Trustpilot
(1) Pregled

Dvigalo za motorna kolesa - hidravlično - 400 mm - 680 kg

159,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10062553

|

Model: MSW-MH-680

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
159,00 €
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
10+
15%
135,15 €
Glavne značilnosti
  • Stabilno - dvigalo za motorna kolesa z največjo nosilnostjo 680 kg
  • Prilagodljivost - dvigalo za motorna kolesa, štirikolesnike in štirikolesnike je nastavljivo po višini od 12 do 40 cm, kar vam olajša delo.
  • Mobilno - s štirimi kolesi, od katerih se dve vrtita za 360°, lahko dvigalo za motorna kolesa zapeljete na katero koli mesto.
  • Priročno - hidravlično dvigalo za motorna kolesa z nožnim pedalom za dviganje in ločenim pedalom za spuščanje
  • Varno - dve varnostni ključavnici na montažnem stojalu preprečujeta nenamerno spuščanje motornega kolesa.
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Mobilno dvigalo za motorna kolesa do 680 kg

Mobilno dvigalo za motorna kolesa MSW je zasnovano za dvigovanje in podpiranje motornih koles, štirikolesnikov in štirikolesnikov ter ima nosilnost do 680 kg. Težke dele, kot so menjalniki ali motorji, lahko brez težav dvignete na primerno višino za montažo. Stojalo za montažo motocikla je dragoceno avtomobilsko orodje, ki je še posebej uporabno v delavnicah za motocikle, avtomobilske delavnice in popravila ter na dirkališčih.

Stabilno in enostavno za uporabo - prilagodljivo dvigalo za motorna kolesa MSW

S pedalom za dvigovanje postopoma dvignite motorno kolo do 40 cm in ga s pedalom za spuščanje spustite nazaj. Ta novi model s funkcijo upočasnjevanja omogoča gladko in postopno spuščanje tovora. Površina tirnic dvigala meri 30 x 30 cm. Gumirana površina ščiti pred praskami in preprečuje zdrs vozila. Za dodatno varnost motornega kolesa ima dvigalo štiri odprtine (4 x 3 cm) za pritrdilne trakove (trakovi niso vključeni).
Z dvema sprednjima kolesoma in dvema vrtljivima kolesoma zadaj lahko prenosno dvigalo uporabljate prilagodljivo in ga udobno prepeljete na katero koli mesto. Družba MSW pripisuje velik pomen varnosti. Sprednja kolesca so zaščitena, da se preprečijo nesreče in poškodbe. Dodatni okvir pred kolesi zagotavlja večjo stabilnost montažnega stojala, prav tako pa tudi ročaj, ki je v celoti privarjen na okvir. Dve varnostni ključavnici preprečujeta nenamerno spuščanje dvigala.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 1 pregleda

Razvrsti po :

pred 4 meseci Objavljeno na Expondo Poland

zelo močno

Trdna, enostavna za montažo. Dvigalka je popolna za težek motor. priporočam

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke