Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!

Potrebujete za vaš gostinski aparat še električno fritezo za pripravo hrustljavega pomfrita? Potem ste pri nas na pravem mestu! Pri nas najdete gostinsko opremo znamke Bartscher po nizki ceni! Visokozmogljive naprave prepričajo z intuitivno preprosto uporabo in so tako primerne tudi za uporabo v domači kuhinji. Z uporabo zgolj najnovejših tehnologij Bartscher stalno zagotavlja prvorazredno kvaliteto – in to po nizki ceni! Kupite enega izmed izdelkov iz nerjavečega jekla znamke Bartscher v spletni trgovini expondo in se prepričajte na lastne oči.

Bartscher za profesionalno uporabo v gostinstvu

Z nakupom izdelkov znamke Bartscher boste vedno izbrali pravilno. S preprostim, a privlačnim dizajnom predstavlja Bartscher široko paleto izdelkov, kot so naprave za hot-dog, električni lonci za čaj itd. Naprave so izdelane iz nerjavečega jekla in imajo, kot vsi produkti Bartscher, avtomatski sistem za vzdrževanje temperature do 100 °C, tako, da vam ni treba stalno skrbeti za temperaturo. Prednost nerjavečega jekla je tudi lahko in hitro čiščenje. Za odstranitev trdovratnih madežev in umazanije običajno zadošča uporaba običajnih čistil, po čiščenju pa bo naprava še vedno izgledala kot nova. Tudi pri sestavnih delih iz stekla je trdnost in robustnost naš glavni cilj. To dosežemo s posebnim postopkom utrjevanja stekla, ki je prav tako preprosto za čiščenje in tako zadošča vsem higienskim kriterijem tako v domači kot tudi v profesionalni kuhinji. Odkrijte novosti v naši spletni trgovini expondo ter si oglejte naše produkte iz druge roke in se prepričajte o odličnem razmerju med ceno in kakovostjo ter o ugodnih ponudbah. Prepričajte se na lastne oči!

Bartscher pri expondo za vašo kuhinjo

Že poznate expondo blog? Tam najdte zanimive prispevke in aktualne teme na področju gostinstva, obrti in industrije. Oglejte si naš blog in najdite nove rezepte ali nasvete za lažje delo pri raznih delih in popravilih. Bartscher se je uveljavil kot ponudnik gostinske opreme prvovrstne kvalitete, osredotočil pa se je predvsem na izdelavo naprav za kuhanje in hlajenje ter pomivanje. Bartscher vam ponuja produkte, s katerimi lahko pripravljate okusne jedi skozi vse leto – od aparatov za palačinke do električnih žarov. Tako lahko razvajate vaše goste ali prijatelje skozi vse leto! Bartscher je skupaj z drugimi znamkami, ki jih ponuja expondo, prvak na svojem področju in prepriča tako s ceno kot tudi s tehnično dovršenostjo. Vsak produkt, naj bo to Stamony naprava za štetje denarja ali žar se odlikujejo z visokokakovostno obdelavo in visoko funkcionalnostjo. Nakup pri expondo se zagotovo splača, saj pri nas dobite prvovrstne izdelke po zelo ugodni ceni. Prav tako se expondo osebje povsem prilagaja vašim potrebam in skuša odgovoriti na vsa vaša vprašanja in zadovoljiti vse vaše potrebe. Odločite se še danes za nakup gostinske opreme Bartscher in podarite sebi ali vašemu podjetju najboljše darilo!

Nazadnje ogledani