Trustpilot
V akciji
(2) Ocene
MSW

Razširitveni valj - napihljiv

89,00 € 95,55 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10060631

|

Model: MSW-INFEXPROL-AKK-B

Zagotovljena najnižja cena
Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
89,00 €
3+
5%
84,55 €
5+
10%
80,10 €
10+
15%
75,65 €
Glavne značilnosti
  • Idealen za delo na površinah ali robovih
  • Individualno nastavljiva trdota na pritisk z rahlim črpanjem
  • Visoka fleksibilnost - zato se lahko prilega vsaki površini
  • Varna pritrditev brusnih trakov in tulcev
  • Brusilni trakovi so enostavno zamenljivi
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Guma
Višina zvitka [mm]
100
Združljivost z razširitvenim zvitkom
M19
Dimenzije (DxŠxV)
8.5 x 9.5 x 8.5 cm
Weight
0.45 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
12 x 9.5 x 10 cm
Teža pošiljke
0.5 kg

Paket za dostavo

  • MSW-INFEXPROL-AKK-B ekspanzijski valj

Opis izdelka

Ekspanzijski valj - napihljiv

Napihljiv ekspanzijski valj MSW-INFEXPROL-AKK-B proizvajalca MSW je popolna pritrditev stroja za brušenje na brušene, gladke in polirane površine - še posebej upognjene površine, robove in vogale. Zaradi svoje inovativne vsestranskosti je valj primeren za uporabo tako pri profesionalnih obrtnikih kot tudi pri DIY navdušencih. Zahvaljujoč spremenljivemu zračnemu tlaku se lahko trdota pritiska ekspanzijskega valja med napihovanjem individualno prilagodi.

Bistveno orodje za težko obdelavo kovin – ekspanzijski valj iz MSW

Ekspanzijski valj je mogoče enostavno napihniti s komercialno zračno črpalko za kolesa ali zračno pištolo pod pritiskom z ustreznim adapterjem. Tako lahko hitro in preprosto nastavite želeno trdoto na pritisk. Visoka fleksibilnost valja je posledica tudi njegove izdelave, saj uporaba prožne gume omogoča, da se raztezni valj optimalno prilagodi obliki delovne površine. Ponuja torej profesionalen način brušenja, poliranja in obdelave vogalov, robov in upognjenih kovinskih površin. Valj prav tako brez napora odstranjuje praske, zvare in znake oksidacije.
Napihljiv ekspanzijski valj MSW-INFEXPROL-AKK-B je združljiv z različnimi brusnimi trakovi in tulci, ki jih je mogoče hitro in enostavno pritrditi na valj ter zamenjati. To vključuje brusilne tulce s cirkonom, keramičnim zrnom, piramidno strukturo, Trizact™, 1FOR2-flisom, SC flisom, merino klobučevino ali blagovno znamko BRIGHTEX®. Brusilni trakovi in tulci zagotavljajo varno povezavo z valjem med uporabo, ki optimalno pritiska na trakove in tulce med napihovanjem. Še en plus: ekspanzijski valj absorbira morebitne tresljaje, ki lahko nastanejo med uporabo, s svojim prožnim gumijastim valjem - kar vam omogoča natančnejše delo.
Napihljivi ekspanzijski valj iz MSW se lahko uporablja z vsemi komercialnimi električnimi orodji, opremljenimi z gredjo 19 mm. Zahvaljujoč luknji v notranjosti cilindra lahko valj brez težav vstavite v brusilni stroj. Valj ima širino 100 mm, premer 90 mm in se lahko profesionalno uporablja z visoko hitrostjo do 3.000 vrt / min. Prilagodljiv napihljiv ekspanzijski valj MSW-INFEXPROL-AKK-B proizvajalca MSW zagotavlja profesionalne rezultate pri zapleteni obdelavi kovin.

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 2 ocen

Razvrsti po :

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo Switzerland

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

pred 5 leti Objavljeno na Amazon Spain

Deluje zelo dobro

Uporabljal sem ga za kaj drugega kot za brusilko, vendar deluje brezhibno.Če bi ga moral kritizirati, kar ni, sem ugotovil, da je osna luknja, ki označuje premer 19, dejansko 19,8 mm, če je mogoče biti komu koristen.

Prikaži izvirni pregled
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke