O nas

 Expondo-in-Zahlen-UK

Kdo smo?

Podjetje expondo GmbH s sedežem v Berlinu je zanesljiv in kompetenten spletni trgovec različnih blagovnih znamk za gostinstvo, obrt in industrijo. Ob naši ustanovitvi leta 2007 smo si zastavili jasne cilje, ki jih opredeljujejo motivacija in usposobljenost našega osebja in ki zagotavljajo stalno rast podjetja.

 

S čim se ukvarjamo?

Načrtujemo in razvijamo izdelke in blagovne znamke za gostinstvo, obrt in industrijo na podlagi dolgoletnih izkušenj in visoke usposobljenosti. V proizvodnji posebno pozornost posvečamo uporabi in predelavi prvovrstnih materialov in vlagamo v najnovejše tehnologije v naših proizvodnih procesih. Naša proizvodna veriga se začne v Nemčiji z zasnovo naših izdelkov in se konča s svetovno proizvodnjo, naš glavni trg pa je praktično celotna Evropa.

 

Kaj prodajamo?

Pri expondo smo se osredotočili na prodajo visokokakovostnih izdelkov po poštenih cenah. V naši bogati ponudbi boste našli izbrane gostinske produkte, varilne aparate, električno orodje, tehtnice in veliko več. Z našo blagovno znamko Royal Catering smo se uveljavili kot eden izmed vodilnih spletnih prodajalcev gostinske opreme.

 

Kakšne so vaše prednosti?

Pri expondo vam bo vedno na razpolago prijazno in usposobljeno osebje. Naši izdelki so rezultat dolgoletnih izkušenj in stalnih upoštevanj želj in potreb naših strank. Pri expondo boste dobili izdelke prvovrstne kakovosti z optimalnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Prav tako ponujamo različne načine plačila in brezplačno poštnino, s čimer želimo našim strankam poenostaviti nakup.

 

Kaj je naš cilj?

Naš cilj je ne samo zagotoviti našim strankam prvorazredne in inovativne produkte na področju gastronomije, obrti in industrije, temveč tudi biti kompetenten partner. Naš poudarek vedno leži na prvovrstni kakovosti naših izdelkov in zadovoljstvu vsake stranke.

 • Kontakt
  Phone

  01 7774541
  Pon–Pet 10:00–16:00
  Expondo Blog

  e-mail naslov:

  info@expondo.si
  Na vaše sporočilo odgovorimo
  v najkrajšem času.
 • Plačilo
  Hitro in varno plačevanje
  PayPal PayPal Direct Visa Mastercard Vorkasse