Trustpilot
(1) Pregled

Diamantno rezilo - 400

65,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10060809

|

Model: MSW-TB-400/25

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
65,00 €
3+
5%
61,75 €
5+
10%
58,50 €
10+
15%
55,25 €
Glavne značilnosti
  • Robusten, visokokakovosten list žage za kamen za rezanje kamna, keramike, ploščic, betona in še veliko več
  • Primerno za žago za kamen S-SAW400 in druge združljive krožne žage
  • 3,2 mm debela jeklena konstrukcija z visoko stabilnostjo
  • Segmentiran rob rezila za hitre in učinkovite rezultate
  • Premer: 400 mm | premer jedra: 25,4 mm
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Nadomestni list žage za kamen - 400

Nadomestni list za žago za kamen MSW-TB-400/25 proizvajalca MSW je visokokakovosten pripomoček za profesionalno rezanje kamna, keramike, ploščic, betona in še veliko več. To je idealna rešitev za vse delavnice, ki si prizadevajo za natančnost in učinkovitost pri žaganju in rezanju. Naj bo v gradbeništvu, zidarstvu ali v ambicioznih zasebnih delavnicah, to rezilo je enako primerno.

Žage za kamen so delavčev najboljši prijatelj

S to žago za kamen lahko režete in ločujete različne materiale z izjemno strokovnostjo in natančnostjo. Visokokakovostna rezalna plošča je opremljena z diamantno prevleko, zaradi česar blesti s svojo izjemno visoko robustnostjo in vzdržljivostjo. Pozdravite čiste reze in poslovite se od neprijetnih brazd! Tudi najtrši materiali niso kos temu varnemu in učinkovitemu rezilu.
S premerom 400 mm mm in premerom jedra 25,4 mm je ta žaga za kamen idealen nadomestni list za našo zmogljivo žago za kamen S-SAW400. Poleg tega se ta rezalna plošča lahko uporablja s katero koli krožno žago, ki ima ustrezne parametre.
Zunanji rob žage je zasnovan v segmentiranih blokih, kar vam omogoča učinkovito rezanje in ločevanje materialov pri visoki hitrosti. Poleg tega ta vrsta zasnove pomaga zmanjšati morebitne deformacije rezila in tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo in stabilnost.
Žaga za kamen je izdelana iz jekla debeline 3,2 mm mm, kar zagotavlja njeno posebno visoko stabilnost. To rezilo ohrani svojo obliko tudi po dolgotrajni uporabi in zahvaljujoč diamantni prevleki navdušuje z visokokakovostnimi rezultati. Pustite se navdušiti nad strokovnostjo in učinkovitostjo nadomestnega lista žage za kamen MSW-TB-400/25 proizvajalca MSW.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 1 pregleda

Razvrsti po :

pred 5 meseci Objavljeno na Expondo Austria

Brez pripomb.

Prikaži izvirni pregled

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko to rezilo uporabljam tudi z drugimi napravami?

Rezilo MSW-TB-400/25 lahko uporabljate z vsemi žagami, ki imajo ustrezen premer jedra 24,4 mm, saj je to standardizirana velikost.

Ali lahko to rezilo uporabim tudi za kovino?

Ne, ker bi se rezilo lahko zlomilo. Za rezanje kovine uporabljajte samo rezila, ki so izdelana posebej za ta namen. Žagin list za kamen MSW-TB-400/25 se uporablja za kamen, keramiko, ploščice, beton itd.

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke