Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek
Royal Catering

Stroj za vročo čokolado - 10 litrov - LED zaslon

449,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10011026

|

Model: RCSS-10 ECO

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
449,00 €
3+
5%
426,55 €
5+
10%
404,10 €
10+
15%
381,65 €
Glavne značilnosti
  • Velika zmogljivost 10 litrov
  • Sodoben digitalni nadzorni zaslon za preprosto upravljanje
  • Varčevanje z energijo z varčnim in stroškovno učinkovitim motorjem
  • 8-12 ur delovanja zaradi težke konstrukcije
  • Narejen je iz varnega polikarbonata brez vsebnosti BPA
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Polikarbonat
barva
Črna
Zaslon
LED
Napetost [V]
230
Moč [W]
440
Čas delovnega cikla [h]
8 - 12
Zaščitni razred IEC
I)
Pladenj za kapljanje
Da
Gumijaste noge
Da
Prostornina
10 l
Največja možna višina uporabljenih kozarcev
100 mm
Dimenzije (DxŠxV)
38 x 30.7 x 57 cm
Weight
6.6 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
42.3 x 57 x 61.5 cm
Teža pošiljke
8.8 kg

Paket za dostavo

  • Stroj za čokolado RCSS-10 ECO
  • Krtača
  • Navodila za uporabo

Opis izdelka

Stroj za vročo čokolado - 10 litrov

Stroj za vročo čokolado RCSS-10 ECO podjetja Royal Catering vam pomaga v trenutku pripraviti okusno vročo čokolado. Zaradi posebnega sistema lopatic se čokolada za pitje nenehno meša, zato ostane tekoča in brez grudic. Naprava je primerna tudi za ohranjanje toplote kuhanega vina, čaja ali drugih vročih pijač. Ta razpršilnik za pijačo je vsestransko uporaben in dopolnjuje vašo gostinsko ponudbo v menzi, restavraciji ali bifeju, ne glede na to, ali gre za vroče mleko, kavo ali pivo. Stroj je primeren le za tekočo čokolado. Preden čokolado vstavite v dozirno posodo, jo stopite.
Naprava za vročo čokolado v kupoli s prostornino 10 litrov poskrbi za odlično temperaturo pijače. Zaradi profesionalnega in brezčasnega dizajna je ta naprava modna paša za oči v vsakem baru, bifeju in restavraciji. V prozorni posodi je vidna okusna čokolada za pitje. Zapiralni pokrov zagotavlja, da je posoda varno in trdno pritrjena na ohišje stroja za čokolado. Med čiščenjem lahko posodo preprosto odstranite.
Zaradi digitalnega nadzornega sistema s ploščico na dotik je dozirnik kakava prijeten in enostaven za uporabo. Z nekaj gumbi upravljate temperaturo, mešalnik in ogrevanje. Sodoben, uporabniku prijazen zaslon LED ga obvešča, ali je naprava vklopljena ali izklopljena, in prikazuje postopek. Stikalo za vklop/izklop je nameščeno ločeno na strani naprave. Zaščita pred pregrevanjem zagotavlja, da se avtomat za pijačo ne segreje preveč.
Stroj za vročo čokolado ima moč 440 W in je izjemno varčen in stroškovno učinkovit. To zagotavlja energetsko varčna zasnova, ki zmanjšuje porabo energije in podaljšuje življenjsko dobo posameznih sestavnih delov naprave - to pomeni: daljši čas delovanja z manjšimi stroški električne energije! Delovni cikel stroja za velike obremenitve je od 8 do 12 ur.
Dobra čokolada za pitje mora biti gosta in nežna, kar za ta stroj za vročo čokolado podjetja Royal Catering ni težava. Na voljo je možnost ohranjanja toplega živila, zato vam ni treba skrbeti, da bi se čokolada ohladila. Sistem lopatic zagotavlja, da se čokolada nenehno meša in tako ostane nežno mehka, kar zagotavlja edinstveno izkušnjo za kupce. Posoda je izdelana iz polikarbonata, ki je varen za živila in ne vsebuje BPA ter je zdravju neškodljiv, trpežen in odporen na ekstremne temperature.
Pipa zagotavlja, da se čokolada ne razlije, ne da bi se razlila. Čokolada je pred umazanijo zaščitena z lahkim in trpežnim pokrovom na posodi. Pladenj za kapljanje zajema odvečne tekočine in zagotavlja čisto delovno mesto. Po potrebi ga je mogoče odstraniti in enostavno očistiti. Ohišje ima gumijaste nogice, ki delovno površino ščitijo pred praskami in stroj trdno držijo na mestu. Nalepka HOT opozarja na vročino ter zagotavlja zaščito in varnost za stranke in zaposlene.

Ocene in ocene


Razvrsti po :

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako dolgo lahko stroj deluje?

Stroj je zasnovan za dolgotrajno delovanje. Njegov delovni cikel je od 8 do 12 ur. Nizka poraba energije motorja dodatno zmanjša stroške električne energije v primerjavi z drugimi napravami.

Ali lahko napravo upravljam sam?

Seveda! Stroj se upravlja z nekaj gumbi. Vse drugo deluje samodejno. Vse podrobnosti o stroju za čokolado lahko najdete v priročniku z navodili.

Kaj se zgodi, če se stroj pokvari?

Nudimo triletno garancijo in storitve za celotno območje EU. Če imate kakršna koli vprašanja ali težave v zvezi s strojem, nas kontaktirajte!

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke