljena s prenapetostno zaščito (OVP), zaščito pred preobremenitvijo (OPP) in posebno zaščito pred pregrevanjem (OTP), ki samodejno aktivira vgrajeni ventilator, takoj ko doseže najvišjo temperaturo. presežena. Ti varnostni ukrepi zagotavljajo varno delovanje tudi pri intenzivni in stalni uporabi.
Nedrseče gumijaste nogice zagotavljajo dodatno stabilnost naprave, hkrati pa ščitijo delovno površino pred neželenimi praskami. Napajalnik je zaradi majhne teže narejen tako, da je prenosljiv in se lahko uporablja tudi kot mobilna enota. Namizni napajalnik podjetja Stamos Soldering je povsem profesionalna naprava za individualno napajanje različnih zunanjih naprav in opreme z enosmernim tokom.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


4.7

Na podlagi 3 ocen

Razvrsti po :

pred 25 dnevi Objavljeno na Expondo Netherlands

Laboratorijski napajalnik deluje pravilno

Pošiljanje je trajalo en teden, izdelek je bil dobro zapakiran. Pravkar sem prebral priročnik, da se prepričam, vendar naprava dobro deluje.

Prikaži izvirni pregled

pred 8 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Močna naprava za ta denar

Laboratorijski napajalnik je enostaven za nastavitev in je močan. S 50 A pri 30 VDC zagotavlja dovolj moči za naš namen. Nepremagljiva cena. Izdelava je dobra.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Finland

Vse v redu

Izdelek OK, cena ustrezna, hitra dostava. Napaka v naslovu opisa izdelka (0-50V, mora biti 0-30V), pravilno v besedilu.

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Je to napravo enostavno prenašati?

Da, zaradi kompaktne konstrukcije in ročaja je laboratorijski napajalnik primeren za mobilno uporabo.

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke