Postavka: EX10040349

|

Model: PHY-BM-5

Model za muskulaturo - uniseks - 27 delov - 76 cm višine

€419.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • natančen - podroben 3D model človeške anatomije
  • jasno viden - obarvan in razstavljen na 27 delov medicinski model jasno prikazuje strukturo mišic in organov
  • univerzalen - idealen kot učni, okrasni ali razstavni predmet
  • mobilni - enostavno ga vzamete v predavalnico, učilnico itd.
  • Pripomočki - priložen je plakat z razlago

OPIS IZDELKA

Natančen model muskulature z odstranljivimi organi

3D model anatomskega modela PHY-NM-1 podjetja physa ponuja vse, kar zahteva realistična replika človeškega organa: vse podrobnosti so natančno oblikovane v svoji anatomiji in skrbno obarvane. 27-delni model vključuje najpomembnejše mišice in organe za enostavno razlago in je idealen za vizualizacijo in vadbo v zdravstvenih ordinacijah, bolnišnicah, šolah in univerzah.

Izobraževalni model muskulature za šole, univerze in medicinske prakse

Merilo 76 cm visokega modela popolnega telesa z mišicami ustreza modelu človeka v pomanjšanju. Ustrezni deli telesa so predstavljeni podrobno in realistično. Poleg celotne trebušne stene z rebri ter številnimi mišicami na rokah in nogah je mogoče posamično odstraniti tudi pomembne organe, kot so pljuča, srce, jetra, črevesje in želodec. Za natančnejši pregled notranjosti lahko pljuča in srce razdelimo na dve polovici. Lobanjo je mogoče dvigniti, da odstranimo dve možganski polobli.

Na osnovi mišičnega aparata modela je mogoče veliko prikazati opisno in lahko razumljivo, ne sme manjkati v nobeni medicinski praksi ali medicinski predavalnici! Kot za vse visokokakovostne anatomske modele podjetja physa tudi tukaj velja naslednje: Pomembne funkcije, kot so bolezni, je mogoče jasno razložiti s tem 3D modelom in posterjem, ki je vključen v obseg dobave. Realistična vizualizacija tega študijskega predmeta spodbuja razumevanje in učni proces, tako kot tridimenzionalni model omogoča natančne analize dovoljenih funkcij posameznih organov.

Posebno realistično obliko omogoča izdelava posebne, lahke plastike. Posebno robustna izdelava modela za enostavno vzdrževanje poudarja kakovost te konstrukcije. Anatomska replika je v stojalu iz sijočega nerjavečega jekla na podstavku, ki daje dodatno stabilnost. Tridimenzionalni model najboljše kakovosti!

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA