Trustpilot
(5) Ocene

Plazemski rezalnik - 65 A - 400 V - IGBT - HF - Delovni cikel 100% vžig

399,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10021418

|

Model: S-PLASMA 60U

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 3. maj
5% popusta z vsaj 3 enakimi izdelki 10% popusta z vsaj 5 izdelki!
Določite ceno
Na kos
Popust
399,00 €
399,00 €
0%
1.197,00 €
379,05 €
5%
1.995,00 €
359,10 €
10%
Glavne značilnosti
  • Zmogljiv – največji rezalni tok 65 A, 100 % delovni cikel
  • Pregledno razporejeno – nadzorna plošča z LED zaslonom, manometrom in kontrolnim gumbom
  • Učinkovito – sodoben IGBT inverter in HF vžig
  • Natančno – hitro rezanje brez deformacij do 22 mm debeline materiala
  • Mobile – kompaktne mere in ročaj za prenašanje
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


4.2

Na podlagi 5 ocen

Razvrsti po :

pred 8 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Popolno priporočilo.

Glede na vsa mnenja na spletu o tej napravi jo tudi jaz priporočam. Prebral sem veliko pozitivnih zapisov in to me je spodbudilo k nakupu rezalnika. Brez dvoma ga lahko priporočam naprej in dodam še kakšno pozitivno mnenje o tej napravi. Hitra dostava, izdelek je bil dostavljen naslednji dan, dobro zapakiran. Kratka in jedrnata navodila z varnostnimi opombami. Zelo preprost vmesnik, enostavno upravljanje naprave - vse je v redu. Glede testa rezanja bom objavil kratek video na YT - res dobro izgleda.

Prikaži izvirni pregled

pred 8 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Popoln!

Plazemski rezalnik me je res navdušil, če sem iskren. Prijaznost do uporabnika je neverjetna – vmesnik je tako preprost, da mi o njem sploh ni bilo treba preveč razmišljati. Potem pa nastop! Norost! Res je zamajal, tehnični podatki pa so popolnoma ustrezali realnosti, kar me je zelo presenetilo. Tudi priročnik je bil zelo dobro narejen in mi je zelo pomagal. Uporaba je preprosta, zmogljivost pa vas navduši. Dodajte k temu še hitro pošiljanje, varno pakiranje in domiseln priročnik – popolno!

Prikaži izvirni pregled

pred 8 meseci Objavljeno na Expondo Poland

Najboljši rezalnik

Zelo dobra izbira. Sprva sem bil skeptičen, ker nisem našel nobenega videoposnetka o izdelku, zato nisem vedel, kaj pričakovati ali kakšen bo kroj. Na spletu sem našel le nekaj ocen. In to je vse. V nakup me je dokončno prepričala relativno nizka cena, 65A in res močan cikel. Kar se je za ta cenovni razred zdelo prav neverjetno. Vendar pa je majhno število pozitivnih mnenj na internetu pokazalo, da so parametri videti realni ali vsaj zelo blizu dejanskim. Lahko potrdim, da je to res dobra izbira. Odvisno od dela je lahko cikel krajši - vendar je to verjetno odvisno od okoljskih pogojev med varjenjem. Rez je brez špricanja, vse je lepo izpihano. Zelo dobro in hitro obvlada debelejše materiale. Z eno besedo izdelek, res vreden vaše pozornosti. Zadnji del ohišja rahlo škripa, a bi se dalo izboljšati – saj je celotna naprava videti res solidna. Aparat je prišel brez vtikača in ni bil v kompletu (400V), kar je za 3P čisto standardno in pri tej ceni nimam večjih zamer, vendar bi bilo bolje, da bi ga imeli v kompletu. Druga prednost je preprosto upravljanje, brez gumbov - vse je enostavno pod nadzorom. Če povzamem, SE JE VREDNO!

Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

pred 6 meseci Objavljeno na Expondo Slovakia

plazma rezalnik 65 A

Pravilen ozemljitveni kabel ni bil priložen, zato ne najdete odgovora na to težavo. Nekakšne povezave nekje, kjer to ne deluje, daje celotni trgovini slabo podobo!

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke