Drugi produkti StaMony

StaMony

Znamka Stamony je prepoznavna po zanesljivih, modernih in ugodnih aparatih za štetje in preverjanje denarja. Aparati so kompaktne konstrukcije, preprosti za uporabo in se zahvaljujoč kakovostnim materialom enostavno čistijo. Ne odlašajte in še danes poiščite svoj aparat v expondovi prodajalni.

Zanesljivi aparati za štetje in preverjanje denarja znamke Stamony

Aparati znamke Stamony bistveno olajšajo štetje denarja in vam tako prihranijo dragocen delovni čas. Aparati za štetje in preverjanje denarja so smiselna investicija za vsa podjetja, ker omogočajo učinkovitejši vsakdanjik. Velika prednost aparata je tudi preverjanje pristnosti denarja. To naprava naredi tako, da preveri magnetno črnilo na bankovcu in lokacijo magnetnih polj ter z UV testom. Aparat ima celo funkcijo, ki prilepljene bankovce loči in tako preprečuje vsakršno nepravilnost pri končnem šeštevku. Znamka Stamony ponuja aparat za šteteje in preverjanje denarja PROMON, ki je opremljen z UV in MG testom ter detekcijo debeline kovancev.

Panoge znamke Stamony

Denar je odločilen v vseh panogah - naprave za štetje denarja se npr. potrebujejo tako v mesnem obratu, kot tudi v varilnih delavnicah in drugje. V primeru, da se odločite za napravo znamke Stamos, ne privarčujete samo dragocen čas, ampak ste tudi opremljeni z vrhunsko kvaliteto po ugodni ceni. Naprave za preverjanje in štetje denarja delujejo podobno kot trgovinske tehtnice. V obeh primerih se na podlagi teže ugotavlja znesek. Naprave so narejene za profesionalno uporabo. Odlikujejo jih kompaktna struktura, visoka zanesljivost, fukcionalnost in primeren dizajn. Upravljalna naprava s kakovostnim zaslonom je še eden od vrhuncev multifunkcionalnih naprav. Ne odlašajte in si še danes priskrbite aparat za šeštevanje in preverjanje denarja znamke Stamony in privarčujte dragocen čas.

 • Kontakt
  Phone

  01 7774541
  Pon–Pet 10:00–16:00
  Expondo Blog

  e-mail naslov:

  info@expondo.si
  Na vaše sporočilo odgovorimo
  v najkrajšem času.
 • Plačilo
  Hitro in varno plačevanje
  PayPal PayPal Direct Visa Mastercard Vorkasse