Trustpilot
V akciji
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Merilnik CO2 - 400 - 6000 ppm - vključno s temperaturo in vlago

75,00 € 80,13 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10030968

|

Model: SBS-CO-6000

Zagotovljena najnižja cena
Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. ponedeljek, 29. julij
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
75,00 €
3+
5%
71,25 €
5+
10%
67,50 €
10+
15%
63,75 €
Glavne značilnosti
  • Učinkovit – natančno beleži vrednost CO2 preko senzorja NDIR
  • Vsestranski - meri ravni ogljikovega dioksida, temperaturo in vlažnost
  • Viden – barvni LCD zaslon z vsemi tremi merilnimi območji na prvi pogled, barvni prikaz različnih merilnih območij in funkcija alarma
  • Natančno – rezultati meritev za temperaturo z natančnostjo ±1,5 °C / 2,7 °F °C, za CO2 ±50 ppm + 5% in vlažnost ±5%
  • Robustna – trpežna merilna naprava iz Plastika (ABS) za postavitev ali obešanje na steno
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Naprava za merjenje CO2 za varno notranjo klimo

Ljudje dihamo, stroji parijo, oboji proizvajajo ogljikov dioksid. Kar se na prvi pogled zdi povsem naravno, lahko povzroči pretirano škodo zdravju. Naprava za merjenje CO2 SBS-CO-6000 podjetja Steinberg Systems, strokovnjaka za merilno tehnologijo, vam pove, kako visoko je onesnaženje s CO2. Poleg tega lahko ugotovite vrednosti za temperaturo, vlažnost, datum in uro – vse na prvi pogled.

Natančni rezultati meritev z merilnikom CO-2 – tudi za temperaturo in vlažnost

Na velikem LCD zaslonu merilnika CO-2 je vsebnost ogljikovega dioksida prikazana z velikimi številkami, ki jih je enostavno brati. Za natančno določanje vsebnosti CO2 merilna naprava uporablja senzor NDIR, ki s pomočjo infrardečega sevanja določa nasičenost z molekulami CO2. Tako dobite zelo hitro natančne rezultate meritev koncentracije ogljikovega dioksida v zraku. Za hiter pregled so merilna območja označena z barvami (zelena: 400 do 700 ppm, rumena: 700 do 1500 ppm, rdeča: nad 1500 ppm). Nad 700 se alarmni ton oglasi vsaki dve sekundi, nad 1500 ppm postane alarm nujnejši z dvema piskoma na sekundo.
Poleg tega vam naprava za spremljanje klime v prostorih omogoča natančne meritve temperature in vlažnosti. Vrednosti na zaslonu lahko odčitate z natančnostjo 1 enot. Temperatura je izmerjena v območju -20 - 60 °C. Vlažnost je prikazana v razponu 1 - 99 %%. Vse vrednosti se posodobijo po < 1 s, tako da ste vedno na tekočem glede vlažnosti, temperature ali vsebnosti CO2.
Merilnik CO2 je nameščen v robustnem ohišju iz Plastika (ABS). To omogoča, da monitor kakovosti zraka prenese velika nihanja temperature ali vlažnosti. Za brezhibno delovanje polnite integrirano litijevo baterijo (18650) prek povezave USB Type-C. Napolnjena baterija napaja merilno napravo 12 ur. Na zaslonu imate vedno pregled nad stanjem napolnjenosti. Po potrebi uporabite 90 cm dolg USB kabel za izmenjavo podatkov z računalnikom.
Nadzorujte zračno vlago, temperaturo in vsebnost ogljikovega dioksida z merilno napravo za CO2 Steinberg Systems in poskrbite za optimalno notranjo klimo!

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


Razvrsti po :

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke