Trustpilot
(2) Ocene
Royal Catering

Servisni voziček - 3 police - 63 x 40 cm - 90 kg - siva

109,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10011717

|

Model: RC-PSTG3800

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 2. avgust
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Glavne značilnosti
  • Odporen—nosilnost 90 kg, kot nalašč za izogibanje nepotrebnim potovanjem pri strežbi hrane
  • Prostoren—tri police za več prostora za shranjevanje, primerne tudi za velike predmete
  • Manevriranje – visokokakovostna termoplastična gumijasta kolesa ščitijo tla pred praskami, so posebej gladka in vrtljiva za 360°
  • Praktično – dve parkirni zavori zagotavljata stabilnost in olajšata nakladanje; dva ergonomska plastična ročaja poenostavljata transport
  • Trdna—robustna konstrukcija iz trdnih okroglih aluminijastih cevi z debelimi stenami in plastičnih polic, odpornih na udarce
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

barva
Siva
Zavora
2
Mere polic [cm]
63x40
maks. nosilnost na polico [kg]
30
Premer koles
100 mm
Število zvitkov
4 Pc
Višina spodnje police
16.5 cm
Višina zgornje police
89.5 cm
Nosilnost - nosilnost max.
90 kg
Število vložkov
3 Pc
Dimenzije (DxŠxV)
80 x 42.5 x 101.5 cm
Weight
6.6 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
69 x 49 x 28 cm
Teža pošiljke
8 kg

Paket za dostavo

  • Servisni voziček RC-PSTG3800
  • Material za montažo
  • Navodila za uporabo

Opis izdelka

Robusten servisni voziček iz plastike in aluminija s tremi policami

Servisni voziček RC-PSTG3800 s tremi robustnimi policami podjetja Royal Catering je posebej primeren za uporabo v menzah, velikih gostinskih obratih, restavracijah in javnih ustanovah ter v zasebnem sektorju. Z njim strežba jedi ali pijače ali pospravljanje miz in odnašanje posode v kuhinjo nista težava. Ta servisni voziček je izjemno odporen in enostaven za čiščenje.

Izjemno okreten in stabilen - servirni voziček iz Royal Catering za vse vaše potrebe po gostinski opremi

Konstrukcija tega uporabnega vozička je sestavljena iz trdnih okroglih aluminijastih cevi z debelimi stenami in plastičnih polic, odpornih na udarce, zaradi česar je zelo vzdržljiv in stabilen. Materiali, uporabljeni v avtobusnem vozičku, olajšajo čiščenje in vzdrževanje. Zahvaljujoč visoki kakovosti so naši vozički izjemno trpežni in zanesljivi.
Tri police iz termoplastične smole ponujajo veliko prostora tako za privlačno predstavitev hrane in pijače za veliko število gostov kot tudi za pospravljanje posode. Police so enostavno dostopne z vseh štirih strani. Poleg tega je blago, ki se prevaža, zaščiteno pred zdrsi z okoliškimi robovi.
Razdalja 36,5 cm med pladnji vam omogoča dovolj prostora za lonce in druge večje predmete; posamezna polica je lahko obremenjena do 30 kg. Zahvaljujoč visoki nosilnosti in velikim policam ta voziček za posodo zmanjša nepotrebna potovanja v kuhinjo in iz nje ter poenostavi poslovanje v vašem podjetju.
Servirni voziček ima štiri velika kolesa z nizkim trenjem. Kolesa so prevlečena s termoplastično gumo, ki omogoča tiho in enostavno premikanje vozička tudi pri polni obremenitvi. Kolesa se prav tako vrtijo za 360°, kar vam omogoča enostavno premikanje zložljivega servisnega vozička tudi v ozkih prostorih. Dve parkirni zavori na dveh kolesih vam omogočata parkiranje zložljivega servisnega vozička med delom, ne da bi se odkotalil. To je še posebej koristno pri nalaganju vozička.
Dva ergonomska plastična ročaja zagotavljata optimalen oprijem za potiskanje in omogočata enostavno manevriranje vozička tudi po ozkih hodnikih. Tudi sestavljanje je otroška igra zaradi praktične zasnove vozička. Potreben montažni material je vključen v dobavo. Izberite servisni voziček RC-PSTG3800 podjetja Royal Catering še danes!

Ocene in ocene


4.5

Na podlagi 2 ocen

Razvrsti po :

prejšnji mesec Objavljeno na Expondo Czech Republic

Servirni voziček

Z vozičkom smo zadovoljni, je lahek, enostaven za upravljanje in hkrati stabilen.

Prikaži izvirni pregled

pred 5 meseci Objavljeno na Expondo Netherlands

Robustno servisno vozilo

+ Robusten servisni voziček z dobrimi kolesi. + Je enostaven za premikanje. + Trdne police z dovolj prostora za shranjevanje vseh čistilnih pripomočkov/orodij. + Prijetni široki ročaji na obeh straneh za krmiljenje avtomobila. - Edina manjša pomanjkljivost je, da je bilo za sestavo avtomobila vloženega veliko truda. Za sestavljanje delov je potrebna velika sila. Prav tako ni jasno, kdaj so deske dovolj globoko pritrjene na cevi. Včasih moram dvigniti avto, da zapeljem čez neravnino, in vedno se bojim, da bo zgornja polica popustila. Na srečo se to še ni zgodilo. Zato 4 zvezdice namesto 5.

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je servirni voziček enostaven za manevriranje?

ja Zahvaljujoč vrtljivim valjem z nizkim trenjem, ki se lahko vrtijo za 360 stopinj, lahko servirni voziček premikate brez napora. Visoka mobilnost je zagotovljena, saj je voziček enostaven za manevriranje tudi v ozkih prostorih.

Koliko teže lahko nosi voziček?

Vsaka od treh robustnih plastičnih polic lahko sprejme težka bremena do 30 kg. To pomeni, da lahko servisni voziček naložite do skupno 90 kg.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke