Postavka: EX10210054

|

Model: GAZELLE 4

Rezalnik polistirena - 200 W - 1.300 mm / 330 mm - desna podporna površina

€419.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • Učinkoviti rezi brez napora s čistimi robovi dolžine do 1300 mm in globine 330 mm
  • Natančno—zahvaljujoč vodilom, lestvici in nastavljivi globini reza
  • Vodoodporen—zaščiten pred slabim vremenom v skladu z zaščitnim razredom IP68
  • Mobilni – enostaven za transport zahvaljujoč elegantni obliki in majhni teži
  • Dodatki—pet visokokakovostnih rezalnih žic iz zlitine nikelj-baker-krom vključenih v dobavo
  • Praktično—bočna opora preprečuje zdrs velikih plošč iz trde pene

OPIS IZDELKA

Profesionalni rezalnik polistirena vklj. podporna površina

Za izolacijo, obnove in obnove zgradb na srednjih in velikih zgradbah je rezalnik polistirena GAZELLE 4 proizvajalca Pro Bauteam optimalno orodje za rezanje vroče žice. Zasnovan je za milimetrsko natančne reze v izolacijske plošče iz stiropora in polistirena. Z rezalnikom za vročo žico lahko preprosto režete tudi velike izolacijske plošče z dolžino do 1.300 mm in globino do 330 mm. Stranska opora preprečuje zdrs velikih plošč iz trde pene med rezanjem.

Rezalnik za vročo žico GAZELLE iz zbirke profesionalnih orodij Pro Bauteam

Delo z orodjem za rezanje pene je neverjetno preprosto: Ko je pritisnjeno stikalo aktivirano, je rezalnik stiroporja v nekaj sekundah pripravljen za delovanje ali celo neprekinjeno delovanje, zahvaljujoč močnemu 200 W transformatorju. Pri rezanju vroča žica brez težav drsi po vodilu skozi izolacijski material, kar vam omogoča ravne, gladke in čiste reze brez frustracij. Zahvaljujoč vodilu, lestvici in nastavljivi globini reza lahko režete do milimetra natančno.

Transformator z zaščitnim razredom IP68 je vodotesen – dež in vlaga nimata možnosti. Zahvaljujoč robustni aluminijasti konstrukciji in prevlečeni strukturni plošči je rezalnik za polistiren GAZELLE absolutno peresno lahek, ki upraviči svoje ime. Rezalnik vroče žice lahko preprosto namestite na mizo. Ta naprava je odporna na vremenske vplive in enostavna za transport in sestavljanje, zato je idealna tudi za mobilno uporabo na gradbiščih.

Električnemu orodju je priloženih pet rezalnih žic iz zlitine nikelj-krom. Ta specializirani material je idealen za rezila stiroporja, ker ni le posebej odporen proti koroziji, ampak ima tudi visoko temperaturno odpornost. Šele ko žica doseže visoke temperature, se odrezani robovi stopijo, rezultat pa so natančno prilegajoči se gladki odrezani robovi.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA