Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek
Royal Catering

Posoda za peko - okrogla - Royal Catering - 5,8 L

109,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10012396

|

Model: RCCD-RT1_6L

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Glavne značilnosti
  • Vsestranski – za ohranjanje toplih vseh vrst jedi
  • Sveže – hrana se ne zažge, zahvaljujoč vodni kopeli
  • Učinkovito – odlična porazdelitev toplote ohranja hrano toplo dlje
  • Varen – trdno zasidran nosilec za posodo za gorivo
  • Preprost – enostaven za vzdrževanje in čiščenje
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Iz nerjavečega jekla
Napetost [V]
-
Mere posode za hrano [mm]
Φ 390 x 70
Držala za gorivo
Da
Posoda za vodo
Da
Hladen oprijem na dotik
Da
Prostornina
5.8 l
Prostornina rezervoarja za vodo
9 l
Dimenzije (DxŠxV)
48 x 52 x 46 cm
Weight
5.68 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
53.5 x 53 x 32 cm
Teža pošiljke
7.01 kg

Paket za dostavo

  • Chafing dish RCCD-RT1_6L
  • Lid
  • 1 container for fuel
  • Instruction manual

Opis izdelka

Postrezite dobre trenutke s to klasično jedjo za drgnjenje Nerjaveče jeklo

Ne glede na to, ali ste v bifeju v hotelih, restavracijah ali na prireditvah s cateringom – visokokakovostna posoda RCCD-RT1_6L proizvajalca Royal Catering, vaših strokovnjakov za gostinsko opremo, je obvezna oprema povsod, kjer morate hraniti juhe ali druge dobrote. vroče. Posoda brez okusa Nerjaveče jeklo je popolna za segrevanje velikih količin hrane na želeno temperaturo in njeno okusno razstavljanje.

Vaša mobilna posoda za ohranjanje vročine juh, enolončnic itd

Zahvaljujoč klasičnemu dizajnu in velikosti je ta samopostrežni grelnik prava paša za oči in bo vzbudil radovednost vaših gostov glede svoje aromatične vsebine. S prostornino 5.8 L lahko na velikih dogodkih s to pekočo jedjo postrežete več gostov hkrati. Grelna ponev, ki jo je enostavno odstraniti, s premerom Φ 390 x 70 mm omogoča enostavno polnjenje okrogle posode s sveže kuhano juho, omako, čilijem con carne ali zelenjavno enolončnico neposredno s štedilnika.
Samopostrežna posoda je izdelana iz trpežnega Nerjaveče jeklo odpornega na praske in izpolnjuje visoke higienske zahteve gostinstva. Ima tudi ročaj, odporen na vročino in hladen na dotik, ki vam omogoča, da ga uporabljate, ne da bi se opekli. Prevleko na zvitke je mogoče preprosto zložiti navzgor, da odstranite in razdelite hrano.
Ponev za drgnjenje je enostavna za uporabo in vsestranska, saj ne potrebujete dostopa do električne vtičnice. Posoda za gorivo je lahko dostopna in jo je mogoče napolniti s pasto za gorivo iz naše zbirke gostinske opreme. Posoda za gorivo je opremljena s pokrovom za preprosto gašenje plamena in je zasnovana tako, da vedno zagotavlja varnost pri uporabi posode za drgnjenje. Gorivna pasta je nameščena na sredini in varno pod dnom Φ 380 x 110 mm posode za vodo. Točno in učinkovito segrevanje tankostenske posode zagotavlja optimalno porazdelitev toplote, tako da vaše jedi ostanejo tople, aromatične in pripravljene za postrežbo tudi več ur. Voda služi tudi kot idealen blažilnik, ki preprečuje, da bi se hrana v ponvi zažgala ali prekuhala. Dodatna prednost vodne kopeli je, da vroča voda še nekaj časa ohranja hrano toplo tudi po tem, ko je plamen goriva ugasnil.
Celotno napravo je mogoče enostavno razstaviti po uporabi za čiščenje in shranjevanje.

Ocene in ocene


Razvrsti po :

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke