Postavka: EX10012103

|

Model: RC-FC_1

Zložljivi stoli - komplet 4 - Royal Catering - 180 kg - sedežna površina: 40 x 38 cm - beli

€169.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • Robusten – materiali, kot sta jeklo in polietilen, so idealni za notranjo in zunanjo uporabo
  • Prožna – robustna konstrukcija lahko prenese do 180 kg na stol
  • Funkcionalen – enostaven za postavitev in razgradnjo ter prihranek prostora za shranjevanje
  • Prilagodljivo – optimalno za dogodke, ki potrebujejo dodatne sedeže
  • Udoben – velik 40 x 38 cm sedež ponuja udoben položaj sedenja

OPIS IZDELKA

Več možnosti sedenja z zložljivimi stoli Royal Catering

Če na vašem dogodku pričakujete več gostov, kot jih lahko sprejme standardna sedežna garnitura, ali če želite svojim gostom ponuditi preprosto možnost sedenja na prostem – zložljivi stoli RC-FC_1 proizvajalca Royal Catering, strokovnjakov za gostinsko opremo , so prva izbira za razširitev števila sedežev! Udobno se usedite kadarkoli in kjer koli na udobne zložljive stole v tem kompletu štirih. Seveda pa se lahko vi in vaša družina v teh stolih udobno namestite tudi v kuhinji doma ali na balkonu.

Funkcionalni in elegantni – zložljivi stoli navdušijo tako znotraj kot zunaj

Prilagodljivi zložljivi stoli prihranijo prostor, ko so zloženi za shranjevanje, in jih je mogoče hitro in enostavno postaviti, ko je to potrebno. Tako lahko sedežno garnituro individualno prilagodite številu obiskovalcev in vrsti dogodka, ne da bi za to porabili odvečni prostor za shranjevanje. Zahvaljujoč prožnim materialom iz polietilena in jekla se lahko zložljivi stoli uporabljajo tako na prireditvah na prostem kot v zaprtih prostorih. Stoli so zaradi lahke konstrukcije enostavni za transport, zato je postavitev in demontaža sedežne garniture enostavna.

Ergonomsko oblikovani zložljivi stoli s sedežno površino 40 x 38 cm nudijo visoko raven udobja, v katerem bodo vaši gostje uživali tudi na daljših dogodkih. Z nosilnostjo 180 kg je vsak stol izjemno robusten in varen. Uporabljeni materiali so enostavni za čiščenje, zato bodo zložljivi balkonski stoli vedno pustili urejen vtis na vašem dogodku. Uporabite zložljive stole, da boste pripravljeni na naglice obiskovalcev ali da bo oskrba na prostem veliko udobnejša.

TEHNIČNE PODROBNOSTI