Trustpilot
(1) Pregled
physa

3D model kože

65,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10040257

|

Model: PHY-SM-4

Majhna zaloga

Pohitite! Ostalo je le še nekaj izdelkov!

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
65,00 €
3+
5%
61,75 €
5+
10%
58,50 €
10+
15%
55,25 €
Glavne značilnosti
  • Medicinsko natančen anatomski model kože
  • Prikazuje vse tri plasti kože
  • Zelo podroben 3D model
  • Nepogrešljiv v vsaki dermatološki praksi
  • Pogled v prerezu in od zgoraj
  • Idealno za študij dermatologije
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Plastika
barva
Barvna
Dimenzije (DxŠxV)
16 x 22.3 x 31 cm
Weight
1.31 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
28 x 18 x 22 cm
Teža pošiljke
1.8 kg

Paket za dostavo

  • 3D model kože PHY-SM-4
  • Goba
  • Plastična vrečka

Opis izdelka

3D model kože

Tridimenzionalni model kože PHY-SM-4 podjetja Physa prikazuje močno povečan reprezentativni prerez strukture človeške kože. Vse tri plasti kože so prikazane v vseh podrobnostih, vključno z lasnimi mešički, znojnicami, maščobnim tkivom in limfnimi žilami. Medicinski model je popolnoma primeren za uporabo kot medicinski model za vizualizacijo in poučevanje.
Ta anatomski model ponuja povečan pogled na človeško kožo in njeno strukturo. Vse podrobnosti so natančno reproducirane in jih je mogoče natančno analizirati in pregledati s tem modelom. Idealen je za bolnišnice, zdravniške ordinacije, šole in univerze. Tridimenzionalnost modela vam omogoča odkrivanje dveh pogledov na strukturo človeške kože: v prerezu in od zgoraj. Prečni prerez posnema strukturo treh kožnih plasti, ki ležijo ena na drugi. Te plasti kože je mogoče posamično odstraniti in analizirati od zgoraj. Model kože ponuja različne možnosti pregleda.
Vse tri plasti kože so podrobno ponovljene v tem tridimenzionalnem anatomskem modelu kože, kar vam omogoča, da podrobno razmislite o strukturi povrhnjice, dermisa in podkožja. Povečan del kože, ki ga predstavlja ta model, prikazuje tako strukturo posameznih plasti kože kot tudi notranje strukture, vključno s strukturo las in žleze lojnice.
Tridimenzionalni model kože je nepogrešljiv v vsaki dermatološki praksi. S tem modelom lahko zdravniki svojim pacientom nazorno razložijo pomembne funkcije kože ter različne disfunkcije in bolezni. Model kože je idealen tudi za uporabo kot dermatološki študijski pripomoček. Učenci lahko s tem 3D modelom pregledajo strukturo vseh delov kože, pa tudi analizirajo vsa razmerja in funkcije različnih žlez, žil, lasnih mešičkov in tkiv.
3D model kože je opremljen s čvrstim plastičnim stojalom, ki ohranja model stabilen. Stojalo omogoča tudi atraktivno prikazovanje in varno shranjevanje 3D modela. Stojalo ohranja model pri miru in omogoča uporabo tudi med napornim delom v šoli ali bolnišnici.
Učni pripomoček se hitro in enostavno sestavi: samo položite posamezne plasti kože eno na drugo in jih postavite na priloženo stojalo. Ne potrebujete nobenega orodja ali celo veliko časa. Vsi elementi tega modela kože so upodobljeni v različnih barvah, kar omogoča enostavno razlikovanje med posameznimi deli kože. Izrazite barve prav tako poudarjajo visoko stopnjo realizma podrobnega 3D modela.

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 1 pregleda

Razvrsti po :

pred 4 leti Objavljeno na Expondo Germany

Razred

Imel sem še nekaj vprašanj - nanje so hitro odgovorili in dostava je prispela varno in dobro zapakirano - z veseljem bi to ponovil

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je model kože težko sestaviti?

Zahvaljujoč uporabniku prijaznemu dizajnu se kožni model hitro in enostavno sestavi.

Kako očistim kožni model?

Če želite očistiti kožni model, ga preprosto obrišite z vlažno krpo ali gobo in nekaj čistilnega sredstva.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke