Trustpilot
No Reviews Bodite prvi in ​​ocenite ta izdelek

Gabion - 2 kom. - 102 x 32 x 51 cm

75,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10090535

|

Model: HI-WG-110

Cena vključuje 22 % DDV.
Qty
Popust
Na kos
1+
0%
75,00 €
3+
5%
71,25 €
5+
10%
67,50 €
10+
15%
63,75 €
Glavne značilnosti
  • Vsestranski - idealen za oblikovanje sten, cvetličnih korit, fontan in še veliko več.
  • enostavno - lahko se montira z zvijanjem spiralnih povezav, brez posebnega orodja
  • prožna - izjemno robustna jeklena košara je odporna na veter in vremenske razmere
  • Estetsko - sodoben in naraven dizajn s številnimi možnostmi oblikovanja
  • Brez vzdrževanja - po namestitvi ni potrebna dodatna nega
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

Žično, praktično, dobro: univerzalni gabioni iz jekla debeline 4 mm

S praktičnimi gabioni lahko uredite vrtove, dvorišča in številne druge zunanje površine v harmoniji z naravo. Žična konstrukcija iz jeklenih palic prenese ekstremne obremenitve in ostane popolnoma brez vzdrževanja. Za polnjenje so primerni različni materiali, kot so lomljenec, apnenec, prodniki, opeka ali leseni bloki. Vrhunec? Sodoben in estetsko prijeten dizajn gabionov. Naš nasvet: Postavite ustvarjalne poudarke s pravljičnimi lučkami ali rastlinami in ustvarite naravno pašo za oči na svojem vrtu.

Visokokakovostna gabionska ograja iz pocinkane jeklene žice

Z gabionsko ograjo si zagotovite odlično protihrupno zaščito. Polnjena žičnata košara je tako primerna za hiše ob glavnih cestah in poleg miru in tišine zagotavlja tudi občutek zasebnosti in bivalnega udobja. Sestava je zelo preprosta. Ne potrebujete posebnih orodij. Posamezne stene povežete tako, da na koncih privijete spiralne palice. S {{number_of_chamber}} objemkami držijo nastalo kletko skupaj, tako da se ne izboči na stran.

Varjeni gabion podjetja hillvert ponuja številne prednosti pred drugimi ograjami. Pustite na primer plezalke, da se vzpenjajo po njej ali ustvarite alpski vrt. Odprta struktura se tako sčasoma spremeni v edinstveno zeleno ograjo, ki oživi vaš vrt.

Gabionsko košaro lahko uporabite tudi za oblikovanje fasadnih oblog in drugih zunanjih konstrukcij. Napolnjene košare so na primer primerne za ustvarjanje kamina, stopnic ali vetrobrana. Možni so tudi podstavki za mize za žar, sedeži, podporne in terasne stene, cvetlična korita in številni drugi vrtni elementi. Še bolj zanimivo postane, ko žične košare uporabite za gradnjo fontan, ribnikov ali dvignjenega bazena. Bodite ustvarjalni s kompletom 2 naših gabionov!

TEHNIČNE PODROBNOSTI

Ocene in ocene


Razvrsti po :

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke