(3) Ocene

Postavka: EX10310003

|

Model: RO-101S MORION

Sistem reverzne osmoze s pipo -190L/dan - Aquaphor

€339.00
Cena vključuje DDV

Pripravljeno za pošiljanje!

Dobavni rok pribl. 1-3 dni

100% varno plačilo

  • Higienično—filtrira onesnaževalce, kot so klor in težke kovine iz vode, ter 99,99 % bakterij
  • Fresh—zanesljivo mehča vodo vseh stopenj trdote in jo tudi mineralizira
  • Učinkovit – s tlakom črpalke med 1,9 bara in 6,3 bara ter 5-litrskim rezervoarjem sistem reverzne osmoze filtrira do 190 litrov vode na dan
  • Prihranek prostora – zahvaljujoč majhnim dimenzijam le 42 x 19 x 37 cm

OPIS IZDELKA

Okolju prijazen sistem reverzne osmoze Aquaphor za mineralizirano pitno vodo

Sistem reverzne osmoze RO-101S MORION podjetja Aquaphor zagotavlja okolju prijazno rešitev za najčistejšo vodo ter optimalno mineralizacijo magnezija in kalcija. Filtrirana voda brez težkih kovin, nitratov in bakterij ter zmehčana ni le popolnoma higienična, ampak ima tudi odličen okus. Sistem reverzne osmoze je idealen za zasebna gospodinjstva, ki se želijo izogniti plastičnim steklenicam, vendar se ne želijo odpovedati mehki, okusni vodi.

Sistem za mehčanje vode z nekaj dodatnega, ko gre za zaščito vašega zdravja

RO sistem za čiščenje vode deluje učinkovito s tlakom črpalke med 1,9 bara in 6,3 bara. 5-litrski rezervoar filtra za reverzno osmozo filtrira do 190 l vode na dan. Štiri stopnje filtracije zagotavljajo mehko, čisto vodo, 99,99 % brez onesnaževal ali bakterij. Voda je mehansko predfiltrirana skozi filter K5, da se iz nje odstranijo delci, večji od 5 µm. Filter z aktivnim ogljem (K2 filter) iz vode odstrani težke kovine, klor, organske snovi in delce do velikosti 3 µm. Membrana K50 filtrira bakterije, nitrate in morebitne preostale škodljive snovi iz vode. Kot zadnja stopnja procesa obdelave je filter Aquaphor K7M odgovoren za mineralizacijo in dober okus filtrirane vode.

Zahvaljujoč rezervoarju voda na vodi in njegovim majhnim dimenzijam le 42 x 19 x 37 cm lahko RO sistem za filtriranje vode namestite kjer koli in prihranite prostor. RO sistem je zelo enostaven za namestitev in priključitev na gospodinjski vodovod, tudi za laika. Zahvaljujoč barvno kodiranim povezavam in podrobnim navodilom je vodni filter z reverzno osmozo mogoče hitro in pravilno namestiti brez kakršnega koli predznanja in nudi najboljšo vodo, ki ustreza najvišjim standardom okusa in higiene.

TEHNIČNE PODROBNOSTI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ocene in ocene


5.0

Na podlagi 3 ocen

01.06.2023

Surkeaa. Tuotetta ei voi tilata kun tarkempia tietoja ei ole.

01.06.2023

Manualen kan forbedres, enkelte ting noe uklart pga oversettelse fra annet språk. Veldig viktig å følge instruksjon mht spyling av filter og ha tålmodighet- brukte flere dager på spyleprosessen. Anlegget virker som forutsatt og er veldig fornøyd. Vann fra borebrønn på hytta med sterk saltsmak er godt drikkevann etter filtrering.

01.06.2023