Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Velik zunanji dežnik - bordo - pravokoten - 200 x 300 cm

75,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10250578

|

Model: UNI_UMBRELLA_SQ2030BO_N

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. ponedeljek, 29. julij
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
75,00 €
3+
5%
71,25 €
5+
10%
67,50 €
10+
15%
63,75 €
Glavne značilnosti
  • Trpežna tkanina za dežnike, ki odbija umazanijo iz poliestra 180 g/m², zagotavlja senco v številnih poletjih
  • Efektno – razpon dimenzij 200 x 300 cm zagotavlja dovolj sence
  • Varno – zaščita pred UV žarki z UPF zaščitnim razredom 50+
  • Uravnotežen – lahek zaradi aluminijaste palice in hkrati stabilen zaradi vgrajene zaščite pred vetrom
  • Praktično – dežnik se priročno odpira in zapira z ročico
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Nikoli več preveč sonca z vrtnim senčnikom Uniprodo

Velik zunanji senčnik nudi zaščito pred soncem in vročino, ko uživate v poletnih dneh na terasi ali vrtu. Zunanji senčniki za teraso, vrt ali balkon iz kolekcij trgovske in vrtne opreme Uniprodo izstopajo po visoki kakovosti, modernem dizajnu in izjemni vzdržljivosti.

Vrtni senčnik omogoča sprostitev na terasi kot na vrtu

Iščete velik senčnik? Z razponom 200 x 300 cm pravokotni vrtni senčnik v bordo barvi zagotavlja izdatno površino, ki vas zanesljivo ščiti pred vročino. Zahvaljujoč brezčasnemu dizajnu je ta prostoren vrtni senčnik tudi vabljiv za oči. Visokokakovostni materiali in skrbna izdelava diskretno poudarjajo njegov prepričljiv videz!
Ne le v vrhuncu poletja vam senčnik ponuja hladen prostor, ampak predvsem zanesljivo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki. Z zaščitnim faktorjem UPF 50+ ofsetni dežnik blokira pribl. 98 % vseh UV-žarkov Tako lahko jeste hrano ali uživate v pijači, ne da bi vas skrbelo zdravje vaše kože.
Senčnik lahko hitro in individualno postavite v samo nekaj korakih. Senčilo lahko enako enostavno odprete in zaprete z ročico. Zahvaljujoč robustni konstrukciji in močnemu poliestru z gostoto 180 g/m² terasa s senčniki nudi senco več poletij. Material z visoko natezno trdnostjo in trganjem je trpežen, odporen na UV žarke in zelo enostaven za čiščenje. 
Palica za sončnik s premerom 38 mm je izdelana iz lahkega, nezlomljivega aluminija; oporniki so iz jekla. Sistem vetrnih zračnikov zagotavlja stabilnost tudi v nevihti, obenem pa zagotavlja boljše kroženje zraka. 
Dežnik s sredinsko stojalo lahko uporabljate samostojno ali kot namizni dežnik. Za stojalo vedno izberite trdno površino. Z ujemajočim se stojalom za dežnike iz ponudbe expondo povečate stabilnost dežnika.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


Razvrsti po :

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke