Trustpilot
V akciji
(5) Ocene

MIG/MAG varilec - 160 A - 230 V - sinergija - delovni cikel 100 %

289,00 € 339,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10021415

|

Model: S-MIG160DS

Zagotovljena najnižja cena
Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. sreda, 15. maj
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
289,00 €
3+
5%
274,55 €
5+
10%
260,10 €
Glavne značilnosti
  • Zmogljivo – MIG/MAG varjenje z največjim 160 A in delovnim ciklom 100 %
  • Kompakten – vgrajen predal za kolute s premerom 200 mm in podajanje žice s hitrostjo 2-15 m/min
  • Moderno – IGBT inverter in natančni rezultati varjenja s sinergijo za MIG/MAG
  • Prilagodljivo – ponuja metode varjenja MIG MAG, TIG Lift-Arc, MMA in FLUX
  • Vsestranski – dodatne funkcije, kot so Hot Start, Anti-Stick in moč obloka za varjenje z elektrodo
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

GARANCIJA

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 5 ocen

Razvrsti po :

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo France

Varilnik

Jasno, razumljivo spletno mesto, enostavna izbira, hitra dostava

Prikaži izvirni pregled

pred 2 mesecema Objavljeno na Expondo Italy

Migmag 160a

Odličen izdelek, zmogljivost nad pričakovanji, možnost prilagajanja impedance zelo pomaga pri varjenju tanke pločevine.

Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo Finland

Mig varilni aparat

Zelo kakovosten izdelek. Priporočam!

Prikaži izvirni pregled

pred 7 meseci Objavljeno na Expondo Norway

Zelo dobra naprava

To je zelo dobra naprava in zmogljiva, hkrati veliko nastavitev, enakomerno in stabilno vari do 0,9 milimetra debele plošče ni problema, edino kar dela slabo izkušnjo je, da ni dobrega uporabniškega priročnika za uporabo in kako nastavite parametre na napravi, ni niti besede o tem, na kakšne nastavitve naj bodo nastavljene npr. pri brezplinskem varjenju brez plina z žico o.9 mm, potem piše, da vam ni treba ničesar nastavljati, samo nastavite ročno mig brez plina in s premerom žice, tako da veliko manjka v smislu uporabe in jaz, ki vem veliko o sebi itd., menim, da je frustrirajoče, da moram porabiti ure za prilagajanje in ogromno količino odpadne žice, tako da ne gre samo za nastavitev teh parametrov in nato varjenje, saj ko sem začel z ročnim mig brez plina in žico 0,9 mm, sem poskusil variti, vendar je žica ustavila varjenje šele 5 sekund po tem, ko sem spustil stikalo, in bilo je tako nadležno moram iskati po vseh 16 različnih nastavitvah, da odpravim to napako pri varjenju, poleg tega sem imel tudi težave, ko sem ponovno poskušal variti ročno mig brez plina, ker potem ko sem poskušal nastaviti to vrsto mig varjenja, potem zdaj, ko sem nehal variti žico v notranjosti se je šoba ustavila in zažgala v notranjosti, tako da je bilo spet samo ugibanje, kje naj nastavim, tako da sem dejansko moral veliko prilagoditi za uporabo pri ročnem varjenju brez plina, in izhod za ročno zame pravi, da obstaja brez prilagajanja v tem načinu, samo nastaviti ga morate na ročno in brez plina ter debelino žice, potem je šlo samo za varjenje, vendar se ne ujema, tako da je v vsakem primeru uporabniški priročnik zelo slab in poln veliko, ne betonska miza v različnih nastavitvah, tako da porabite veliko preveč časa za iskanje popolnega zvarilnega šiva, poleg tega se morate mučno usesti, da ustvarite skupni uporabniški priročnik, ker boste sicer hitro izgubili stranke, da bi lahko zagotovili pravo storitev morali bi biti sposobni ustvariti pravilen priročnik za vse naprave in vse različne vrste varjenja in vrednosti na vseh različnih ravneh, vsem kupcem ne bi smelo biti težko pokazati, da obstajajo nastavitve za vse vrste varjenja in kaj številke bi se morale pokazati za različne, zato upam, da bodo našli boljšo rešitev

Prikaži izvirni pregled

pred 9 meseci Objavljeno na Expondo Germany

Dober izdelek.

Zelo dober varilec po ugodni ceni. Slaba stran je, da v priročniku ni podrobnih informacij o Synergyju in da je relativno malo podrobnih informacij mogoče najti na spletu. Brez videa itd. Vendar je vmesnik naprave res preprost, tako da po nekaj poskusih veste, kaj in kako narediti. Naprava je polavtomatska in zelo dobro obvlada vse osnovne povezave. Dva kolesca gladko vodita žico. popolnoma zadostuje za manjše tuljave. Imajo kar dobro potisno moč, saj tudi če je kabel upognjen itd. Z gladko vožnjo nisem naletel na nobene težave. Ohišje je trdno in izgleda dobro izdelano. Ekspresna dostava, izdelek dostavljen naslednji dan, dobro zaščiten. 160A se zdi zelo realen, prej sem imel na dražbi kupljen drug varilni aparat z višjim A, vendar je ta veliko bolj učinkovit. Tako da stavim, da so to resnični podatki. Če povzamem, sem zelo zadovoljna, priporočam.

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke