Postavka: EX10040475

|

Model: PHYSA ACIREALE POWDER PINK

Lepotni stol - 200 W - 150 kg -

€1,729.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • Stabilen – nosilnost 150 kg zahvaljujoč robustnemu okvirju iz Prašno lakirana kovina
  • Higienično – postelja prekrita z Imitacija usnja (PVC), ki je enostavna za vzdrževanje, odporna na vodo in olje
  • Nastavljiva višina – posteljo in sedež je mogoče nastaviti po višini od cm
  • Udobno – udobno, mm debelo oblazinjenje, naslonjala za roke in vzglavnik.
  • Nastavljiv – naslonjalo za hrbet, naslonjala za roke, oporo za noge in vzglavnik je mogoče individualno nastaviti

OPIS IZDELKA

Popolnoma nameščen na lepotni postelji PHYSA ACIREALE POWDER PINK

Kozmetična postelja PHYSA ACIREALE POWDER PINK z dolžino maks. 194 cm nudi maksimalno sprostitev tako med ležanjem kot med sedenjem. To vam omogoča udobno izvajanje kozmetičnih tretmajev, v katerih bodo vaše stranke popolnoma uživale. Popoln je tudi za uporabo v studiih za oblikovanje, tetovaže in piercing, spa in wellness obratih ter kot masažni kavč. 

Udoben kozmetični stol za zdravje in lepoto

Z vidika udobja in ergonomije je lepotilna postelja opremljena s številnimi funkcijami. Zmogljiva hidravlična črpalka in štirje motorji omogočajo preprosto upravljanje prek ročnega krmiljenja, povezanega s kablom (3 m): Izberete lahko nastavitve spremenljive višine 625 - 895 mm. Poleg tega lahko naklone naslona (0 - 65°), naslonov za roke (0 - 180°) in naslona za noge (°) prilagodite posameznemu tretmaju in stranki.

Mehko oblazinjenje v kombinaciji s prvovrstno, na olje in vodoodbojno prevleko iz sintetičnega usnja, ki se enostavno čisti, zagotavlja visoko udobje in popolno higieno. Vaše stranke se lahko popolnoma sprostijo na mm debelem oblazinjenju salonske postelje. Luknja za obraz v naslonjalu za glavo omogoča stranki enostavno dihanje, medtem ko leži z obrazom navzdol, zato lahko lepotilno posteljo uporabljate tudi kot masažno mizo. Funkcija ležečega položaja dopolnjuje udobno izkušnjo. 

Zahvaljujoč pametni zasnovi, podnožju 1.000 x 600 mm iz Prašno lakirana kovina in visokokakovostnim materialom ima lepotilna postelja physa največjo nosilnost do 150 kg. Ta lepotna postelja izstopa zaradi svoje neverjetne vzdržljivosti ter elegantnega in klasičnega dizajna. 

TEHNIČNE PODROBNOSTI