Trustpilot
(1) Pregled
Royal Catering

Grelnik za kuhano vino - 27 L - odtočna pipa

109,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10010836

|

Model: RCMW-27DTB

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Glavne značilnosti
  • univerzalno uporaben za ohranjanje toplega, kuhanje ali pasterizacijo
  • prilagodljiva nastavitev temperature od 30 do 100 °C
  • varen za uporabo zaradi zaščite pred pregrevanjem, plastičnih ročajev itd.
  • trdna, vzdržljiva jeklena konstrukcija
  • praktična odtočna pipa
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Iz nerjavečega jekla
Plastika
barva
Bela
Napetost [V]
230
Moč [W]
1800
Mere rezervoarja [cm]
Ø35 x 48
Časovnik
Ne
Odtočna pipa
Da
Zaščita pred pregrevanjem
Da
Prostornina rezervoarja
27 l
Dimenzije (DxŠxV)
42 x 47.5 x 48.5 cm
Weight
5.85 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
42 x 41 x 46 cm
Teža pošiljke
7 kg

Paket za dostavo

  • Grelnik za kuhano vino RCMW-27DTB
  • Notranja rešetka
  • Predstavitev delovanja

Opis izdelka

Grelnik za kuhano vino - 27 L - Odtočna pipa

Ne glede na to, ali želite hitro segreti vodo ali pripraviti večje količine marmelade, ta profesionalni grelnik za kuhano vino ponuja širok spekter uporabe, ki vam bo prišel prav tako v komercialni kot zasebni uporabi. S prostornino 27 litrov in močjo 1800 vatov ta grelnik navdušuje s svojo izjemno natančno sposobnostjo segrevanja in ohranjanja toplih različnih vrst jedi in pijač.
Grelnik za kuhano vino ne le pogreje pijače, kot so vino, voda za čaj ali mleko, ampak jih tudi priročno ohranja tople. Poleg tega je ta profesionalna naprava izjemno vsestranska, saj je idealna za vse jedi, ki jih boste morda morali hitro in zanesljivo pogreti. Juhe in juhe so kuhane prav tako zanesljivo kot sadje in zelenjava. S priloženim rešetkastim vložkom je naprava primerna tudi za pasterizacijo sokov v pločevinkah ali kozarcih, marmelad, bučk ali bučk ter mnogo drugega sadja in zelenjave.
Želeno temperaturo lahko nastavite tudi med 30 in 100 °C z udobnim gumbom, odvisno od tega, ali želite tekočine v notranjosti samo ohraniti tople ali jih zavreti. Ko se naprava segreje, zasveti indikator poleg krmilnika. Ne skrbite: zaščita pred pregrevanjem izklopi napravo, preden se poškoduje katera od njenih komponent, na primer med neprekinjenim delovanjem.
Za lažjo predstavo sta minimalna in maksimalna količina tekočine, potrebne pri uporabi naprave, jasno prikazani z dvema oznakama. Te oznake so še posebej uporabne, ko gre za natančno pasterizacijo pri visokih temperaturah. Zaradi vaše varnosti se naprava samodejno izklopi takoj, ko v posodi ni več tekočine.
Grelnik za kuhano vino odlikuje izjemno stabilen in trpežen jeklen okvir. Z notranje strani je jeklena posoda prevlečena z emajlom, ki zagotavlja, da se vsebina ne lepi na steno, ampak pri nalivanju zlahka odteče. Ne samo prevleka, ampak tudi lahek dostop do posode zaradi odstranljivega pokrova olajša čiščenje naprave.
Napitke in obroke v grelni napravi lahko priročno točite preko odtočne pipe. Pipa je na spodnji strani naprave, tik nad regulatorji temperature in jo lahko uporabljate v treh različnih položajih. Če ročaj potegnete naprej, bo tekočina stekla. Če ga izpustite, se vrne v položaj mirovanja in s tem prekine tok. Za neprekinjeno delovanje je treba ročaj preprosto potisniti nazaj. Na ta način lahko zaužijete majhne porcije enako enostavno kot hitro izpraznite celotno posodo.
Z dvema plastičnima ročajema je napravo mogoče enostavno prenašati. Ker ima uporabljeni material toplotnoizolativne lastnosti, lahko tudi segreto posodo premikamo brez nevarnosti. Za daljši transport lahko sedanji kabel pospravite na dno lonca. Zahvaljujoč vgrajenim gumijastim nogicam lahko napravo varno postavite na katero koli površino, ne da bi pri tem povzročili praske.

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 1 pregleda

Razvrsti po :

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Switzerland

absolutno zadovoljen

Potreboval sem lonec kuhanega vina za ekipni dogodek in bil je odličen!

Prikaži izvirni pregled
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke