Trustpilot
(11) Ocene

Bencinski sekalnik lesa - 6,5 KM - 80 mm

1.199,00 €
Cena vključuje 22 % DDV.

Izdelek: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

Cena vključuje 22 % DDV.

Pripravljen za odpremo!

Dostava pribl. petek, 26. april
Glavne značilnosti
  • Zmogljivo—motor z močjo 6,5 KM in 3 600 vrtljaji na minuto drobi veje s premerom do 80 mm
  • Prilagodljivo - lijak za izmetavanje je nastavljiv v korakih po 90°, možen je bočni izmet
  • Učinkovit motor z močjo 6,5 KM porabi največ. 1,6 L/h
  • Dolga življenjska doba—3,5 litrski rezervoar za gorivo in 0,6 litrski rezervoar za olje omogočata neprekinjeno delo več kot 2 uri
  • Mobilno in stabilno—dve veliki napihljivi kolesi in robustno jekleno ohišje
Varni načini plačevanja
Podrobnosti o dostavi
Vračila in garancija

OPIS IZDELKA

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


3.9

Na podlagi 11 ocen

Razvrsti po :

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Germany

Naredi nekaj!

Imamo hitro rastočo živo mejo, ki je dolga okoli 100 m. V nekaj letih se je nabralo ogromno izrezkov, ki jih zdaj postopoma sekljam. Drobilnik deluje hitro in vse zdrobi brez napora. Vrhunska naprava! Pozitivno se mi zdi tudi to, da je menjava položajev preprosta. Jasno priporočilo za nakup!

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Ireland

Sekalnik lesa HT-Hector 212T

Na dostavo sem čakal tri tedne, kar je seveda zadišalo po srednji pandemiji korona virusa. Ob prihodu je bil to preprost sestav kosov s ključi, ki so bili priloženi za delo. Dolili motorno olje, napolnili rezervoar za bencin, sekalnik lesa se je zagnal s prvim obratom ključa. S težo nekaj več kot 80 kg je zelo okreten za ENO osebo. Pri 107Dba je malo glasen, tudi glušniki in seveda zaščita za oči. Takoj sem zagnal sekalnik lesa. Z mojega vrta je zelo hitro poslal veliko količino pokošenih šib, živih mej itd. v zelo obvladljivo maso zastirke/odrezkov in seveda le v delčku prvotne količine. Expondo trdi, da zmore premer do 80 mm. Nisem še dosegel tega premera, vendar je do zdaj sekalnik obdelal vse, kar je bilo vanj. Impresivna zmogljivost, priporočamo!

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na ManoMano France

Zelo dober izdelek

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo Italy

Odličen drobilnik

Te trgovine nisem poznal, moram reči, da me je pozitivno navdušila učinkovitost operaterjev, ki so na voljo za vsako težavo.Glede izdelka po tej ceni se ne najde nič tako z vžigom s ključem kot s potegom, poleg tega je izdelek zelo trden, lep in se zelo dobro seklja, vsekakor priporočam vsem tistim, ki želijo svoj denar vložiti v profesionalen izdelek.

Prikaži izvirni pregled

pred 10 meseci Objavljeno na Expondo Germany

VRHUNSKI SEKILNIKI

Pred kratkim sem kupil ta sekalnik pri expondu. Naročanje je bilo enostavno, dostava hitra in aparat je TOP. Embalaža je bila prvovrstna in sestavljanje enostavno. Drobilnik je zmogljiv in z lahkoto posname tudi večje veje z listi! Zaradi tega je sekljanje zabavno. :-)

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Expondo France

Dober stroj

Po montaži brez težav sem naredil test na majhnih. Veje lovorja in večje veje cca 5cm topola,dobro delo po mojih pričakovanjih.Za ogled večjih količin.

Prikaži izvirni pregled

lani Objavljeno na ManoMano France

Uporabil sem ga in izpolnil je moja pričakovanja. Material, enostaven za montažo. Za veje nad 50 mm D ni čudežev. Zelo zadovoljen s tem nakupom.

Prikaži izvirni pregled

pred 3 leti Objavljeno na Amazon United Kingdom

Vrtni sekalnik/mulčer Hillvert Hector 212T

Vrtni sekalnik/mulčer Hillvert Hector 212T - dostavljen v obljubljenem roku. Zdi se, da je to dober stroj in je opravil naloge, ki se od njega zahtevajo – drobljenje in mulčenje velikih količin zmanjšanja grmovja in žive meje skupaj z manjšimi listnatimi potaknjenci. Zmanjšanje 10 odloženih vreč detritusa na 2 popoldne. Njegova teža (približno 80 kg) in konstrukcija (pnevmatike, napolnjene z zrakom) omogočata, da ga je mogoče zlahka premakniti, kamor koli je to potrebno. Varnostna navodila so prispela s strojem, vendar bistvena navodila za montažo in uporabo sprva niso bila dostavljena. Ko pa smo vzpostavili stik z ustreznim oddelkom expondo, so nam bili takoj zagotovljeni. Expondo je želel zagotoviti zadovoljivo storitev, ki smo jo prejeli od njih, in ko je bila ta začetna težava odpravljena, je bilo vse v redu. Zagotovili so nam, da bodo v prihodnosti navodila za sestavljanje in uporabo priložena vsaki pošiljki. S strojem smo zelo zadovoljni.

Prikaži izvirni pregled

pred 2 letoma Objavljeno na Expondo Switzerland

Na prvi pogled kar dobro narejeno

Enostavna montaža, dobro izdelano in robustno ohišje. Deluje dobro na majhnih vejah, vendar sploh ne more zdrobiti vej 80 mm, od 40 mm motor že zastane, veje 50 mm pa se motor ustavi! Plastika proti škropljenju vstopnega kanala je preveč toga in slabo izdelana! (zamenjava z gumijastimi in dolgimi trakovi, učinkovitejša! Mazalke ležajev so slabo nameščene, še posebej na strani zaščite pogonskega jermena, zavrtite za 90 stopinj, da postavite mazalke vodoravno, lažje jih je mazati in bolje zaščititi!

Odgovor od

Prosim, sporoči nam. Vedno želimo pomagati in se izboljšati, vendar za to potrebujemo vašo podporo, da preprečimo, da bi se to zgodilo v prihodnosti. Skupaj bomo to dosegli.
Prikaži izvirni pregled

pred 7 meseci Objavljeno na Expondo Finland

Najslabša pridobitev v življenju! Nič ne deluje, in če ne traja dolgo. Odvratna montaža iz okvarjenih delov. Niti 5 evrov ni vreden. Mogoče imam tako srečo, a je dejstvo!

Prikaži izvirni pregled

Pri nas ste

v pravih rokah!

Z veliko strokovnega znanja in s ciljem ponuditi odlično kakovost, hkrati pa vam prihraniti denar, razvijamo lastne močne blagovne znamke s trajnostnim dizajnom, "Made in Germany". Zaznamovani z več kot 1.000.000 zadovoljnimi strankami, nenehno razvijamo nove metode za osebno izpolnjevanje individualnih želja in zahtev.

Zaupanje strokovnjakov po vsem svetu
več kot 16 let
izkušenj v e-trgovini
4.3
ocena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJONE
ljudi je kupilo naše izdelke