Trustpilot
(6) Ocene

Kotelj za sladenje za domače pivovarstvo - 30 litrov - 2500 W

359,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10010891

|

Model: RCBM-40N

Cena vključuje 22 % DDV.

Dostava pribl. petek, 3. maj
5% popusta z vsaj 3 enakimi izdelki 10% popusta z vsaj 5 izdelki!
Določite ceno
Na kos
Popust
359,00 €
359,00 €
0%
1.077,00 €
341,05 €
5%
1.795,00 €
323,10 €
10%
Glavne značilnosti
  • Popoln set za točenje piva z ročnim in samodejnim upravljanjem z do 9 programi, ki jih je mogoče izbrati
  • Samodejni način in funkcija shranjevanja - vrhunske funkcije za začetnike pivovarstva
  • Uporabniku prijazen LCD zaslon s sledilno ploščico za nastavitev temperature, moči in časa kuhanja
  • Učinkovit 2.500 W močan grelni element, ki ga je mogoče natančno regulirati za 0,1 stopinje do 100 °C
  • Preprosto rokovanje - odstranljiva posoda za žito, obtočna črpalka in drenažna pipa ter uporaba iz nerjavečega jekla
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


4.3

Na podlagi 6 ocen

Razvrsti po :

lani Objavljeno na Expondo Poland

Z nakupom sem zelo zadovoljen.

V primerjavi s tradicionalnim mezganjem v loncu na gorilniku je kuhanje v tem kotličku čisti užitek. Samo bazooka filter je neučinkovit, hitro se zamaši in je treba način filtracije po skakanju spremeniti, še posebej pri uporabi granul. Izdelek priporočam.

Odgovor od

Hvala za vaše mnenje. DOBRA ideja je tisto, kar nam je zelo všeč! Ogledali si ga bomo in se potrudili, da ga uresničimo!
Prikaži izvirni pregled

pred 11 meseci Objavljeno na Expondo Poland

Dela, kar mora!

Sistem je kot pri tipičnih kotlih Grainfather, samo da je cenejši, menil sem, da je to moj 8. kotel (in 1 v tem kotlu), vendar v ročnem načinu in sem se moral navaditi na opremo, da sem preveril, ali dela to, kar je bilo predvideno. narediti, torej na pozitivni strani: - samodejno segrevanje za določen čas - magnetna črpalka se sama meša, zahvaljujoč čemur dosežemo večjo učinkovitost slada - po segrevanju je slad enostavno vzeti ven na polico v notranjosti kotel in z vlivanjem vode odstranimo preostanek drozge, ostanejo samo luščine - možnost avtomatske nastavitve celotnega procesa Slabosti: - temperaturni senzor kaže 2 stopinji nižje (gre za stalno visoko temperaturo, zato je enostavno prilagoditi in ne predstavlja problema) - v kompletu ni priložene hladilne spirale (ni obvezna, vendar izboljša okus zvarka) - bazooka filter je prekratek in se zlahka zamaši kljub uporabljenim vrečkam za granuliran hmelj , moral sem mu malo pomagati. Skupna ocena: Super je, ni ti treba stati ob njem kot pri loncu, mešati in nadzorovati temperaturo, pri tehtanju naslednje serije nastavim samodejni način in grem gledat serija :)

Odgovor od

Hvala za vaše pozitivno in spodbudno mnenje. Upamo, da vam bomo tudi v prihodnje lahko pomagali pri doseganju vaših ciljev. Imej lep dan!
Prikaži izvirni pregled

pred 4 leti Objavljeno na Expondo Germany

Zelo dobra naprava po ugodni ceni

Ok, napravo sem do zdaj uporabil samo dvakrat, vendar je naredila točno to, kar je morala. odlično! Ker sem imel na začetku nekaj težav z aparatom, potem pa sem ga moral zamenjati, lahko rečem tudi, da je podpora brezhibna in prijazna. Skratka, lepo zaokrožena zadeva. Veselim se že novih dni kuhanja, ker je ta naprava zelo enostavna in jo lahko potem testiram naprej. Lahko pa vseeno rečem, da je naprava dobro do zelo dobro narejena, črpalka dobro teče in temperatura se vzdržuje.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Amazon Germany

Avtomatizacija procesa varjenja piva od začetka do konca vrenja pivine

UvodV začetku leta 2021 sem občasno začel variti pivo za zasebno uporabo. Registracija pri carini. Za to sem projekt najprej prijavil pri carini. 200 litrov je za zasebno uporabo v Nemčiji neobdavčenih. To sporočite pristojnemu carinskemu uradu. Motivacija Začel sem z loncem in vedro za fermentacijo. To je v redu, zdaj pa sem želel, da je bolj udobno. Pregledal sem različne kotličke za kuhanje in izbral tale kotliček.Ker kuhamo samo za zasebne namene vsake toliko, zadostuje 30 litrska različica.Pakiranje Kotliček pride domov zelo varno zapakiran. Nekateri sestavni deli, kot je cev za drozgo, se nahajajo na vrhu pod pokrovom. Tukaj boste našli tudi navodila za uporabo (večjezična). Namestitev je enostavna. Tehnične informacije. Količina polnjenja v litrih in galonah (ZDA) je vtisnjena v kotličku. To omogoča lažje ciljno polnjenje vode.Notranjo vedro, v kateri se nahaja zrno, lahko z vrtljivim gibanjem obesite v obroč na zgornjem robu. To olajša odcejanje.Povina se izsesa na dno in nato izstopi bočno v cevi. Na vrhu je ventil, skozi katerega se uravnava pretok. Pivina se nato črpa po cevi skozi luknjo v steklenem pokrovu in vse je v stalnem gibanju. Katere korake kuhanja prevzame kotel? Kotliček prevzame celoten proces kuhanja od prvega segrevanja do konca vrenja pivine Za postopek se uporablja programska enota. Tukaj lahko shranite 9 receptov z 9 koraki. Recepti imajo številke in v seznam si zapišete, katera številka kaj pomeni. Lahko pa kuhate tudi ročno. Takoj, ko drozga zavre, stroj avtomatsko signalizira dodajanje hmelja.Ko je vrenje pivine končano, se v kotel vstavi hladilna zanka. Naš ima 10 zank. Nato se pivina ohladi na 30 stopinj do 20 stopinj v približno 30 minutah z največjo količino polnjenja. Zdaj pustite, da pivina odteče skozi pipo v fermentacijsko vedro in fermentacija se začne. Tako imate proste roke in postopek teče samodejno. Temperaturo je mogoče nastaviti v korakih po 0,1 stopinje C/F, moč ogrevanja pa v korakih po 100 W. Parametri, s katerimi delate, so moč ogrevanja, čas in temperatura. Krmiljenje deluje zelo natančno in dobite ponavljajoče se rezultate kuhanja.Ni nujno, da je kotliček vedno napolnjen do konca, lahko točite tudi manjše količine.Naknadni stroški Poleg kotlička potrebujete hladilno zajemalko. Imamo hmeljno vrečko oziroma sito z 10 zankami in premerom 26 cm. Hmelj dodate tukaj, ko žganci zavrejo. S tem prihranimo hmeljno goščo v kotlu in olajšamo čiščenje.Po potrebi zunanjost kotla prekrijte z izolacijsko preprogo. To ohranja temperaturo kotla bolj konstantno Zaključek Na dom dobite sistem za kuhanje piva, ki lahko naenkrat zvari do 25 litrov piva. Postopek varjenja je avtomatiziran do fermentacije. Izdelava je zelo čista, vse je v popolnem redu.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Germany

Veliko olajšanje pri varjenju piva

Uvod V začetku leta 2021 sem začel vsake toliko variti pivo za zasebno uporabo. Registracija pri carini Da bi to naredil, sem najprej prijavil projekt pri carini. 200 litrov je za zasebno uporabo v Nemčiji neobdavčenih. To sporočite pristojnemu carinskemu uradu. Motivacija Začel sem z loncem in fermentacijskim vedrom. To je v redu, zdaj pa sem želel, da je bolj udobno. Pregledal sem različne kotličke za kuhanje in se odločil za ta kotliček. Ker varimo samo občasno za zasebne namene, zadostuje 30-litrska različica. Pakiranje Kotliček pride domov zelo varno zapakiran. Nekateri sestavni deli, kot je cev za drozgo, se nahajajo na vrhu pod pokrovom. Tukaj se nahajajo tudi navodila za uporabo (večjezična). Montaža je enostavna. Tehnične informacije Kotliček ima žig s količinami polnjenja v litrih in galonah (ZDA). To olajša ciljno polnjenje vode. Notranje vedro, v katerem se nahaja zrno, lahko z vrtenjem obesite v obroč na zgornji rob. To olajša čiščenje. Pivina se izsesa na dnu in nato izstopi bočno v cevi. Na vrhu je ventil, skozi katerega se uravnava pretok. Pivina se nato črpa po cevi skozi luknjo v steklenem pokrovu in vse je nenehno v gibanju. Katere korake kuhanja prevzame kotliček? Kotliček prevzame celoten postopek varjenja od prvega segrevanja do konca vrenja pivine. Za postopek se uporablja programska enota. Tukaj lahko shranite 9 receptov z 9 koraki. Recepti imajo številke in v seznam si zapišete, katera številka kaj pomeni. Lahko pa kuhate tudi ročno. Aparat samodejno signalizira dodajanje hmelja, ko drozga zavre. Ko je vrenje pivine končano, se v kotliček vstavi hladilna zanka. Naš ima 10 zank. Nato se pivina ohladi na 30 stopinj do 20 stopinj v približno 30 minutah z največjo količino polnjenja. Zdaj se pivina skozi pipo odlije v fermentacijsko vedro in fermentacija se začne. Tako so vaše roke proste in postopek teče samodejno. Temperaturo je mogoče nastaviti v korakih po 0,1 stopinje C/F, moč ogrevanja pa v korakih po 100 W. Parametri, s katerimi delate, so moč ogrevanja, čas in temperatura. Upravljanje deluje zelo natančno in dobite ponavljajoče se rezultate kuhanja. Ni nujno, da je kotliček vedno napolnjen do konca, kuhate lahko tudi manjše količine. Dodatni stroški Poleg kotla potrebujete še hladilno zajemalko. Imamo enega z 10 zankami in premera 26 cm. Vrečka ali sito za hmelj. Hmelj dodate tukaj, ko žganci zavrejo. To prihrani hmeljno blato v kotlu in olajša čiščenje. Po potrebi pokrijte zunanjost kotla z izolacijsko preprogo. To ohranja temperaturo kotla bolj konstantno. Zaključek Na dom dobite pivovarski sistem, ki lahko naenkrat zvari do 25 litrov piva. Postopek varjenja je avtomatiziran do fermentacije. Izdelava je zelo čista, vse je v popolnem redu.

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na Expondo France

Zažgano tesnilo dna rezervoarja

Stroj je dobre kakovosti, vendar je po mojem prvem kuhanju tesnilo na dnu rezervoarja zagorelo. Brez tega tesnila ne morem več uporabljati rezervoarja in ne vem, kje ga najti. Prosim pomagaj mi!

Odgovor od

Hvala, ker ste nas kontaktirali. Želimo vam pomagati in se vedno izboljšujemo, vendar želimo vašo pomoč, da preprečimo, da bi se vaša težava v prihodnosti ponovila. Skupaj bomo prišli tja.
Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke