Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek
hillvert

Prirezovalnik popkov - električni - 39 cm - 130 W

569,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10090008

|

Model: HT-HOWSON-18SE

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
569,00 €
3+
5%
540,55 €
5+
10%
512,10 €
10+
15%
483,65 €
Glavne značilnosti
  • Zmogljiv 130 W motor
  • Nastavljiva, 3-stopenjska hitrost vrtenja do 1500 r/min
  • 3 ostra rezila iz nerjavečega jekla
  • 6 vej s 3 x 3 razdelilniki in 3 x 4 razdelilniki
  • 2 odstranljivi varnostni mreži različnih velikosti
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

Tehnične podrobnosti

Material
Iz nerjavečega jekla
barva
Srebrna
Napetost [V]
230
Moč [W]
130
Pogonski mehanizem
Samodejno
Premer posode [mm]
390
Število rok s potisnimi prsti
6 (3 X 3 razdelilniki, 3 X 4 razdelilniki)
Razpon nastavitve rezil na razdaljo mreže [mm]
5-15
Odstranljiva rezila
Da
Dodatki, primerni za pranje v pomivalnem stroju
Da
Število ravnih rezil
3
Zvočna moč
68 dB
Dimenzije (DxŠxV)
60.5 x 56 x 95 cm
Weight
14.95 kg
Dimenzije pošiljke (DxŠxV)
52 x 49 x 42 cm
Teža pošiljke
19.3 kg

Paket za dostavo

  • Bud trimmer HT-HOWSON-18SE
  • Rotatable branches with rubber fingers
  • Bag for leaves
  • Bag for buds
  • Mounting equipment
  • Instruction manual

Opis izdelka

Prirezovalnik popkov - električni - 39 cm - 130 W

Kdor se ukvarja z lastnim vrtom ali se profesionalno ukvarja z vrtovi in zelenicami, potrebuje odlično opremo za opravljanje vseh potrebnih del. Če morate ločiti popke od stebel ali če proizvajate zeliščna olja ali pot-pourris - potem to storite zHT-HOWSON-18SE prirezovalnikom popkov podjetja Hillvert. Obrezovalnik popkov je prav tako popolnoma primeren za drobljenje listja in majhnih vej.
Obrezovalnik brstov je opremljen s 130 W električnim motorjem, ki vam omogoča učinkovito drobljenje, obrezovanje, rezanje in obdelavo rastlin v kratkem času. Njegova visoka zmogljivost vam omogoča obdelavo tudi večjih količin. K temu pripomore odprtina s premerom približno 39 centimetrov (16”). Motor deluje zelo zanesljivo in zahteva malo vzdrževanja.
Na voljo so tri hitrosti vrtenja, od 1000 do 1500 vrtljajev na minuto, ki jih enostavno nastavite z vrtljivim gumbom. Hitrost lahko prilagodite svojim posebnim zahtevam. Stopnja 1 je primerna za občutljivo cvetje, medtem ko je stopnja 3 s 1500 vrtljaji na minuto bolj primerna za drobljenje vejic.
Šest vrtljivih vej z 21 prsti proti sprijemanju omogoča strižniku popkov učinkovito obdelavo vseh delov rastline. Da bi zagotovili, da gre ves rastlinski material skozi rešetko v posode, je stroj zasnovan tako, da uporablja 3 daljše in 3 krajše vrtljive roke. Mreža je premazana proti prijemanju, tako da se rastline med obdelavo ne poškodujejo po nepotrebnem.
Ohišje je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki je idealno za rastlinsko obdelavo. Poleg tega je ta material zelo trpežen. Pokrov poskrbi tudi za to, da med delovanjem naprave ne bodo odleteli deli rastlin.
Za prevzem rastlinskega materiala je stroj opremljen z dvema snemljivima vrečama različnih velikosti, izdelanima iz mrežaste tkanine z gostim očesom. Lahko jih varno pritrdite na napravo, tako da listje ali plodovi ne padejo na tla. Po uporabi lahko vrečke enostavno in hitro očistite in pospravite.
Prirezovalnik popkov je opremljen s štirimi nogami, ki so vse zaščitene z gumo. Dodatno varnost zagotavljajo visoke zunanje stene. Vrtljiva rezila so varno ločena z mrežo. Prav tako je stikalo za vklop/izklop jasno vidno in nameščeno tako, da ga ni mogoče pomotoma vklopiti.
Tri ravna rezila iz nerjavečega jekla lahko zanesljivo opravijo kakršno koli delo: npr. fino drobljenje rastlin, čiste reze brez poškodb posameznih delov rastline, čisto ločevanje brstov od vej. Za idealne rezultate rezanja je mogoče višino rezil nastaviti med 5 in 15 mm. Material rezila je izredno enostaven za čiščenje in ga lahko operete tudi v pomivalnem stroju.

Ocene in ocene


Razvrsti po :
Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke