Garancijski pogoji

Garancijski pogoji

Poleg zakonskih predpisov o jamstvu vam podjetje expondo omogoča 3 letno garancijo za nove artikle znamk: Goldbrunn, MSW Motor Technics, Physa, Royal Catering, StaMony, Stamos Soldering, Stamos Welding, Steinberg Systems, Ulsonix in Welbach. Garancijski čas se šteje od datuma dostave. Garancija je veljavna po vsej Evropi. V primeru, da se v garancijskem času pojavijo napake glede izdelave (tovarniške napake?) pri kupljenem produktu, vam nudimo sledeče:

  • brezplačna dostava rezervnega dela
  • brezplačno popravilo
  • menjavo artiklov enake vrednosti

 

V ostalih primerih garancija ni veljavna. V primeru nepravilnega ravnanja z aparati odškodnina ni mogoča.

 

Pri koriščenju garancijskih ugodnosti se obrnite na nas:

expondo GmbH
Köpenicker Str. 54
10179 Berlin
Nemčija / Germany

E-Mail: service@expondo.si
Tel.: 01 7774541

 

Naslov za vrnitev pošiljke:

expondo GmbH - c/o Plischka Int. Spedition GmbH
Müllroser Chaussee 76d
15236 Frankfurt (Oder)
Nemčija / Germany

Garancija se nanaša na notranje dele naprav in ne na ohišje aparata, pritrjene dele ter dodatke. Garancija izgubi svojo veljavnost pri nepravilni ali malomarni uporabi naprave, neupoštevanju navodil za uporabo, lastnih poskusov popravil in vplivu okoljskih dejavnikov.

V primeru koriščenja garancije, vas prosimo, da predhodno stopite z nami v stik in nam aparat pošljete v preverjanje. Stroške vračila blaga na naveden naslov expondo GmbH - c/o Plischka Int. Spedition GmbH krije kupec. Stroške vrnitve aparata na vaš naslov prevzamemo mi.

 

Napotek:

Opisani garancijski pogoji se ne izključujejo z zakonskimi predpisi o jamstvu. Pravica do uveljavljanja zakonskih predpisov se v nobenem primeru ne zmanjša. V primeru, da je naprava pomankljiva imate pravico do koriščenja garacije.

(veljavno od datuma naročila 24.07.2017)

 

Nazadnje ogledani