Propan-butan žar za kebab za komercialno uporabo
Žar za kebab GD4-S LPG podjetja Potis omogoča optimalne rezultate pečenja doner kebaba, gyrosa in shawarme. Ker se raženj med peko enakomerno vrti, je hrana na žaru vedno enakomerno zapečena z vseh strani. Močan shawarma žar je namenjen uporabi v okrepčevalnicah, bistrojih in restavracijah.
Ustvarite pristne mesne specialitete z vertikalnim žarom Potis
Ne glede na to, ali gre za sočnega piščanca, kebab ali gyros, navpični žar vedno zagotavlja popolne rezultate. Zahvaljujoč zmogljivemu grelnemu elementu lahko gyros žar deluje z 11,200 W in tako zagotavlja posebno hitro segrevanje. Poleg tega lahko s preklopnim stikalom nastavite, ali se žar za doner kebab vrti v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri. Ta funkcija omogoča tako desničarjem kot levičarjem udobno rezanje mesa.
Za postavitev žara boste potrebovali dostop do plina. Žar za kebab poganja Propan-butan in navdušuje s stopnjo porabe 0,88 kg/h (1,20 m³/h). Želeno toploto lahko stalno nastavljate s priročnimi vrtljivimi gumbi, tako da lahko vedno zagotovite želeni rezultat pečenja.
Ko je posoda za maščobo vstavljena, meri odtis žara žiroskopa 550 x 740 mm. Tako dobite veliko površine za žar za nabodala z največjo višino mesa 630 mm. Robustna konstrukcija z lahkoto prenese tudi nabodala za meso s težo do max. 70 kg – popolno za dolgotrajno uporabo v okrepčevalnicah in bistrojih z velikim obiskom.
Ohišje je izdelano iz higienskega in zdravstveno neoporečnega Nerjaveče jeklo in izpolnjuje visoke higienske zahteve gostinske industrije. Material, odporen proti koroziji, daje žaru za kebab sodoben dizajn in omogoča hitro in enostavno čiščenje. Žar za šavarmo navdušuje tudi s svojo dolgo življenjsko dobo in odpornostjo.
Pozor pri čiščenju: Gorilne plošče ne smejo priti v stik s čistilnimi sredstvi.