Drugi produkti Goldbrunn

Goldbrunn

Goldbrunn Dodatne informacije najdete v PDF katalogu! Znamka Golbrunn izdeluje zanesljive talilne peč in lonce iz grafita, ki jih pri expondo dobite po nepremagljivo nizki ceni. Produkti so bili sicer zasnovani za profesionalno uporabo, vendar so zahvaljujoč intuitivnosti in preprostemu upravljanju primerni tudi za domačo uporabo. Znamka Goldbrunn si za svoje produkte zastavlja najvišje kriterije kakovosti. Informacije o taljenju plemenitih kovin najdete na našem blogu. Odločite se še danes za nakup produktov Goldbrunn v spletni trgovini expondo!

Goldbrunn: visoka kvaliteta po nizki ceni

Znamka Goldbrunn se odlikuje z uporabo kakovostnih materialov in skrbno ter natačno obdelavo. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in razvoju se je znamka Goldbrunn uveljavila kot inovativen proizvajalec talilnih peči. Naš cilj je stalen razvoj in optimizacija izdelkov, pri čemer upoštevamo nove tehnologije in inovacije na trgu. S talilnimi pečmi lahko odvisno od modela talite različne količine zlata, srebra ali bakra in jih ulivate v različne oblike. Naprave prepričajo z dolgo življenjsko dobo in ergonomskim oblikovanjem, ki zagotavljajo nemoteno in udobno uporabo produktov Goldbrunn. Pri izdelavi talilnih peči za kovine si je Goldbrunn zastavil cilj popolno avtomatizirati naprave, s čimer se uporaba zelo poenostavi. Avtomatizirana naprava ne potrebuje veliko nadzora, tako da imate roke proste za druga dela in tako povečate vašo delovno učinkovitost in zmanjšate delovni čas. Poleg visoke kvalitete izdelkov po ugodni ceni nam je pomemben tudi vpliv na okolje, zato zagotavljamo ekološko proizvodnjo naši produktov in uporabo najnovejših tehnologij.

Goldbrunn – pravilna izbira

Golbrunn poleg talilnih peči izdeluje tudi vakuumske sušilnike, ki so v različnih izvedbah seveda na voljo tudi pri expondo. Ti so namenjeni predvsem uporabi v raziskovalnih inštitutih, laboratorijih in na univerzah. Notranjost sušilnikov je zdelana iz visokokakovostnega eloksiranega nerjavečega jekla in je tako izredno lahka za čiščenje. Podpora strankam ni za Goldbrunn nobena tujka! Dolgoletne izkušnje omogočajo široko ponudbo najboljših storitev. Expondo služi kot posrednik pri komunikaciji med stranko in odgovornimi inženirji oz. proizvodnjo in tako zagotavlja kompetenten in hiter odgovor. Vsi produkti znamke Goldbrunn so izdelani po nemških standardih kvalitete, ki se jo v postopkih proizvodnje stalno preverja in nadzoruje. Z leti razvoja smo izdelali visokokakovosten izdelek, ki zadovoljuje potrebe še tako zahtevnih uporabnikov. Naše talilne peči in vakuumske sušilnike odlikuje mešanica dolgoletnih izkušenj, najnovejše tehnologije in znanje ter visoka kvaliteta. Oglejte si še danes našo ponudbo v spletni trgovini expondo in si zagotovite svojo talilno peč ali vakuumski sušilnik Goldbrunn! Prav tako vam priporočamo ogled našega kataloga!

 • Kontakt
  Phone

  01 7774541
  Pon–Pet 10:00–16:00
  Expondo Blog

  e-mail naslov:

  info@expondo.si
  Na vaše sporočilo odgovorimo
  v najkrajšem času.
 • Plačilo
  Hitro in varno plačevanje
  PayPal PayPal Direct Visa Mastercard Vorkasse